menu

Woning verkopen Lelystad

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

0320 241 774


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen
"Korte lijnen, altijd bereikbaar. Toegankelijk. Goede strategie bij prijsbepaling en onderhandeling. Uitstekende marktkennis."
Verkoper Ekenstein 74

Beoordelingen van verkopers »

  • Makelaar met de hoogste klantwaardering van Lelystad
  • Lokaal betrokken
  • Samenwerking met vestiging in Amsterdam en Almere

Je woning verkopen in Lelystad voor de hoogste verkoopprijs

De woningmarkt in Lelystad zit weer in de lift. Goed nieuws voor woningeigenaren! Het wordt nu voor veel meer huiseigenaren alsnog financieel haalbaar om te verhuizen. Overweeg je ook je huis te verkopen? Vraag onze verkoopmakelaars in Lelystad dan om een gratis en vrijblijvende waardebepaling.

Waar helpt een makelaar bij tijdens het verkopen van je woning? 

  • Het maken van een realistische waardebepaling van jouw Lelystadse woning
  • Je huis goed in de markt zetten: van professionele foto’s en video’s tot advertenties op Funda en Facebook
  • Bepalen van een optimale verkoopstrategie
  • De makelaar benadert alle potentieel geïnteresseerden uit zijn netwerk met woningzoekers
  • We onderhandelen met de koper voor de hoogst mogelijke verkoopprijs
  • Onze makelaar rondt alle juridische en administratieve zaken af

Afspraak maken 0320 241 774

Veelgestelde vragen door huizenverkopers

Wat is de waarde van mijn huis in Lelystad

Er zijn veel verschillende factoren van invloed op de waarde van een woning, zoals de locatie, het grondoppervlak, de inhoud, de indeling en de afwerking. Om een indruk te krijgen van wat je woning waard is, kijken we onder andere naar zogenaamde referentieobjecten. Woningen die recent verkocht zijn en lijken op jouw woning. Op basis van de waarde bepalen we een strategische vraagprijs. Dat hoeft overigens niet altijd een vraagprijs te zijn. Het kan in veel gevallen interessanter zijn om een bieden-vanaf-prijs te hanteren. 

Hoe zorg ik voor zoveel mogelijk interesse voor mijn huis?

Een eerste indruk is cruciaal voor het verkopen van jouw huis. Daarom moet de advertentie van je woning er picobello uitzien. Onze professionele fotografen zorgen voor mooie foto's. Wist je dat woningen die worden gepresenteerd met een blauwe lucht veel vaker worden bekeken dan dezelfde type woningen tegen een grijzige achtergrond? Allemaal zaken om rekening mee te houden. Daarnaast zorgen we uiteraard voor mooie en vooral informatieve plattegronden. We laten een video maken en kunnen ook een virtuele 360-graden-tour verzorgen. Vanuit ervaring en statistieken weten we exact welke marketingtools we moeten inzetten voor een optimaal resultaat.

Wanneer moet ik tevreden zijn met een bod op mijn woning?

Veel mensen die hun woning verkopen doen dit het liefst zo snel mogelijk, omdat ze vaak al een ander huis gekocht hebben. Dan is de haast begrijpelijk, maar het snel afhandelen van zaken is doorgaans onverstandig. Hierdoor loop je namelijk het risico dat je overhaaste beslissingen neemt die niet terug te draaien zijn, zodat je mogelijk uiteindelijk een lagere prijs voor je huis ontvangt. Terwijl veel huizenverkopers vanuit hun hart handelen, weten onze makelaars in Lelystad altijd hun hoofd koel te houden als er biedingen worden gedaan. Dankzij hun kennis van de markt en jarenlange ervaring weten ze hoe ze strategisch het onderhandelproces moeten ingaan. Laat er echter geen misverstand over bestaan: als makelaar adviseren we je, maar jij blijft de baas over de verkoop van je huis.

Actueel woningaanbod Lelystad

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Waarom via onze makelaars je huis in Lelystad verkopen?

Kijk goed naar je eigen woning

Probeer je te verplaatsen in een geïnteresseerde woningzoeker: wat valt er allemaal op als diegene het huis op een foto of tijdens de bezichtiging ziet? Zijn er bijvoorbeeld nog ergens loshangende draden? Kan de muur nog een likje verf gebruiken? Wordt je huis ontsierd door piepende deuren, smerige vloerbedekking of kapotte lampen? Hoewel het vervangen of repareren hiervan mogelijk niet lijkt te lonen (omdat jij na de verkoop toch vertrekt), kunnen dit soort kleine klusjes zeker het verschil maken.

Ruim je huis goed op

De woning goed opruimen voor foto’s en bezichtigingen ligt natuurlijk voor de hand, maar veel huizenverkopers vergeten desondanks hoe enorm belangrijk dit is. Zorg dat je het gehele huis goed stofzuigt, de ramen lapt en dat je de keuken, badkamer en het toilet grondig reinigt. Vergeet niet om naar de details te kijken: ook een vies fornuis, een stoffige trap of kalkresten in de wastafel kunnen een potentiële koper afschrikken.

Creëer ruimte in de woning

Geef de mensen die op bezoek komen een gevoel van rust en ruimte. Zorg daarom dat de hal opgeruimd is, dat er niet te veel jassen aan de kapstok hangen en dat er geen was door de slaapkamer slingert. Bezoekers zouden nergens omheen moeten slalommen of zich ergens langs moeten wringen: verwijder daarom desnoods (tijdelijk) grote banken of kasten. Een vol huis werkt benauwend, terwijl een opgeruimde woning juist het gevoel van onbegrensde mogelijkheden geeft.

