menu

Aankoopmakelaar Van der Linden in Almere

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

036 533 00 77


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen
"Het resultaat: een prachtige woning voor een normale prijs. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding."
Aankoper Jerseystraat 71

Beoordelingen van onze huizenaankopers »

  • De scherpst mogelijke aankoopprijs van je droomhuis
  • Begeleiding van A tot Z of alleen bij de onderhandelingen
  • Huizen bekijken voordat ze op Funda staan

Makelaardij Van der Linden helpt bij de aankoop van je nieuwe huis in Almere

Het huis van je dromen gezien? Liefde maakt vaak blind. Zo ook de liefde voor jouw droomhuis of –appartement dat te koop staat in Almere. Wij zijn van mening dat je daarom een professionele aankoopmakelaar goed kunt gebruiken. Hij kan je adviseren en begeleiden bij de duurste aankoop van je leven. Ook als je je droomhuis nog niet hebt gevonden, zoeken we graag voor je. Door ons uitwisselingssysteem zijn we op de hoogte van nieuw aanbod, voordat het op Funda verschijnt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we er snel voor je bij kunnen zijn. 

De voordelen van een aankoopmakelaar via Van der Linden Makelaardij

  • Professionele onderhandelingen, een scherpe verkoopprijs en gunstige koopcondities
  • Hulp bij het voldoen aan de wettelijke onderzoeksplicht
  • Betrokken en persoonlijke begeleiding 
  • Veel kennis van de Almeerse woningmarkt
  • Op de hoogte van nieuw aanbod net voordat het op Funda komt

Afspraak maken 036 533 00 77

Het team van aankoopmakelaars in Almere

Makelaardij Van der Linden is al ruim veertig jaar gevestigd in Almere. Wij kennen Almere door en door: van de eerste woningen in Almere-Haven tot de nieuwste woningen in Almere-Poort. Door ons grote netwerk kunnen wij altijd een huis vinden dat precies aansluit bij jouw wensen en budget. Wj helpen je graag of het nu alleen is bij je zoektocht of in het gehele aankooptraject.

aankoopmakelaar van der linden 2023

Waarom Van der Linden als aankoopmakelaar in Almere inschakelen?

Hoewel de aankoopmakelaar vaak wordt ingeschakeld voor zijn adviserende rol tijdens het onderhandelproces, is het natuurlijk ook mogelijk om hem al bij je huizenzoektocht te betrekken. Steeds vaker zien we dat huizenkopers een aankoopmakelaar inschakelen voor het gehele aankoopproces. Logisch, omdat de huizenmarkt aantrekt en er een relatieve krapte ontstaat in het woningaanbod. Met andere woorden: extra goed zoeken naar dat ene droomhuis. Doordat we net voordat huizen op Funda komen op de hoogte zijn van dat nieuwe aanbod, kunnen we onze aankoopklanten kennis laten maken met nieuw aanbod voordat het op de markt komt. Door een goede zoekopdracht te geven (met jouw financiële mogelijkheden, woonwensen en beoogde buurt of locatie) kunnen we gericht voor je aan de slag.

Actueel woningaanbod Almere

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Wat we als deskundig makelaar voor je doen

Heb je het huis van je dromen al gevonden? Dan bezichtigen we samen, zodat we de staat van de woning goed kunnen beoordelen en een waardebepaling kunnen doen. We kijken kritisch naar allerlei bouwkundige en juridische aspecten. Hoe zit het bijvoorbeeld met de bouwvergunning van de uitbouw? Valt er nog een voordeel overdrachtsbelasting te halen? Hoe staat het met de Vereniging van Eigenaren? En zo zijn er heel veel aspecten waarover je zekerheid en duidelijkheid wil hebben bij de aankoop van je huis.

Het voeren van onderhandelingen

Wij voeren de onderhandelingen met de verkopende partij. Deze onderhandelingen zijn niet alleen gericht op het realiseren van de meest scherpe koopprijs. We zorgen ook voor de meest gunstige koopcondities.

De verkopende partij zorgt voor de koopakte. Wij beoordelen de koopakte, letten hierbij onder andere op ontbindende voorwaarden, speciale clausules en boetebedingen. We gaan ook met je mee naar de notaris. Op de dag dat je de sleutel van je droomhuis krijgt, inspecteren we samen met jou de woning en begeleiden je bij de notaris.

Betrouwbaar en verantwoord aankoopadvies

Je mag van ons als aankoopmakelaar verwachten dat we altijd voor je klaar staan wanneer je vragen hebt. Je kunt ons zien als je persoonlijk adviseur.

