menu

Makelaar Van der Linden Almere

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

036 533 00 77


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen
"We zijn zeer tevreden. Prima service. Vakkundig personeel. Je kunt altijd bellen met een vraag. Goede foto's van je huis. En ook als je daarna wil huren helpen ze je."
Verkoper Scherpgrasstraat 9

Reviews van onze huizenverkopers »

  • Verkopers beoordelen ons gemiddeld met een 9+
  • Een gedreven team van enthousiaste makelaars
  • Afspraken op elk gewenst moment

Van der Linden: makelaar met deskundig advies dankzij 45 jaar ervaring

Almere is een stad waar je woont en leeft zoals jij dat wilt: je kunt er heerlijk shoppen, uitgaan en vindt tegelijkertijd rust bij de vele natuurparken, stranden en parken die Almere rijk is. Daarnaast is de Randstad binnen handbereik. Geen wonder dat Almere zo in trek is bij veel mensen. De huizenmarkt is in Almere dan ook volop in beweging. De krapte op de huizenmarkt in de Randstad speelt hierin een hoofdrol. Je huis in Almere verkopen, gaat ons dan ook zeker lukken.

Hoe kunnen wij je helpen?

Woning verkopen Woning kopen Woning huren Bedrijfsvastgoed

 

Met 45 jaar ervaring in het makelaarsvak en door nauwe samenwerking met onder andere onze vestigingen in Amsterdam en Lelystad, kunnen we onze huizenverkopers en -kopers een optimale dienstverlening bieden. Onze makelaars zijn pas tevreden als onze opdrachtgevers dat ook zijn. Een gemiddelde verkopersbeoordeling van 9+ is dan ook een mooi compliment.

Behoefte aan zekerheid? 

  • Gemiddeld de snelste verkoop in Almere
  • Grootste makelaar in Almere
  • Beoordeeld met een 9+ op Funda
  • Pioniers in Almere: al sinds 1984 actief op de Almeerse huizenmarkt
  • Geen startkosten of maandelijkse bijdragen

Afspraak maken 036 533 00 77

Ons makelaarsteam in Almere

We werken met een veelzijdig makelaarsteam. Hierdoor kunnen we ervaring en expertise bieden en tegelijkertijd ook enthousiasme en dynamiek. Allemaal belangrijke factoren in de snel veranderende Almeerse huizenmarkt. Almere is een snel groeiende stad, waarin het belangrijk is om van alle ins en outs op de hoogte te zijn. Met pionierservaring vanaf 1984 in Almere, weten we dat als geen ander. Niet alleen wij, maar juist ook onze klanten plukken hier de vruchten van: we zijn de meest verkopende makelaar van Almere en Flevoland met een maximale opbrengst en mogen daarbij ook nog eens rekenen op een gemiddelde klantbeoordeling van 9+.

makelaarsteam Almere Van der Linden 2024

Vrijblijvend verkoopadvies

Wil je je huis verkopen en ben je benieuwd naar de waarde? We komen graag bij je thuis voor een verkoopadvies. Op basis van de staat van jouw huis en recente verkoopwaarden van soortgelijke huizen, geven we je een reëel beeld van wat jouw woning bij verkoop op kan brengen. Het verkoopadvies is helemaal gratis en verplicht je tot niets. Je mag van ons een reëel advies verwachten. Wist je dat wij de meest verkopende makelaar in Almere zijn en we mogen rekenen op beoordelingen van onze klanten op Funda van gemiddeld 9+?

Exclusief woningaanbod

Ben je op zoek naar dat ene specifieke droomhuis in Almere? Schakel dan een aankoopmakelaar in. Zeker als het gaat om een woning waarvoor veel mensen belangstelling hebben. Sluit je een aankoopopdracht met ons, dan hoef je niet achterin de rij aan te sluiten en ben je als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod in Almere. Doordat onze makelaars in 30 jaar tijd een groot netwerk in Almere hebben opgebouwd, is het in sommige gevallen zelfs mogelijk om Almeerse huizen te bezichtigen voordat ze op Funda staan.

Zorgeloos huren

Past het kopen van een huis in Almere om welke reden dan ook niet in jouw situatie? Een woning huren in Almere is ook een goede optie: de stad heeft namelijk een enorm aanbod aan huurwoningen. Hierdoor is er voor iedere woonsituatie een geschikt huurhuis te vinden: van appartementen en eengezinswoningen tot luxe penthouses. In alle Almeerse wijken worden woningen verhuurd, of je nu aan het water, dichtbij de natuur, aan een park of middenin het centrum wilt wonen.

