menu

Aankoopmakelaar Van der Linden in Lelystad

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

0320 241 774


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen
"Korte lijnen, altijd bereikbaar. Toegankelijk. Goede strategie bij prijsbepaling en onderhandeling. Uitstekende marktkennis."
Verkoper Ekenstein 74

Beoordelingen van opdrachtgevers »

 • De scherpst mogelijk aankoopprijs van je droomhuis
 • Begeleiding bij het volledige aankoopproces
 • Huizen bekijken voordat ze op Funda verschijnen

Van der Linden: jouw aankoopmakelaar in Lelystad

Onze makelaars in Lelystad zoeken met je mee naar je droomhuis en helpen je bij het uitbrengen van een bod, zodat je nooit te veel betaalt voor je nieuwe woning. Net als in de rest van de Randstad zit ook de Lelystadse huizenmarkt weer in de lift. In een dynamische woningmarkt zijn er meer kapers op de kust voor jouw droomhuis; er trekken niet alleen veel nieuwe inwoners naar Lelystad toe, maar ook binnen de Flevolandse hoofdstad wordt er momenteel veel verhuisd. De toenemende populariteit van Lelystad is voor ons geen verrassing: Lelystad staat ondanks zijn groei nog altijd garant voor veel rust en ruimte, en bovendien hebben woningen in Lelystad een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Een aankoopmakelaar bedingt de scherpste aankoopprijs voor je nieuwe woning

 • De beste aankoopprijs; nooit te veel betalen voor je nieuwe woning
 • Professionele inspectie en waardebepaling van je toekomstige huis
 • Aankoopmakelaar begeleidt het gehele aankoopproces
 • Huizen bezichtigen nog voordat ze op Funda staan
 • Onze aankoopmakelaars zijn aangesloten bij NVM 

Afspraak maken 0320 241 774

Het team van aankoopmakelaars in én uit Lelystad

Onze aankoopmakelaars zijn Lelystedelingen in hart en nieren; voor hen is Lelystad niet alleen onderdeel van hun werk, maar ook van hun leven. Doordat ze zelf al jarenlang in Lelystad wonen, kennen ze de stad op hun duimpje: van het bruisende Bataviahaven tot de recent gebouwde Warande en van de populaire Landerijen tot de typische Lelystadse gezinswijken, zoals het Karveel, de Gondel en de Horst. Aangezien onze aankoopmakelaars zelf ook Lelystedeling zijn, hebben ze hier inmiddels een groot zakelijk netwerk als een hechte vriendenkring opgebouwd. Daardoor zijn ze altijd op de hoogte van het laatste Lelystadse huizennieuws en kunnen ze je de persoonlijke aandacht en service bieden die je van een aankoopmakelaar mag verwachten. 

Met een aankoopmakelaar betaal je nooit te veel voor je huis

Het is altijd verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen bij het kopen van een woning. Hoewel je bij het kopen van een huis vaak te maken krijgt met de makelaar van de verkopende partij, moet je onthouden dat deze makelaar uitsluitend de belangen van de tegenpartij behartigt. De verkoopmakelaar in Lelystad probeert daarom bijvoorbeeld het huis voor een zo hoog mogelijke prijs te verkopen.

Voor een aankoopmakelaar geldt precies het tegenovergestelde: onze aankoopmakelaars zijn er alleen voor jou. Zij zorgen dat je een realistisch beeld krijgt van de waarde van de woningen die je op het oog hebt en voeren desgewenst de onderhandelingen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je nooit te veel betaalt voor een huis. Ook nemen ze je graag de administratieve en juridische rompslomp uit handen na een geslaagde aankoop; jij hebt het als nieuwe woningeigenaar die binnenkort moet verhuizen immers al druk genoeg.

Actueel woningaanbod Lelystad

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

De voordelen van een aankoopmakelaar

 • Nooit te veel betalen voor je toekomstige woning
 • Expertise en hulp bij het voeren van de onderhandelingen
 • Geen overhaaste of verkeerde beslissingen nemen
 • Handelt juridische en administratieve zaken af

Gratis en vrijblijvend aankoopadvies op maat

Als je een huis koopt wil je natuurlijk dat alle voorwaarden kloppen en dat je een zo laag mogelijke prijs betaalt, zodat je nog een fijn bedrag overhoudt voor de inrichting van je huis. Schakel daarom nu een aankoopmakelaar van Makelaardij Van der Linden in, zodat je zeker weet dat de koop snel en vlekkeloos verloopt. Neem contact met ons op via (0320) 241 774 of via info.lelystad@vanderlinden.nl

Ervaringen van Lelystadse huizenkopers

Klantbeoordelingen zijn voor ons van onschatbare waarde. Aan de hand van de feedback van onze klanten kunnen wij onze dienstverlening namelijk blijven verbeteren. 

Betrouwbare NVM-aankoopmakelaars

Alle aankoopmakelaars van Makelaardij Van der Linden zijn aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs. Daarom hanteren wij ook de consumentenvoorwaarden die in samenwerking met Vereniging Eigen Huis zijn opgesteld. Makelaardij Van der Linden is tevens aangesloten bij het NWWI (het Nederlands Woning Waarde Instituut).

