menu

Makelaar Zwolle

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

038 423 0610


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen
"Een makelaar zoals een makelaar zou moeten zijn ! Martijn Klooster zegt wat hij doet en doet wat hij zegt, er zijn korte lijnen en er is plezierig laagdrempelig contact, reageert snel op je vragen en heeft uitstekende kennis van de regio,"
Verkoper Korenbloemstraat 85

Verhalen van onze huizenverkopers »

  • Verkopers beoordelen ons gemiddeld met een 9-
  • Een gedreven team van enthousiaste makelaars
  • Veel aandacht voor persoonlijk contact

Van der Linden, al jaren een vertrouwd adres in Zwolle

Bij Van der Linden Makelaardij in Zwolle kun je terecht voor al je vragen over het verkopen, aankopen en taxeren van je huis in Zwolle en omgeving. Persoonlijk contact­ met jou als opdrachtgever vinden wij erg belangrijk, daarom nemen we graag uitgebreid de tijd voor een eerste kennismaking en onderhouden wij tijdens de duur van de opdracht intensief contact.

Het beste resultaat voor onze cliënten

Wij hebben plezier in ons vak. Wij streven ernaar onze relaties op een plezierige wijze begeleiding te bieden. Een plezierige persoonlijke relatie is immers een voorwaarde voor goede dienstverlening. 

Onze zaken komen professioneel en via transparante processen tot stand. Dit heeft bijgedragen aan onze opdrachtenportefeuille. Wij streven ernaar om te excelleren in onze dienstverlening en zijn gedreven onderhandelaars met altijd het beste resultaat voor de client voor ogen.

Afspraak maken 038 423 0610

Onze makelaar

Ik ben Michel Wessels, een ervaren en gecertificeerde NVM makelaar. Woonachtig in Zwolle en ken daarom Zwolle en de regio perfect.

Omdat de Van der Linden Groep meerdere vestigingen heeft in onder andere Amsterdam en Flevoland bereiken wij een groot aantal woningzoekers. Door dit grote bereik realiseren wij voor jou een snelle verkoop van je huis tegen de hoogste prijs. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gratis waardebepaling

Wij verkopen al jaren met succes woningen en appartementen in alle prijsklassen in omgeving Zwolle.

Indien je overweegt je woning of appartement te verkopen of al besloten hebt dit te doen, is het uitnodigen van één van de makelaars van Van der Linden Makelaardij voor een vrijblijvende waardebepaling een goed begin.

Maak nu een afspraak met ons om gratis de waarde van uw woning te laten bepalen! Wij komen graag bij je op bezoek en leggen je tevens uit wat wij voor je kunnen betekenen maar ook om te horen wat je wensen zijn.

Wat is mijn huis waard?

Doortastende aankoopmakelaar

Op zoek naar een professionele aankoopmakelaar in Zwolle? Stap dan vrijblijvend eens binnen bij Van der Linden. Een nieuw huis kopen is een vak dat specialistische kennis vereist. Ons team is goed opgeleid en volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Met veel oog voor je persoonlijke behoeften, nemen we het behartigen van je belangen uitermate serieus. Wij garanderen dat alles van begin tot het eind voor de volle 100% voor je geregeld wordt. Bijvoorbeeld het kritisch beoordelen van de bouwkundige staat van de woning, het voeren van de scherpe onderhandeling en een perfecte nazorg. Jazeker, je kunt bouwen op Van der Linden, de beste aankoopmakelaar in Zwolle.

No cure no pay

Laat Van der Linden,  nu geld voor je verdienen. Voor al onze diensten rekenen wij een laag basistarief en dit combineren we met een prestatiedeel. Op deze manier ben je verzekerd van een optimale dienstverlening. Als koper profiteer je bijvoorbeeld van de laagste prijs en wij  zien onze goede prestatie terug in de provisie. Natuurlijk hanteren we het no cure no pay principe: als er geen transactie tot stand komt, brengen we niets in rekening. Als goedkope makelaar in Zwolle verdienen we geld voor jou.

Taxatie

Heb je met spoed een taxatie nodig in Zwolle, dan kun je terecht bij Van der Linden makelaardij. Als lid van het NWWI leveren wij binnen vierentwintig uur na binnenopname. Wij zijn volledig bevoegd tot het maken van waardebepalingen in alle soorten en maten. Eerst komen we bij je thuis langs voor de inspectie en het maken van foto’s. Vervolgens bestuderen wij de documenten die bekend zijn bij de gemeente en maken de berekening. Het complete NVM taxatierapport heb je dan de volgende dag in huis. Heb je haast? Bel ons direct, dan regelen wij vandaag nog jouw taxatie in Zwolle.

Actueel woningaanbod Zwolle

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

We laten jouw huis opvallen

Om jouw huis zo mooi en aantrekkelijk mogelijk te presenteren, maken we gebruik van verschillende middelen. We maken onder andere professionele foto’s, 2D- en 3D-plattegronden. Daarnaast maken we ook 360-graden-visuals en een video van jouw huis. We plaatsen jouw huis op online kanalen zoals Funda, Jaap en de eigen Van der Linden-website. Ook Facebook en Twitter zetten we in. Dankzij het grote bereik leveren deze kanalen inmiddels een belangrijke bijdrage aan de verkoop van woningen. 

 

Persoonlijk en betrokken

Wij zijn beide professionele, vakbekwame en enthousiaste makelaars. We doen ons best klanten zich bij ons thuis te laten voelen. We nemen uitgebreid de tijd voor onze klanten, niet alleen tijdens de eerste kennismaking, maar ook tijdens de duur van de opdracht. Geen 9-tot-5-mentaliteit maar we zijn er wanneer opdrachtgevers dat van ons vragen. Die betrokkenheid vinden we belangrijk.

