menu

Aankoopmakelaar Van der Linden in Lelystad

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

0320 241 774


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen
"Korte lijnen, altijd bereikbaar. Toegankelijk. Goede strategie bij prijsbepaling en onderhandeling. Uitstekende marktkennis."
Verkoper Ekenstein 74

Beoordelingen van opdrachtgevers »

 • De scherpst mogelijk aankoopprijs van je droomhuis
 • Begeleiding bij het volledige aankoopproces
 • Huizen bekijken voordat ze op Funda verschijnen

Van der Linden: jouw aankoopmakelaar in Lelystad

Onze makelaars in Lelystad zoeken met je mee naar je droomhuis en helpen je bij het uitbrengen van een bod, zodat je nooit te veel betaalt voor je nieuwe woning. Net als in de rest van de Randstad zit ook de Lelystadse huizenmarkt weer in de lift. In een dynamische woningmarkt zijn er meer kapers op de kust voor jouw droomhuis; er trekken niet alleen veel nieuwe inwoners naar Lelystad toe, maar ook binnen de Flevolandse hoofdstad wordt er momenteel veel verhuisd. De toenemende populariteit van Lelystad is voor ons geen verrassing: Lelystad staat ondanks zijn groei nog altijd garant voor veel rust en ruimte, en bovendien hebben woningen in Lelystad een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Een aankoopmakelaar bedingt de scherpste aankoopprijs voor je nieuwe woning

 • De beste aankoopprijs; nooit te veel betalen voor je nieuwe woning
 • Professionele inspectie en waardebepaling van je toekomstige huis
 • Aankoopmakelaar begeleidt het gehele aankoopproces
 • Huizen bezichtigen nog voordat ze op Funda staan
 • Onze aankoopmakelaars zijn aangesloten bij NVM 

Afspraak maken 0320 241 774

Het team van aankoopmakelaars in én uit Lelystad

Onze aankoopmakelaars zijn Lelystedelingen in hart en nieren; voor hen is Lelystad niet alleen onderdeel van hun werk, maar ook van hun leven. Doordat ze zelf al jarenlang in Lelystad wonen, kennen ze de stad op hun duimpje: van het bruisende Bataviahaven tot de recent gebouwde Warande en van de populaire Landerijen tot de typische Lelystadse gezinswijken, zoals het Karveel, de Gondel en de Horst. Aangezien onze aankoopmakelaars zelf ook Lelystedeling zijn, hebben ze hier inmiddels een groot zakelijk netwerk als een hechte vriendenkring opgebouwd. Daardoor zijn ze altijd op de hoogte van het laatste Lelystadse huizennieuws en kunnen ze je de persoonlijke aandacht en service bieden die je van een aankoopmakelaar mag verwachten. 

Met een aankoopmakelaar betaal je nooit te veel voor je huis

Het is altijd verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen bij het kopen van een woning. Hoewel je bij het kopen van een huis vaak te maken krijgt met de makelaar van de verkopende partij, moet je onthouden dat deze makelaar uitsluitend de belangen van de tegenpartij behartigt. De verkoopmakelaar in Lelystad probeert daarom bijvoorbeeld het huis voor een zo hoog mogelijke prijs te verkopen.

Voor een aankoopmakelaar geldt precies het tegenovergestelde: onze aankoopmakelaars zijn er alleen voor jou. Zij zorgen dat je een realistisch beeld krijgt van de waarde van de woningen die je op het oog hebt en voeren desgewenst de onderhandelingen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je nooit te veel betaalt voor een huis. Ook nemen ze je graag de administratieve en juridische rompslomp uit handen na een geslaagde aankoop; jij hebt het als nieuwe woningeigenaar die binnenkort moet verhuizen immers al druk genoeg.

Actueel woningaanbod Lelystad

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

De voordelen van een aankoopmakelaar

 • Nooit te veel betalen voor je toekomstige woning
 • Expertise en hulp bij het voeren van de onderhandelingen
 • Geen overhaaste of verkeerde beslissingen nemen
 • Handelt juridische en administratieve zaken af

Gratis en vrijblijvend aankoopadvies op maat

Als je een huis koopt wil je natuurlijk dat alle voorwaarden kloppen en dat je een zo laag mogelijke prijs betaalt, zodat je nog een fijn bedrag overhoudt voor de inrichting van je huis. Schakel daarom nu een aankoopmakelaar van Makelaardij Van der Linden in, zodat je zeker weet dat de koop snel en vlekkeloos verloopt. Neem contact met ons op via (0320) 241 774 of via info.lelystad@vanderlinden.nl

Ervaringen van Lelystadse huizenkopers

Klantbeoordelingen zijn voor ons van onschatbare waarde. Aan de hand van de feedback van onze klanten kunnen wij onze dienstverlening namelijk blijven verbeteren. 

Betrouwbare NVM-aankoopmakelaars

Alle aankoopmakelaars van Makelaardij Van der Linden zijn aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs. Daarom hanteren wij ook de consumentenvoorwaarden die in samenwerking met Vereniging Eigen Huis zijn opgesteld. Makelaardij Van der Linden is tevens aangesloten bij het NWWI (het Nederlands Woning Waarde Instituut).