Om in aanmerking te komen voor een vrije sector huurwoning via Van der Linden zijn een aantal voorwaarden van toepassing. Een belangrijke voorwaarde is een minimaal vereist bruto maandinkomen. Voor sociale huurwoningen gelden andere regels. Kijk voor de meest gestelde vragen over huren bij Van der Linden en het actuele aanbod huurwoningen op de pagina huurwoningen. Hier vind je ook woningen die niet direct beschikbaar zijn, maar waarvoor een wachttijd geldt. We informeren je zo goed mogelijk over de gemiddelde wachttijden voor de specifieke huurwoningen.

Taxaties, bedrijfspanden en zorgvastgoed

Wij richten ons in Almere niet alleen op het kopen, verkopen en verhuren van woningen; wij kunnen je ook helpen met verkopen, verhuren en aankopen van bedrijfspanden, het uitvoeren van woningtaxaties, beleggingen en met het management van zorgvastgoed.

Actueel woningaanbod Almere

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Hoe helpen we je met het verkopen van je huis?

We maken van jouw huis een echte eye-catcher

Wij zorgen ervoor dat jouw huis zo mooi en aantrekkelijk mogelijk wordt gepresenteerd aan potentiële kopers. Hierbij gebruiken wij  onder andere professionele foto’s, 2D- en 3D-plattegronden, 360-graden-visuals en een video van jouw huis. Onze makelaars plaatsen jouw woning op online kanalen zoals Funda, Jaap en onze eigen Van der Linden-website. Ook onze eigen social media-kanalen worden ingezet, die dankzij het grote bereik een belangrijke bijdrage leveren bij de verkoop van jouw huis. Meer informatie over het verkopen van jouw huis vind je op de pagina huis verkopen Almere.

 

Een makelaarsteam dat jouw huis en wensen kent

Wij werken met een makelaarsteam dat bestaat uit professionele, vakbekwame en enthousiaste makelaars. Wij willen flexibel werken en geen afhankelijkheid en kwetsbaarheid van één van onze makelaars bij ziekte, vakantie of drukke agenda’s – zo weet je zeker dat wij op ieder moment voor jou klaarstaan. Wanneer je met ons in zee gaat, komen onze makelaars kennismaken om jou en jouw huis te leren kennen. Zo zijn zij op de hoogte van alle ins en outs van jouw thuis. Doordat onze makelaars je bijstaan bij het onderhandelingsproces en de juridische zaken weet je zeker dat zij het maximale uit je verkoop halen en dat alles netjes wordt afgerond. Heb je het gevoel dat je toch niet helemaal een klik hebt met een van de makelaars? Geen probleem: dan doet diegene gerust een stapje terug.

snelle verkoop hoge opbrengst

We houden ervan om mensen een reëel beeld te geven van de opbrengst die ze kunnen verwachten bij verkoop van hun huis. Een goed verkoopplan en een strategische bepaling van de vraagprijs, zorgen voor een optimaal resultaat. En dat is waar het uiteindelijk om gaat. Dat die aanpak werkt, vertaalt zich in het feit dat we de meeste verkopen realiseren met een maximale opbrengst in Almere.

Ruime openingstijden

Natuurlijk kan je niet altijd vrij vragen als je de aankoop of de verkoop van een woning met ons wilt bespreken. Daarom staan onze makelaars ook ’s avonds buiten kantooruren én in het weekend voor je klaar. 

Gekwalificeerde NVM-makelaars

Onze Almeerse makelaars zijn allen aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM). We hanteren de consumentenvoorwaarden die in samenwerking met Vereniging Eigen Huis zijn opgesteld, waardoor je kunt rekenen op zekerheid en de hoogste kwaliteit bij de aankoop en verkoop van een huis.

Vragen? Wij helpen je graag

Wil je een vrijblijvend gesprek aanvragen of heb je vragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op via 036 533 0077 of via info.almere@vanderlinden.nl.

Wonen en genieten in het veelzijdige Almere

Hoewel Almere een van de jongste steden van Nederland is, mag het zich met recht ook een van de meest veelzijdige steden uit de Randstad noemen. Of je nu op zoek bent naar een bruisend en gezellig centrum (het vernieuwde Almeerse stadshart) of rust en natuur (het Almeerse strand en de Oostvaardersplassen): in Almere vind je alles wat je hartje begeert.

