menu

Aankoopmakelaar Dronten

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

0321 336 111


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen
"Wederom zeer tevreden. Betrokken, doelgericht en bevlogen. Een makelaar die wij van harte kunnen aanbevelen."
Aankoper Oosterhagestraat 9

Verhalen van onze huizenverkopers »

  • Aankopers beoordelen ons gemiddeld met een 9,3
  • Een gedreven team van enthousiaste makelaars
  • Voor de scherpste aankoopprijs

 

Een goed advies en scherpe aankoopprijs verzekerd

In deze aantrekkende huizenmarkt is het van belang om er als koper snel bij te zijn. Wie wel eens of al vaker achter het net heeft gevist, zal de toegevoegde waarde van een aankoopmakelaar wellicht zien. In onze gemeente wordt er nog relatief weinig aangekocht met een aankoopmakelaar. Best bijzonder, want hij kan veel voor je doen in onder andere de zoektocht en de onderhandelingen. Het levert in bijna alle gevallen meer op, dan het je kost. Wij helpen je graag. 

Trots op onze positieve recensies op Funda

Alhoewel nu nog maar een klein gedeelte van de huizenkopers in Dronten een aankoopmakelaar inschakelt, zijn de ervaringen van de kopers die dit deden heel positief. Gemiddeld beoordelen ze ons met een 9,3. Benieuwd wat ze van ons vinden? Lees de recencies op Funda.

 

Afspraak maken 0321 336 111

De voordelen van een aankoopmakelaar

  • De beste aankoopprijs; nooit te veel betalen voor je nieuwe woning
  • Professionele inspectie en waardebepaling van je toekomstige huis
  • Aankoopmakelaar begeleidt het gehele aankoopproces
  • Huizen bezichtigen nog voordat ze op Funda staan
  • Onze aankoopmakelaars zijn aangesloten bij NVM 

Actueel woningaanbod Dronten

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Snel en vlekkeloos aankopen

Als je een huis koopt wil je natuurlijk dat alle voorwaarden kloppen en dat je een zo laag mogelijke prijs betaalt, zodat je nog een fijn bedrag overhoudt voor de inrichting van je huis. Schakel daarom nu een aankoopmakelaar van Makelaardij Van der Linden in, zodat je zeker weet dat de koop snel en vlekkeloos verloopt. Neem contact met ons op via (0321) 336 111 of via info.dronten@vanderlinden.nl.

Betrouwbare NVM aankoopmakelaars

Alle aankoopmakelaars van Makelaardij Van der Linden zijn aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs. Daarom hanteren wij ook de consumentenvoorwaarden die in samenwerking met Vereniging Eigen Huis zijn opgesteld. Makelaardij Van der Linden is tevens aangesloten bij het NWWI (het Nederlands Woning Waarde Instituut).

De zekerheden van Makelaardij Van der Linden Dronten

Het aankooptraject

1. Inspectie

Eerst inspecteren we de staat van de woning die jij op het oog hebt. Door het grondig controleren van de bouwkundige staat komen mogelijke gebreken vroegtijdig aan het licht. Als er een bouwkundige keuring nodig is, kunnen wij je hier ook over adviseren.

2. Waardebepaling

Op basis van de kennis van de woningmarkt in de gemeente Dronten én de uitgevoerde inspectie bepalen we de waarde van het huis dat je graag zou willen aankopen.

Wat is mijn huis waard?

3. De aankoopstrategie

Vervolgens stelt de aankoopmakelaar een aankoopstrategie op. We bepalen samen de te voeren strategie om de woning tegen een zo laag mogelijke prijs en met de gewenste koopvoorwaarden aan te kunnen kopen. 

4. Onderhandelingen

Daarna zal de aankoopmakelaar voor je onderhandelen met de verkopende partij. Ieder bod dat gedaan wordt zal de aankoopmakelaar van tevoren natuurlijk eerst uitvoerig met je bespreken.

5. Juridische documenten

Nadat er een overeenstemming is bereikt over prijs van de woning, helpt de aankoopmakelaar je met het afronden van de koop. Hierbij controleert hij de notariële akte van levering en de afrekening van de notaris. Ook loopt de aankoopmakelaar het complete contract grondig na op eventuele ontbindende voorwaarden, boetebedingen en speciale clausules.

6. Notaris

Voordat de overdacht bij de notaris plaatsvindt, voeren wij een inspectie van het huis uit.

Ontmoet onze medewerkers

Bart Wijnands, directeur, register makelaar taxateur/RT

'Dagelijks met een enthousiast team van collega's gezamenlijk onze opdrachtgevers meer dan tevreden stellen, geeft mij veel voldoening. Ik ben van mening dat de passie waarmee we als team met ons werk bezig zijn, uitstraalt op de mensen om ons heen. Werk en privé kan en wil ik niet gescheiden zien. Door ze te combineren, kun je zoveel mooie verbindingen maken tussen mensen. Ik ben ervan overtuigd dat dat aan de basis ligt van de positie die we inmiddels in Dronten hebben opgebouwd.'

Woning kopen of verkopen in Dronten?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar 0321 336 111 of via info.dronten@vanderlinden.nl.

Afspraak maken 0321 336 111

 

Contactgegevens


Van der Linden Dronten

Kop van Het Ruim 13, 8251 KD Dronten
Postbus 409, 8250 AK Dronten
T (0321) 336 111
E info.dronten@vanderlinden.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
's avonds op afspraak
zaterdag op afspraak 

Ervaringen van huizenverkopers in Dronten

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in Dronten die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden Dronten.