Stappenplan voor het kopen van jouw droomhuis in Lelystad

1. Grondige inspectie

Eerst inspecteren we de staat van de woning die jij op het oog hebt. Door het grondig controleren van de bouwkundige staat komen mogelijke gebreken vroegtijdig aan het licht. Als er een bouwkundige keuring nodig is, kunnen onze aankoopmakelaars je hier ook over adviseren.

2. Prijsbepaling van het huis

Op basis van de kennis van de Lelystadse woningmarkt én de uitgevoerde inspectie gaat de aankoopmakelaar na of de vraagprijs van het huis realistisch is en voert hij een waardebepaling uit. Alles wat van invloed is op de waarde van de woning wordt hierbij meegenomen in de prijsberekening. 

3. Aankoopstrategie vaststellen

Vervolgens stelt de aankoopmakelaar een aankoopstrategie op. Jullie bepalen samen de te voeren strategie om de woning tegen een zo laag mogelijke prijs en met de gewenste koopvoorwaarden te kopen. 

4. Onderhandelingen

Daarna zal de aankoopmakelaar voor je onderhandelen met de verkopende partij. Ieder bod dat gedaan wordt zal de aankoopmakelaar van tevoren natuurlijk eerst uitvoerig met je bespreken.

5. Beoordeling juridische documenten

Nadat er een overeenstemming is bereikt over prijs van de woning, helpt de aankoopmakelaar je met het afronden van de koop. Hierbij controleert hij de notariële akte van levering en de afrekening van de notaris. Ook loopt de aankoopmakelaar het complete contract grondig na op eventuele ontbindende voorwaarden, boetebedingen en speciale clausules.

6. Naar de notaris

Voordat de overdacht bij de notaris plaatsvindt, voert onze aankoopmakelaar nog een laatste inspectie van het huis uit.

Ontmoet onze medewerkers

Francien Pardijs, assistent register makelaar/taxateur

'Ruim 30 jaar ben ik een trotse inwoner van Flevoland, en inmiddels alweer 12 jaar werkzaam bij makelaardij Van der Linden. Ik ben gestart in Almere, en van daaruit de stap gemaakt naar Lelystad. Een stad die nu volop in ontwikkeling is. De afgelopen jaren heb ik me naast de bestaande bouw gespecialiseerd in nieuwbouw. Ik krijg er energie van om potentiële kopers te informeren en adviseren en ze een goed beeld te geven bij een woning die in de meeste gevallen alleen nog op papier bestaat. Het blijft leuk om het aankoopproces voor de potentiele koper naar een goed einde te brengen. Als je ze dan later spreekt bij een “start bouw”, of “hoogste punt viering” en de enthousiaste gezichten ziet is dat waar je het voor doet.'

Jeroen Dijkstra, directeur bedrijfsmakelaardij, Register Makelaar en Register Taxateur

‘Van Der Linden heeft een marktleiderspositie weten te verwerven binnen de bedrijfsmakelaardij in Lelystad. Ook in Almere en Amsterdam zijn wij zeer actief. Opdrachtgevers kiezen voor Van der Linden om haar professionele en persoonlijke aanpak.’

Lars van de Feer, commercieel medewerker

'Met veel plezier woon en werk ik in de jongste provincie van Nederland. Veel jonge bedrijven vestigen zich in dit gebied, dit maakt het werk extra dynamisch. Het geeft mij een geweldige voldoening als wij de juiste huurders voor onze opdrachtgevers kunnen vinden. Dat het ook in de zakelijke markt om meer gaat dan een financiële, zakelijke transactie en dat hier netwerken en onderlinge relaties ook centraal staan, maakt het extra boeiend.'

Jill Brandau, commerciële binnendienst

'Met ervaring in de toerisme branche, was de makelaardij een mooie nieuwe stap voor mij. De diversiteit van het werk en de vele (klant)contacten spreekt mij erg aan. Het is zo leuk om enthousiaste gezichten te zien wanneer wij een woning hebben verkocht of gevonden voor een klant. Daar doen we het voor! Samen met mijn collega’s vormen we een hecht team, professionaliteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel. Dat zorgt elke dag weer voor een glimlach op mijn gezicht en maakt me trots deel uit te maken van de Van der Linden familie.'

Nathalie Zeegelaar, commerciële binnendienst

'Doordat ik diverse eigen woningen zelf heb mogen ontwerpen en intensief betrokken ben geweest bij de verkoop hiervan, heb ik het fijne kunnen proeven van het makelaarsvak. Daarnaast ben ik altijd werkzaam geweest in het hoog-segment in de sales en op dit moment bezig met mijn studie als makelaar. Het persoonlijk contact met de klant, luisteren en informeren is hetgeen wat mij aanspreekt. Ik krijg energie van enthousiaste kopers en verkopers wanneer wij ze hebben kunnen ondersteunen met de aankoop of verkoop van een thuis waar emotie een grote rol speelt. Ik woon zelf in Almere maar kom elke dag, voor het gezellige en hechte team, met plezier naar Lelystad!' 

Woning kopen of verkopen in Lelystad?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar 0320 241 774 of via info.lelystad@vanderlinden.nl.

Afspraak maken 0320 241 774

 

Contactgegevens


Van der Linden Lelystad

Zilverparkkade 101B, 8232 WK Lelystad 
T 0320 241 774
E info.lelystad@vanderlinden.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
's avonds op afspraak
zaterdag op afspraak 

Ervaringen van huizenverkopers in Lelystad

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in Lelystad die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden Lelystad.