menu

Aankoopmakelaar Haarlem

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

023 22 00 002


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen

“Vanwege de doortastendheid en deskundigheid van de aankoopmakelaar van Van der Linden konden wij een goed bod neerleggen. Een aanrader!”

Aankoper Kruidbergerweg 90

Beoordelingen van onze aankopers »

  • Bekijk woningen voordat ze op Funda staan
  • De beste prijs voor jouw droomhuis
  • Begeleiding van A tot Z of alleen bij de onderhandelingen

logo nvm en funda

Makelaardij Van der Linden helpt bij de aankoop van jouw droomhuis in Haarlem

Ben jij op zoek naar een droomhuis in Haarlem? Neem dan een aankoopmakelaar van Van der Linden in de arm die je helpt jouw droomhuis te vinden en jouw belangen behartigt bij de aankoop. Haarlem is razend populair bij huizenkopers, waardoor je er snel bij moet zijn wanneer jouw droomhuis op de markt komt. Ons team van aankoopmakelaars is goed opgeleid en volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de Haarlemse huizenmarkt. Ze begeleiden je bij het gehele aankoopproces en zorgen ervoor dat jij de laagste prijs betaalt voor je nieuwe woning.

De voordelen van een aankoopmakelaar van Van der Linden

  • Persoonlijke en betrokken begeleiding
  • Bekijk nieuw woningaanbod voordat het op Funda staat
  • Professionele onderhandelingen en een scherpe verkoopprijs
  • Aankoopmakelaars die zijn aangesloten bij NVM

Afspraak maken 023 22 00 002

Onze aankoopmakelaars in Haarlem

Van der Linden Groep opende in het voorjaar van 2017 een vestiging in Haarlem om in de groeiende vraag naar goede makelaars in deze stad te voorzien. Ons makelaarsteam in Haarlem bestaat uit de makelaars Alfred Luttjeboer en Bas Reimink. Beide heren hebben een passie voor makelaardij en kennen de Haarlemse woningmarkt als geen ander. Ook begrijpen ze heel goed waarom Haarlem steeds populairder wordt als woonplaats, vooral bij jonge gezinnen. De stad heeft alles wat je nodig hebt: het is prettig wonen én werken. Daarnaast zijn er volop leuke gelegenheden waar je wat kunt eten of drinken en is het strand vlakbij. Haarlem heeft het karakter en de gezelligheid van een stad, maar is ook zeer kindvriendelijk.

Aankoopmakelaars haarlem

Actueel woningaanbod Haarlem

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Waarom een aankoopmakelaar in Haarlem?

Het inschakelen van een aankoopmakelaar is een investering die zich absoluut terugverdient. Er is een aantal redenen waarom het verstandig is een aankoopmakelaar in te schakelen:

1. Kennis van de woningmarkt in Haarlem

Aankoopmakelaars hebben een uitgebreide kennis van de woningmarkt. Ze hebben een goed inzicht in het woningaanbod en een uitgebreid netwerk in Haarlem. Daardoor zijn ze in staat om in het krappe woningaanbod een geschikte woning voor je te vinden.

2. Kritische blik

Een aankoopmakelaar gaat met je mee naar bezichtigingen en is in staat om met een kritische en kundige blik naar jouw droomhuis te kijken. Terwijl jij door je enthousiasme misschien zaken over het hoofd ziet, zal hij je wijzen op eventuele bouwkundige gebreken. 

3. Sterk in onderhandelen

Zodra je je droomhuis hebt gevonden, gaan de onderhandelingen van start. Een aankoopmakelaar is gespecialiseerd in onderhandelen en zal ervoor zorgen dat je de laagst mogelijke prijs betaalt voor je nieuwe woning.    

4. Controle documenten

Bij de koop van een huis komt veel papierwerk kijken. Er moeten verschillende documenten worden ondertekend, die voor een leek vaak erg ingewikkeld zijn. De aankoopmakelaar weet precies waar hij op moet letten en begeleidt je bij het ondertekenen van onder andere de koopakte. 