Wonen zoals jij dat wilt

Doordat Almere een relatief jonge stad is, zijn de woonmogelijkheden eindeloos. Hier heb je alle ruimte om je leven naar eigen wens in te richten. Zo kan je kiezen voor een appartement middenin het stadshart, dichtbij de nieuwe Utopolis bioscoop, de diverse goede restaurants en de vele winkels. In Almere Buiten vind je veel natuur, en krijg je er de Oostvaardersplassen als ‘achtertuin’ gratis bij. Ook elders in deze groeiende stad verrijzen bijzondere en duurzame woningen, zoals in Nobelhorst en Oosterwold. Door de gunstige ligging van  Almere Poort en Duin ten opzichte van Amsterdam, zijn die stadsdelen ook enorm in trek.

Een ambitieuze stad waar kansen liggen

De slogan van de stad is niet voor niets ‘Het kán in Almere’. Inwoners in Almere kunnen zich op alle vlakken ontwikkelen. Zo kunnen leerlingen en studenten onder andere terecht bij de International School, CAH Vilentum, Hogeschool Windesheim en ROC Flevoland. Almere heeft daarnaast een uitstekend klimaat voor topsporters, met de professionele sportclubs FC Almere City (voetbal), Almere Pioneers (basketbal) en VC Allvo (volleybal). Almere is tevens de ideale stad voor watersport, dankzij de diverse zeilscholen, beachclubs en het Cablepark Almere, waar je kunt wakeboarden en waterskiën.  

Rijk aan cultuur en gezelligheid

Wie er graag op uit gaat, komt in Almere volledig aan zijn trekken. Zo kent de stad een gezellig uitgaansgebied op de Grote Markt, met cafés en clubs als Club ANNO, Backstage Almere en Poppodium de Meester. Ook liefhebbers van festivals zullen zich snel thuis voelen in Almere, dankzij bijvoorbeeld het Bevrijdingsfestival, Festival Zand, de Popronde, het Terrassenfestival en Gestrand Festival. Ga je liever naar het theater? Dan zit je goed in Almere, met onder andere de Schouwburg Almere, Cultureel Centrum Corrosia en het jaarlijks terugkerende theaterspektakel Vis à Vis op Almere Strand. 

Rust, ruimte en natuur

Hoewel Almere een energieke stad is, bevat het genoeg plekken waar je kunt genieten van de rust en natuur. De stad wordt omringd door water en heeft daardoor logischerwijs ook veel stranden, zoals het Almeerderstrand, het surfstrand bij Almere Haven en het kindvriendelijke Strandbad Duin. Aan de oostelijke kant van Almere vind je ook veel prachtige natuurgebieden: de Oostvaardersplassen, het Kotterbos en het Fluitbos. Ook het Cirkelbos en het Kathedralenbos zijn bijzondere aanraders. Wie graag wat ontspanning zoekt in een park, kan in Almere genieten van het Beatrixpark en Kromslootpark.

Ontmoet onze medewerkers

Claudia Jordana, register makelaar/taxateur en vestigingsmanager

‘In 2007 ben ik in de makelaardij terecht gekomen. Met werkervaring in Het Gooi, Almere, nieuwbouw, bestaande bouw, werk ik nu met veel plezier als register makelaar/taxateur in mijn eigen woonplaats Almere. Al van jongs af aan vind ik alles wat met huizen te maken heeft interessant. (Samen)werken met mensen bij zo'n grote stap in hun leven maakt mijn werk leuk en heel afwisselend! Almere is een snel groeiende stad met een hele dynamische woningmarkt. Die dynamiek maakt het voor mij een fijne woon-werk-omgeving. En het contact met Almeerders levert elke dag weer prettige, open gesprekken op.’

Madeleine van Rijn, assistent register makelaar/taxateur

'Met ruim 28  jaar woonervaring in Almere en na ruim 20 jaar in de makelaardij te werken, doe ik niets liever. Almere is mijn stad !
Advisering van kopers en verkopers bij dergelijke belangrijke beslissingen in hun leven, is dankbaar om te doen. De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in de nieuwbouwverkoop en projectadvisering. Een specialistisch vakgebied omdat er in de meeste gevallen fysiek nog gebouwd moet gaan worden. Het vraagt om meer inlevingsvermogen van de koper en een andere expertise en advisering van de makelaar. Als je een koper dan een jaar of 2 later weer spreekt en hoort hoe blij hij is met zijn woning en hoe tevreden hij terug kijkt op het traject, geeft dat voor mij de meeste waardering die je krijgen kan.'