We zien in Almere ook dat er meer krapte gaat ontstaan op de huizenmarkt. Goed nieuws voor huizenverkopers, maar als koper moet je er snel bij zijn om niet achter het net te vissen. Naast die snelheid is het vooral ook van belang om als koper je hoofd wel koel te houden en je niet te laten opjagen door de toenemende hectiek in de huizenmarkt. Als aankoopmakelaar kunnen we je in dit zoektraject begeleiden. Door ons uitwisselingssysteem zijn we in staat om je te informeren over nieuw woningaanbod voordat het op Funda te vinden is. 

Gratis en vrijblijvend aankoopadvies op maat

Wil je exact weten wat we als aankoopmakelaar in jouw situatie kunnen betekenen? Neem dan contact op via (036) 533 00 77 of via info.almere@vanderlinden.nl. Dit advies is helemaal gratis en vrijblijvend. Als je van onze toegevoegde waarde als aankoopmakelaar overtuigd bent, kijken we graag samen naar wat we precies voor je kunnen betekenen. Heb je behoefte aan volledige begeleiding in het gehele zoektraject tot aan de aankoop? Of wil je alleen advies over de prijsonderhandelingen? Samen kijken wat het beste bij jouw situatie past.

Makelaardij Van der Linden Almere is aangesloten bij NVM

Al onze aankoopmakelaars zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM). Dit betekent dat wij de consumentenvoorwaarden hanteren die in samenwerking met Vereniging Eigen Huis zijn opgesteld. Wij zijn ook aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI).

Verschil tussen verkoop- en aankoopmakelaar

Er is vaak nogal wat verwarring over de term ‘makelaar’. Kopers hebben het nogal eens over ‘mijn makelaar’ terwijl ze het dan hebben over de verkopend makelaar. Een verkopend makelaar behartigt de belangen van de verkoper en die zijn vaak tegenstrijdig met die van de koper. Wil je er als koper van verzekerd zijn dat jouw belangen worden behartigd, schakel dan een aankopend makelaar aan. Dit kan uiteraard niet dezelfde zijn als de verkopend makelaar. De erecode van de NVM is hier gelukkig ook heel duidelijk en strikt in.

Almeerse aankoopklanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1

Van der Linden Makelaardij Almere hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht, goede service en tevreden klanten. Benieuwd naar de ervaringen van huizenkopers en –verkopers in Almere? Kijk dan eens naar onze beoordelingen op Funda.

Stappenplan: in zes stappen jouw nieuwe woning in Almere aankopen

Heb je je droomhuis in Almere op het oog? Met een aankoopmakelaar van Van der Linden weet je zeker dat we de scherpste onderhandelinge voeren om er de beste prijs uit te krijgen. En we kunnen nog veel meer voor je doen, lees hiervoor het onderstaande stappenplan:

1. Grondige inspectie

Allereerst onderwerpen wij het huis van jouw keuze aan een grondige inspectie. Zo kunnen we eventuele gebreken vroegtijdig signaleren. De uiteindelijke beoordeling van de staat van het huis bepaalt of het huis nadien bouwkundig gekeurd moet worden.

2. Waardebepaling van het huis

Door de staat van het huis te combineren met onze kennis van de Almeerse woningmarkt, kunnen wij je snel vertellen of de vraagprijs van het huis realistisch is.

Wat is mijn huis waard?

3. Aankoopstrategie bepalen

De volgende stap is het bepalen van de aankoopstrategie. De Almeerse aankoopmakelaar stelt samen met jou een gedegen plan op om uiteindelijk het door jou gewenste huis voor een zo laag mogelijke prijs te kopen.

4. Onderhandelingen met de verkopende partij

Wanneer de aankoopstrategie bepaald is, kunnen de onderhandelingen met de verkopende partij gestart worden. Je kunt hierbij ondersteuning krijgen van de aankoopmakelaar, maar hij dit ook voor je waarnemen. De insteek van de onderhandelingen staat vast: het huis kopen tegen een zo laag mogelijke prijs en de meest gunstige voorwaarden.

5. Controle juridische documenten

Als er een akkoord bereikt is over de aankoopprijs, dan begint de afrondende fase. De aankoopmakelaar beoordeelt de notariële akte van levering en controleert de afrekening van de notaris. Tevens wordt het koopcontract nagelopen op eventuele ontbindende voorwaarden en boetebedingen.

6. Overdracht bij de notaris

Tot slot volgen een laatste inspectie van het huis en de overdracht bij de notaris. 

