menu

Aankoopmakelaar Zwolle

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

038 423 0610


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen
"Het samenwerken met van der Linden is erg prettig. Ze weten waar ze het over hebben..."
Aankoper Amberbomenlaan 2

Beoordelingen van onze opdrachtgevers»

  • Volledig transparant
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Persoonlijk en betrokken

Doortastende aankoopmakelaar in Zwolle met kennis van zaken

Op zoek naar een professionele aankoopmakelaar in Zwolle? Stap dan vrijblijvend eens binnen bij Van der Linden. Een nieuw huis kopen is een vak dat specialistische kennis vereist. Ons team is goed opgeleid en volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Met veel oog voor je persoonlijke behoeften, nemen we het behartigen van uw belangen uitermate serieus. Wij garanderen dat alles van begin tot het eind voor de volle 100% voor je geregeld wordt. Bijvoorbeeld het kritisch beoordelen van de bouwkundige staat van de woning, het voeren van de scherpe onderhandeling en een perfecte nazorg. Jazeker, je kunt bouwen op Van der Linden, de beste aankoopmakelaar in Zwolle.

Afspraak maken 038 423 0610

Wij regelen jouw droomhuis

Vind vandaag je droomhuis met Van der Linden, de beste aankoopmakelaar in Zwolle. Zet je roze bril maar op en geniet, terwijl wij alles voor je regelen. Huizen aankopen is ons vak en wij zijn er trots op jouw belangen te mogen behartigen. Elk facet kun je aan ons overlaten: de controle van de bouwkundige staat, het bepalen van de verkoopstrategie, het voeren van de onderhandelingen en de overdrachtsinspectie. Kortom, wij nemen je de zorg van het volledige aankooptraject uit handen. Voor je aankoopmakelaar in Zwolle zijn dromen geen bedrog, sterker, we maken je dromen graag waar.

Actueel woningaanbod Zwolle

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Goedkope makelaar Zwolle: no cure no pay

Laat Van der Linden, dé goedkope makelaar in Zwolle, nu geld voor je verdienen. Voor al onze diensten rekenen wij een laag basistarief en dit combineren we met een prestatiedeel. Op deze manier ben je verzekerd van een optimale dienstverlening. Als koper profiteer je bijvoorbeeld van de laagste prijs en wij zien onze prestatie terug in de provisie. Natuurlijk hanteren we het no cure no pay principe: als er geen transactie tot stand komt, brengen we niets in rekening. Als goedkope makelaar in Zwolle verdienen we geld voor jou.

Vragen? Wij helpen je graag

Wil je een vrijblijvend gesprek aanvragen of heb je vragen over het aankopen van een huis? Neem dan contact met ons op via 038 423 06 10 of via info.zwolle@vanderlinden.nl.

1. Inspectie

Eerst inspecteren we de staat van de woning die jij op het oog hebt. Door het grondig controleren van de bouwkundige staat komen mogelijke gebreken vroegtijdig aan het licht. Als er een bouwkundige keuring nodig is, kunnen wij je hier ook over adviseren.

2. Waardebepaling

Op basis van de kennis van de woningmarkt in Zwolle én de uitgevoerde inspectie bepalen we de waarde van het huis dat je graag zou willen aankopen.

Wat is mijn huis waard?

3. De aankoopstrategie

Vervolgens stelt de aankoopmakelaar een aankoopstrategie op. We bepalen samen de te voeren strategie om de woning tegen een zo laag mogelijke prijs en met de gewenste koopvoorwaarden aan te kunnen kopen. 

4. Onderhandelingen

Daarna zal de aankoopmakelaar voor je onderhandelen met de verkopende partij. Ieder bod dat gedaan wordt zal de aankoopmakelaar van tevoren natuurlijk eerst uitvoerig met je bespreken.

5. Juridische documenten

Nadat er een overeenstemming is bereikt over prijs van de woning, helpt de aankoopmakelaar je met het afronden van de koop. Hierbij controleert hij de notariële akte van levering en de afrekening van de notaris. Ook loopt de aankoopmakelaar het complete contract grondig na op eventuele ontbindende voorwaarden, boetebedingen en speciale clausules.

6. Notaris

Voordat de overdacht bij de notaris plaatsvindt, voeren wij een inspectie van het huis uit.

Ontmoet onze medewerkers

Michel Wessels, Register Makelaar Taxateur

Martijn Klooster, Register Makelaar Taxateur

Woning kopen of verkopen in Zwolle?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar 038 423 0610 of via info.zwolle@vanderlinden.nl.

Afspraak maken 038 423 0610

 

Contactgegevens


Van der Linden Zwolle

Diezerkade 6, 8021 CW Zwolle
T 038 423 06 10
E info.zwolle@vanderlinden.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
's avonds op afspraak
zaterdag op afspraak 

Routebeschrijving

Plan je route via het bovenstaande Google Maps-kaartje. Er is voldoende parkeergelegenheid bij ons kantoor.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Makelaardij Van der Linden Zwolle of wil je een vrijblijvend gesprek aanvragen? Neem dan contact met ons op via 038 423 0610 of via info.zwolle@vanderlinden.nl.

Ervaringen van huizenverkopers in Zwolle

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in Zwolle die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden Zwolle.