Martijn Bok, kandidaat register makelaar/taxateur

'Achter elke verkoop zit een ander verhaal. Vaak positieve verhalen over mensen die groter willen wonen omdat ze gaan samenwonen of gezinsuitbreiding krijgen. Helaas ook met enige regelmaat mensen die liever niet hun vertrouwde woonomgeving willen verlaten maar die wel moeten om financiële redenen of relatiebreuk. In alle gevallen zie ik het als een uitdaging om er in alle emotie van de verkoper zakelijk in te staan en de verkoop tot een succesvol einde te brengen.'

Leonoor Brouwer

'Vanaf het moment dat ik mijn studie ben begonnen ben ik ook gaan werken bij een makelaarskantoor.
Na totaal 13 jaar gewerkt te hebben in Amsterdam ben ik erg blij dat ik in 2019 de stap heb gezet om te gaan werken in mijn eigen stad Almere. Geen dag of verkoop - aankoop is hetzelfde. Mensen adviseren in waar ze moeten beginnen in de zoektocht naar een nieuw huis en de verkoop van hun huidige woning, maakt mij blij. Het zijn levensgrote beslissingen. Het geeft veel voldoening om daarin een rol te hebben.'

Arjan Bunschoten, kandidaat register makelaar/taxateur

'Sinds 2000 woon ik in Almere, een dynamische stad, die altijd in beweging en ontwikkeling is. Hier voel ik me thuis. Ik heb ruime ervaring in (bedrijfs) onroerend goed en heb me sinds november 2019 aan mogen sluiten bij het grootste makelaarskantoor in Almere. Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met mensen. Een woning verkopen of kopen is één van de belangrijkste gebeurtenissen in een mensenleven. Mijn passie is om mensen hierin te begeleiden en te adviseren. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden in de sportschool, waar ik spinningsinstructeur ben. Ook op sportief gebied werk ik hard, ben ik enthousiast en probeer alles uit mezelf en uit de leden te halen.'

Grea Perera, commerciële binnendienst

'Achter elke koper en verkoper zit een verhaal. Dat vind ik het mooie aan mijn functie. Zeker in de hele opstart van het verkooptraject heb ik intensief contact met de verkopers om de woning zo goed mogelijk te presenteren. Dat gaat verder dan administratief en technisch, het heeft ook vooral een sociaal aspect. Mooie complimenten die ik van klanten krijg zijn mijn enthousiasme en de manier waarop ik ze te woord sta en ze help bij hun vragen. En ja, die waardering maakt het werken extra leuk.'

Esther Reijnders, commerciële binnendienst

'Jonge stellen, echtparen met opgroeiende kinderen, alleenstaanden, senioren die kleiner willen wonen, ik krijg ze allemaal bij mij aan de balie of aan de telefoon. Omdat ik ze het hele palet van kopen en huren kan aanbieden kan ik ze heel vaak helpen. Denk dat ik daarom nog steeds zo veel plezier in mijn werk heb.'

Woning kopen of verkopen in Almere?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar 036 533 00 77 of via info.almere@vanderlinden.nl.

Afspraak maken 036 533 00 77

 

Contactgegevens


Van der Linden Almere

Randstad 23-01, 1314 BN Almere 
Postbus 10172, 1301 AD Almere
T 036 533 00 77
T verhuur (088) 533 0000
E info.almere@vanderlinden.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
's avonds op afspraak
zaterdag op afspraak 

KVK: Makelaardij o.g. Van der Linden BV: - 39027349
BTW-nummer: NL 8064.57.272.B01

Routebeschrijving

Openbaar vervoer vanaf station Almere Centrum:

Ons kantoor bevindt zich op enkele minuten lopen vanaf station Almere Centrum, we raden je aan om te lopen. Uiteraard kan openbaar vervoer ook. Let op: hoewel 9292OV je adviseert om via onder andere Stadsbus 5 en 7 ons kantoor te bereiken, maakt dit je reis naar ons makelaarskantoor langer en duurder.

Loop vanaf Almere Centrum in oostelijke richting en volg het Spoorbaanpad. Steek via het bruggetje het water (de Stadswetering) over en blijf rechtdoor wandelen over dit pad, tot de tweede mogelijkheid om onder het spoor door te lopen. Hier ga je onder het spoor door en kom je direct uit bij Randstad 23. Aan je rechterhand vind je ons kantoor.

Auto of fiets:

Plan je route via het bovenstaande Google Maps-kaartje. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij ons kantoor in Almere.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Makelaardij Van der Linden of wil je een vrijblijvend gesprek aanvragen? Neem dan contact met ons op via 036 533 00 77 of via info.almere@vanderlinden.nl.

Ervaringen van huizenverkopers in Almere

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in Almere die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden Almere.