Snel en goed verkopen met een goed verkoopplan

We houden ervan om mensen een reëel beeld te geven van de opbrengst die ze kunnen verwachten bij verkoop van hun huis. Een goed verkoopplan en een strategische bepaling van de vraagprijs, zorgen voor een optimaal resultaat. En dat is waar het uiteindelijk om gaat. Het feit dat onze huizenverkopers ons beoordelen met een 9-, zijn voor ons een teken dat die aanpak goed werkt.

Gratis en vrijblijvende waardebepaling

Wij verkopen al jaren met succes woningen en appartementen in alle prijsklassen in omgeving Zwolle. Wanneer je overweegt je woning te verkopen, is het uitnodigen van één van de makelaars van Van der Linden Makelaardij voor een vrijblijvende waardebepaling een goed begin. Maak nu een afspraak met ons om gratis de waarde van je woning te laten bepalen! Wij komen graag bij je op bezoek en leggen je tevens uit wat wij voor je kunnen betekenen maar ook om te horen wat jouw wensen zijn.

NVM kwaliteit

Onze makelaars Martijn en Michel zijn beide NVM gecertficeerd en zeer ervaren.

Ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM). We hanteren de consumentenvoorwaarden die in samenwerking met Vereniging Eigen Huis zijn opgesteld, waardoor je kunt rekenen op zekerheid en de hoogste kwaliteit bij de aankoop en verkoop van een huis.

Vragen? Wij helpen je graag

Wil je een vrijblijvend gesprek aanvragen of heb je vragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op via 038 423 06 10 of via info.zwolle@vanderlinden.nl.

Wonen en genieten in het veelzijdige Zwolle

Zwolle heeft van alles te bieden, waaronder een historische binnenstad. Zwolle is een plek voor jonge gezinnen, gedreven ondernemers, zelfbewuste vrijdenkers en ook studenten komen er aan hun trekken.

Levendig centrum

Zwolle heeft een historische binnenstad met veel sfeer. Kenmerkend zijn bijvoorbeeld de karakteristieke gevels, de Sassenpoort, de Peperbus, de verdedigingsmuur en de stervormige stadsgracht. Overal vind je deze sporen van het rijke verleden van Zwolle. Zwolle kwam door de handel over de rivier de IJssel al in de vroege middeleeuwen tot bloei.

De levendigheid die hoorde bij de handel, vind je nog volop terug in Zwolle in de smalle steegjes en op de uitnodigende pleinen. Of genietend in een van de vele bijzondere cafés en restaurants die de stad telt. Ook qua musea heeft Zwolle een ruim aanbod. En wat dacht je van de grootse evenementen en de unieke winkeltjes in het stadscentrum? Met recht een levendig stadscentrum.

Centraal en goed bereikbaar

Zwolle ligt centraal in Nederland. Twee van de grootste autosnelwegen, de A50 en de A28, kruisen elkaar bij Zwolle. Onze stad is daardoor goed bereikbaar en je bent met de auto vanuit Zwolle snel op weg naar je bestemming in de rest van Nederland. Ook met de trein heb je vanuit Zwolle perfecte verbindingen. Station Zwolle is een van de grootste spoorknooppunten van het land. En met de Hanzelijn heb je een snelle verbinding met de Randstad.

In Zwolle is alles op fietsafstand. De gemeente investeert veel in goede fietsvoorzieningen. Wist je dat Zwolle in 2014 fietsstad van Nederland was?

Water en groen

Zwolle heeft een groene uitstraling. Je vindt het in alle woonomgevingen terug op onder andere speelplekken, plantsoenen en recreatiegebieden. In 2006 werd Zwolle uitgeroepen tot groenste stad van Europa.

Al dat groen draagt bij aan een prettig woon- en leefklimaat. In een van de vele parken vind je altijd wel een leuke plek om te wandelen of picknicken. Ook fietsers en wandelaars kunnen zich volop vermaken in het prachtige buitengebied.

In Zwolle is niet alleen veel groen, maar ook veel water te vinden. In de stad vind je diverse vijvers, (zwem)plassen, beekjes en uiteraard de stadsgrachten en de rivier de IJssel. Zwolle ligt in de IJsseldelta, waar de IJssel, de Vecht en het Zwarte Water bij elkaar komen.

Scholen

Voor jonge gezinnen is Zwolle een ideale woonomgeving. Kinderen hebben er de ruimte om te spelen en op te groeien. Het aanbod in kinderopvang is groot en divers en ook qua scholen heeft Zwolle veel te bieden. De basisscholen zijn van hoog niveau, evenals het middelbaar en hoger onderwijs. Dit bevestigt ook de landelijke Keuzegids, waarin een aantal Zwolse scholen en opleidingen in de top te vinden is. We mogen Zwolle wel een echte onderwijsstad noemen.

Ontmoet onze medewerkers

Michel Wessels, Register Makelaar Taxateur

Woning kopen of verkopen in Zwolle?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar 038 423 0610 of via info.zwolle@vanderlinden.nl.

Afspraak maken 038 423 0610

 

Contactgegevens


Van der Linden Zwolle

Diezerkade 6, 8021 CW Zwolle
T 038 423 06 10
E info.zwolle@vanderlinden.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
's avonds op afspraak
zaterdag op afspraak 

Routebeschrijving

Plan je route via het bovenstaande Google Maps-kaartje. Er is voldoende parkeergelegenheid bij ons kantoor.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Makelaardij Van der Linden Zwolle of wil je een vrijblijvend gesprek aanvragen? Neem dan contact met ons op via 038 423 0610 of via info.zwolle@vanderlinden.nl.

Ervaringen van huizenverkopers in Zwolle

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in Zwolle die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden Zwolle.