Zorg dat mensen zich thuis kunnen voelen

Het is goed om een huiselijke sfeer te creëren, maar vermijdt aller persoonlijke voorwerpen zoals bijvoorbeeld grote foto's aan de muur. Uit ervaring weten we dat een lichte, neutrale kleur een huis aantrekkelijker maakt voor de gemiddelde koper. 

Meldingsplicht

Sommige woningverkopers denken dat ze bepaalde gebreken aan een huis beter kunnen verzwijgen of wegmoffelen. Doe dit juist niet. Als verkoper heb je een meldingsplicht over gebreken in je woning zoals bijvoorbeeld een defecte oven of een lekkend dak.

Waarom via onze makelaars je huis in Lelystad verkopen?

Gratis een vrijblijvende waardebepaling van je Lelystadse woning

Onze makelaars komen graag langs voor een gratis vrijblijvende waardebepaling van jouw huis of appartement in Lelystad. Onze makelaars wonen zelf in Lelystad en zijn uiteraard op de hoogte van de lokale woningmarkt. Die lokale kennis is van groot belang. De waarde van een woning bepalen we rekenkundig aan de hand van o.a. de woonoppervlakte van je woning en de grootte van de kavel, maar ook aan de hand van zogenaamde referentieobjecten. Dat zijn vergelijkbare woningen die recent in jouw omgeving zijn verkocht.

Wat is mijn huis waard?

3 maanden gratis, daarna no-cure-no-pay

Het liefst zou je natuurlijk alles gratis uitproberen voordat je een beslissing maakt. Daarom mag je bij Van der Linden onze makelaars nu de eerste drie maanden gratis uittesten. In deze drie maanden zetten onze makelaars alles op alles om je huis onder de door jou gewenste voorwaarden te verkopen. Lukt dat niet? Dan mag je na deze drie maanden op no-cure-no-pay-basis met ons verder: zo zet je jouw huis zorgeloos in de verkoop en maak je pas kosten als je huis ook daadwerkeijk verkocht is. 

Betrouwbare NVM-makelaars

Makelaardij Van der Linden is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM). Daarom hanteren onze makelaars ook de consumentenvoorwaarden die in samenwerking met Verenging Eigen Huis zijn opgesteld. 

Ontmoet onze medewerkers

Francien Pardijs, assistent register makelaar/taxateur

'Ruim 30 jaar ben ik een trotse inwoner van Flevoland, en inmiddels alweer 12 jaar werkzaam bij makelaardij Van der Linden. Ik ben gestart in Almere, en van daaruit de stap gemaakt naar Lelystad. Een stad die nu volop in ontwikkeling is. De afgelopen jaren heb ik me naast de bestaande bouw gespecialiseerd in nieuwbouw. Ik krijg er energie van om potentiële kopers te informeren en adviseren en ze een goed beeld te geven bij een woning die in de meeste gevallen alleen nog op papier bestaat. Het blijft leuk om het aankoopproces voor de potentiele koper naar een goed einde te brengen. Als je ze dan later spreekt bij een “start bouw”, of “hoogste punt viering” en de enthousiaste gezichten ziet is dat waar je het voor doet.'

Marc Bosboom, assistent register makelaar/taxateur

'Mensen een plezier doen met de grootste aankoop van hun leven, dat is toch echt wel het mooiste van mijn makelaarsvak. Maar ook wanneer ik verkopers kan feliciteren met de verkoop van hun huis, zodat zij ook weer een nieuwe stap in hun wooncarriere kunnen maken. En wat is er mooier dat te doen in de stad waar ik zelf met mijn gezin woon, met volop ruimte en groen en alles wat je nodig hebt dichtbij.'

Jeroen Dijkstra, directeur bedrijfsmakelaardij, Register Makelaar en Register Taxateur

‘Van Der Linden heeft een marktleiderspositie weten te verwerven binnen de bedrijfsmakelaardij in Lelystad. Ook in Almere en Amsterdam zijn wij zeer actief. Opdrachtgevers kiezen voor Van der Linden om haar professionele en persoonlijke aanpak.’

Ingrid Kanis, commerciële binnendienst

‘In mijn Van der Linden carrière heb ik alle facetten van het bedrijf gezien, waaronder bestaande bouw en nieuwbouw. Als secretaresse binnen de bedrijfsmakelaardij zorg ik ervoor dat alle onderdelen op elkaar worden afgestemd en eerstelijns vragen snel en adequaat worden beantwoord. In afwezigheid van mijn collega‘s, ondersteun ik daarnaast de afdeling Bestaande Bouw.’

Melanie Werkman, commerciële binnendienst

Met werkervaring in de hypotheekbranche werd ook mijn interesse voor de makelaardij gewekt. De diversiteit en met name alle contacten spreken me erg aan. Uiteraard met klanten, maar ook binnen de organisatie. Professionaliteit en gezelligheid binnen het team gaan hier hand-in-hand. Met mijn roots in Almere ben ik ondertussen een echte Lelystedeling geworden. Wat wil je nog meer, leuk werk in een mooie stad.

Woning kopen of verkopen in Lelystad?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar 0320 241 774 of via info.lelystad@vanderlinden.nl.

Afspraak maken 0320 241 774

 

Contactgegevens


Van der Linden Lelystad

Zilverparkkade 101B, 8232 WK Lelystad 
T 0320 241 774
E info.lelystad@vanderlinden.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
's avonds op afspraak
zaterdag op afspraak 

Ervaringen van huizenverkopers in Lelystad

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in Lelystad die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden Lelystad.