Gratis en vrijblijvend advies op maat met een aankoopmakelaar in Haarlem

Wil je een aankoopmakelaar inschakelen voor de koop van een woning in Haarlem? Neem gerust contact met ons op en wij vertellen je wat we voor je kunnen betekenen. Bel ons via telefoonnummer 023 220 0002 of stuur een e-mail naar info.haarlem@vanderlinden.nl

Afspraak maken 023 22 00 002

Betrouwbare NVM-aankoopmakelaars

Alle aankoopmakelaars van Makelaardij Van der Linden zijn aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs. Dit houdt in dat wij elk jaar verplichte bijscholing en aanvullende opleidingen volgen, zodat we op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen en regelgeving. Ook zijn wij aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en hanteren wij de consumentenvoorwaarden die we in samenwerking met Vereniging Eigen Huis hebben opgesteld.

 

Ontmoet onze medewerkers

Bas Reimink, Commercieel directeur

'Elke dag met een prachtig team van collega's gezamenlijk onze opdrachtgevers meer dan tevreden stellen, geeft mij een geweldige voldoening. Onze filosofie is om samen te werken en met passie met je werk bezig te zijn. Ik ben ervan overtuigd dat je dat enthousiasme uitstraalt op je klanten.'

Alfred Luttjeboer, kandidaat register makelaar/taxateur

Met heel veel plezier woon en werk ik in onze mooie stad. Niet alleen de grote variatie in mensen en nationaliteiten spreekt me aan. Ook de diversiteit in woningen, van monumentaal tot splinternieuw en hypermodern. Helemaal mooi is dan de combinatie van zowel mensen als woningen in mijn werk. Voor mijn baan bij Van der Linden werkte ik bij Funda. Naast de vakinhoudelijke kennis als makelaar, heb ik zodoende ook veel commerciële bagage die ik als toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers kan meegeven.

Donja Smitshuijzen, commerciële binnendienst

‘Mijn interesse in huizen en gebouwen was er van jongs af aan al. Mijn werk ligt al jarenlang in de makelaardij en het notariaat. Het is leuk en afwisselend om een centrale rol te hebben in het ver- en aankoopproces van A tot Z. Niet alleen door het fijne team waarin ik werk, maar ook de mooie contacten die ik dagelijks met klanten heb, maakt dat ik veel plezier en motivatie uit mijn werk haal. Graag wil ik me in de toekomst nog verder verdiepen in de juridische en bouwtechnische aspecten van de makelaardij. Nog ambities genoeg!’

Anneclaire van Wijk, commerciële binnendienst

‘Als klein meisje stond ik al te gluren bij de etalages van makelaars en werd ik aangestoken met het virus. Na de hotelschool overwoog ik de switch te maken naar de makelaardij, maar het kwam er niet van. Als ZZP-er werkte ik jaren lang in de hospitality, dienstverlening zit in mijn bloed. Na een stage bij een makelaarskantoor in Amsterdam Zuid, hakte ik de knoop door en besloot alsnog de makelaarsopleiding te volgen. Nu weet ik het zeker: ik heb mijn roeping in de makelaardij gevonden. Het is mooi om bij te dragen aan de grootste aankoop uit iemands leven.’

Woning kopen in Haarlem?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar 023 22 00 002 of via info.haarlem@vanderlinden.nl.

Afspraak maken 023 22 00 002

 

Contactgegevens


Makelaardij Van der Linden Haarlem

Houtplein 24, 2012 DH Haarlem 
T (023) 22 00 002
E info.haarlem@vanderlinden.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
's avonds op afspraak
zaterdag op afspraak 

Routebeschrijving

Openbaar vervoer:
Vanuit Station Haarlem is het ongeveer 20 minuten lopen naar ons kantoor. Je kunt echter ook een bus nemen vanaf het station: onder andere lijn 340 en 346 stoppen bij ons voor de deur.

Auto/fiets:
Plan je route via het bovenstaande Google Maps kaartje.

Ervaringen van huizenverkopers in Haarlem

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in Haarlem die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden Haarlem.