menu

Verkoopmakelaar Zwolle

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

038 423 0610


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen
"Een makelaar zoals een makelaar zou moeten zijn ! Martijn Klooster zegt wat hij doet en doet wat hij zegt, er zijn korte lijnen en er is plezierig laagdrempelig contact, reageert snel op je vragen en heeft uitstekende kennis van de regio,"
Verkoper Korenbloemstraat 85

Verhalen van onze huizenverkopers »

  • Volledig transparant
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Persoonlijk en betrokken

De expert met meer dan 20 jaar ervaring

Zoek je een enthousiaste makelaardij in Zwolle met wie je heldere afspraken kunt maken? Spreek dan nu af met Van der Linden, dé expert met meer dan twintig jaar ervaring in het vak. Ons gemotiveerde en goed opgeleide team ontvangt je graag voor een persoonlijke kennismaking. Voor de verkoop van je huis, doen wij er alles aan om met een reële verkoopverwachting de best mogelijke transactie te realiseren. 

Het beste resultaat voor onze cliënten

We zijn trots op alle positieve recensies die we op Funda krijgen van onze huizenverkopers, gemiddeld een 9-. Voor wie twijfelt over zijn makelaarskeuze, adviseren we zeker om eens te kijken op Funda hoe huizenverkopers over hun makelaar denken. 

Afspraak maken 038 423 0610

Waarom een verkoopmakelaar inschakelen?

Als je zeker wilt weten dat je het maximale resultaat haalt uit de verkoop van je huis, schakel dan een NVM makelaarskantoor in.
Met de grote keuze aan makelaarskantoren kunnen we ons voorstellen dat het lastig is om een goede keuze te maken.  Wellicht helpen de ervaringen van andere huizenverkopers hierbij. Op de 9- waarmee ze ons beoordelen, zijn we erg trots.  Verkopers waarderen ons om onze persoonlijke en betrokken aanpak.

Jouw huis ons visitekaartje

We kennen de woningmarkt in Zwolle als geen ander. Het spreekt voor zich dat wij zorgen voor een perfecte presentatie van je huis op Funda, omdat jij trots bent op je woning en je woning ook voor ons een visitekaartje is. 

Actueel woningaanbod Zwolle

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Gratis en vrijblijvende waardebepaling

Aan de basis van een succesvolle verkoop ligt een juiste bepaling van de verkoopwaarde. We komen graag vrijblijvend en kosteloos bij je langs voor een waardebepaling. We geven je dan niet alleen een waarde van de woning, maar kijken dan ook naar een goede verkoopstrategie die past bij jouw situatie.

Snel en goed verkopen met een goed verkoopplan

We houden ervan om mensen een reëel beeld te geven van de opbrengst die ze kunnen verwachten bij verkoop van hun huis. Een goed verkoopplan en een strategische bepaling van de vraagprijs, zorgen voor een optimaal resultaat. En dat is waar het uiteindelijk om gaat. Het feit dat onze huizenverkopers ons beoordelen met een 9-, zijn voor ons een teken dat die aanpak goed werkt.

NVM kwaliteit

Michel Wessels is een gekwalificeerd makelaar. Met dit NVM-label weet je zeker dat je voor de hoogste kwaliteit kiest.

 

Betrokken makelaars

Wij werken met een klein team. Je kunt bij ons dan ook rekenen op een persoonlijke en betrokken aanpak. Niet alleen van 9 tot 5, maar wanneer de klant dat vraagt. Dus ook 's avonds en op zaterdag. Bel ons gerust voor een afspraak (038)  423 0610

Vragen? Wij helpen je graag

Wil je een vrijblijvend gesprek aanvragen of heb je vragen over het verkopen van je huis? Neem dan contact met ons op via 038 423 06 10 of via info.zwolle@vanderlinden.nl.

De zekerheden van Makelaardij Van der Linden Zwolle

Hoge klanttevredenheid

Wanneer huizenverkopers je beoordelen met gemiddeld een 9, is dat een mooi compliment. We behoren daarmee tot de hoogst gewaardeerde makelaars van Zwolle. Persoonlijkheid en goede communciatie komen steevast terug in de verhalen van de verkopers. Ben je benieuwd naar hoe ze ons en andere makelaars beoordelen? Kijk dan eens op Funda.

Topkwaliteit

Makelaardij Van der Linden in Zwolle is al 20 jaar een begrip in Zwolle. Een goede dienstverlening met de kwaliteit en berouwbaarheid die je mag verwachten van een NVM-makelaar. 

Ontmoet onze medewerkers

Michel Wessels, Register Makelaar Taxateur

Woning kopen of verkopen in Zwolle?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar 038 423 0610 of via info.zwolle@vanderlinden.nl.

Afspraak maken 038 423 0610

 

Contactgegevens


Van der Linden Zwolle

Diezerkade 6, 8021 CW Zwolle
T 038 423 06 10
E info.zwolle@vanderlinden.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
's avonds op afspraak
zaterdag op afspraak 

 

Ervaringen van huizenverkopers in Zwolle

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in Zwolle die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden Zwolle.