Ontmoet onze medewerkers

Claudia Jordana, register makelaar/taxateur en vestigingsmanager

‘In 2007 ben ik in de makelaardij terecht gekomen. Met werkervaring in Het Gooi, Almere, nieuwbouw, bestaande bouw, werk ik nu met veel plezier als register makelaar/taxateur in mijn eigen woonplaats Almere. Al van jongs af aan vind ik alles wat met huizen te maken heeft interessant. (Samen)werken met mensen bij zo'n grote stap in hun leven maakt mijn werk leuk en heel afwisselend! Almere is een snel groeiende stad met een hele dynamische woningmarkt. Die dynamiek maakt het voor mij een fijne woon-werk-omgeving. En het contact met Almeerders levert elke dag weer prettige, open gesprekken op.’

Martijn Bok, kandidaat register makelaar/taxateur

'Achter elke verkoop zit een ander verhaal. Vaak positieve verhalen over mensen die groter willen wonen omdat ze gaan samenwonen of gezinsuitbreiding krijgen. Helaas ook met enige regelmaat mensen die liever niet hun vertrouwde woonomgeving willen verlaten maar die wel moeten om financiële redenen of relatiebreuk. In alle gevallen zie ik het als een uitdaging om er in alle emotie van de verkoper zakelijk in te staan en de verkoop tot een succesvol einde te brengen.'

Leonoor Brouwer

'Vanaf het moment dat ik mijn studie ben begonnen ben ik ook gaan werken bij een makelaarskantoor.
Na totaal 13 jaar gewerkt te hebben in Amsterdam ben ik erg blij dat ik in 2019 de stap heb gezet om te gaan werken in mijn eigen stad Almere. Geen dag of verkoop - aankoop is hetzelfde. Mensen adviseren in waar ze moeten beginnen in de zoektocht naar een nieuw huis en de verkoop van hun huidige woning, maakt mij blij. Het zijn levensgrote beslissingen. Het geeft veel voldoening om daarin een rol te hebben.'

Madeleine van Rijn, assistent register makelaar/taxateur

'Met ruim 28  jaar woonervaring in Almere en na ruim 20 jaar in de makelaardij te werken, doe ik niets liever. Almere is mijn stad !
Advisering van kopers en verkopers bij dergelijke belangrijke beslissingen in hun leven, is dankbaar om te doen. De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in de nieuwbouwverkoop en projectadvisering. Een specialistisch vakgebied omdat er in de meeste gevallen fysiek nog gebouwd moet gaan worden. Het vraagt om meer inlevingsvermogen van de koper en een andere expertise en advisering van de makelaar. Als je een koper dan een jaar of 2 later weer spreekt en hoort hoe blij hij is met zijn woning en hoe tevreden hij terug kijkt op het traject, geeft dat voor mij de meeste waardering die je krijgen kan.'

Arjan Bunschoten, kandidaat register makelaar/taxateur

'Sinds 2000 woon ik in Almere, een dynamische stad, die altijd in beweging en ontwikkeling is. Hier voel ik me thuis. Ik heb ruime ervaring in (bedrijfs) onroerend goed en heb me sinds november 2019 aan mogen sluiten bij het grootste makelaarskantoor in Almere. Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met mensen. Een woning verkopen of kopen is één van de belangrijkste gebeurtenissen in een mensenleven. Mijn passie is om mensen hierin te begeleiden en te adviseren. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden in de sportschool, waar ik spinningsinstructeur ben. Ook op sportief gebied werk ik hard, ben ik enthousiast en probeer alles uit mezelf en uit de leden te halen.'

Geena Rotgans, kandidaat register makelaar/taxateur

‘Als geboren en getogen Almeerder heb ik altijd interesse gehad in de makelaardij. Na mijn HBO studie Bedrijfskunde Management Economie en Recht ben ik bij Van der Linden aan de slag gegaan in de verhuurmakelaardij. De passie voor de makelaardij werd daar nog groter. Ik kreeg binnen de organisatie de kans een stap te maken naar de woningmakelaardij. Inmiddels mag ik mij kandidaat register makelaar/taxateur noemen.’

Woning kopen of verkopen in Almere?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar 036 533 00 77 of via info.almere@vanderlinden.nl.

Afspraak maken 036 533 00 77

 

Contactgegevens


Van der Linden Almere

Randstad 23-01, 1314 BN Almere 
Postbus 10172, 1301 AD Almere
036 533 00 77
info.almere@vanderlinden.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
's avonds op afspraak
zaterdag op afspraak 

Ervaringen van huizenverkopers in Almere

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in Almere die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden Almere.