Stappenplan voor het kopen van jouw droomhuis in Lelystad

1. Grondige inspectie

Eerst inspecteren we de staat van de woning die jij op het oog hebt. Door het grondig controleren van de bouwkundige staat komen mogelijke gebreken vroegtijdig aan het licht. Als er een bouwkundige keuring nodig is, kunnen onze aankoopmakelaars je hier ook over adviseren.

2. Prijsbepaling van het huis

Op basis van de kennis van de Lelystadse woningmarkt én de uitgevoerde inspectie gaat de aankoopmakelaar na of de vraagprijs van het huis realistisch is en voert hij een waardebepaling uit. Alles wat van invloed is op de waarde van de woning wordt hierbij meegenomen in de prijsberekening. 

3. Aankoopstrategie vaststellen

Vervolgens stelt de aankoopmakelaar een aankoopstrategie op. Jullie bepalen samen de te voeren strategie om de woning tegen een zo laag mogelijke prijs en met de gewenste koopvoorwaarden te kopen. 

4. Onderhandelingen

Daarna zal de aankoopmakelaar voor je onderhandelen met de verkopende partij. Ieder bod dat gedaan wordt zal de aankoopmakelaar van tevoren natuurlijk eerst uitvoerig met je bespreken.

5. Beoordeling juridische documenten

Nadat er een overeenstemming is bereikt over prijs van de woning, helpt de aankoopmakelaar je met het afronden van de koop. Hierbij controleert hij de notariële akte van levering en de afrekening van de notaris. Ook loopt de aankoopmakelaar het complete contract grondig na op eventuele ontbindende voorwaarden, boetebedingen en speciale clausules.

6. Naar de notaris

Voordat de overdacht bij de notaris plaatsvindt, voert onze aankoopmakelaar nog een laatste inspectie van het huis uit.

Ontmoet onze medewerkers

Marc Bosboom, assistent register makelaar/taxateur

'Mensen een plezier doen met de grootste aankoop van hun leven, dat is toch echt wel het mooiste van mijn makelaarsvak. Maar ook wanneer ik verkopers kan feliciteren met de verkoop van hun huis, zodat zij ook weer een nieuwe stap in hun wooncarriere kunnen maken. En wat is er mooier dat te doen in de stad waar ik zelf met mijn gezin woon, met volop ruimte en groen en alles wat je nodig hebt dichtbij.'

Arjan Bunschoten, kandidaat register makelaar/taxateur

'Ik heb ruime ervaring in (bedrijfs) onroerend goed en heb me sinds november 2019 aan mogen sluiten bij de grootste makelaarsgroep van Flevoland. Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met mensen. Een woning verkopen of kopen is één van de belangrijkste gebeurtenissen in een mensenleven. Mijn passie is om mensen hierin te begeleiden en te adviseren. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden in de sportschool, waar ik spinningsinstructeur ben. Ook op sportief gebied werk ik hard, ben ik enthousiast en probeer alles uit mezelf en uit de leden te halen.'

Francien Pardijs, assistent register makelaar/taxateur

'Ruim 30 jaar ben ik een trotse inwoner van Flevoland, en inmiddels alweer 12 jaar werkzaam bij makelaardij Van der Linden. Ik ben gestart in Almere, en van daaruit de stap gemaakt naar Lelystad. Een stad die nu volop in ontwikkeling is. De afgelopen jaren heb ik me naast de bestaande bouw gespecialiseerd in nieuwbouw. Ik krijg er energie van om potentiële kopers te informeren en adviseren en ze een goed beeld te geven bij een woning die in de meeste gevallen alleen nog op papier bestaat. Het blijft leuk om het aankoopproces voor de potentiele koper naar een goed einde te brengen. Als je ze dan later spreekt bij een “start bouw”, of “hoogste punt viering” en de enthousiaste gezichten ziet is dat waar je het voor doet.'

Ingrid Kanis, commerciële binnendienst

‘In mijn Van der Linden carrière heb ik alle facetten van het bedrijf gezien, waaronder bestaande bouw en nieuwbouw. Als secretaresse binnen de bedrijfsmakelaardij zorg ik ervoor dat alle onderdelen op elkaar worden afgestemd en eerstelijns vragen snel en adequaat worden beantwoord. In afwezigheid van mijn collega‘s, ondersteun ik daarnaast de afdeling Bestaande Bouw.’

Jeroen Dijkstra, directeur bedrijfsmakelaardij, Register Makelaar en Register Taxateur

‘Van Der Linden heeft een marktleiderspositie weten te verwerven binnen de bedrijfsmakelaardij in Lelystad. Ook in Almere en Amsterdam zijn wij zeer actief. Opdrachtgevers kiezen voor Van der Linden om haar professionele en persoonlijke aanpak.’

Melanie Werkman, commerciële binnendienst

Met werkervaring in de hypotheekbranche werd ook mijn interesse voor de makelaardij gewekt. De diversiteit en met name alle contacten spreken me erg aan. Uiteraard met klanten, maar ook binnen de organisatie. Professionaliteit en gezelligheid binnen het team gaan hier hand-in-hand. Met mijn roots in Almere ben ik ondertussen een echte Lelystedeling geworden. Wat wil je nog meer, leuk werk in een mooie stad.

Woning kopen of verkopen in Lelystad?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar 0320 241 774 of via info.lelystad@vanderlinden.nl.

Afspraak maken 0320 241 774

 

Contactgegevens


Van der Linden Lelystad

Meenthoek 1, 8224 BS Lelystad 
T 0320 241 774
E info.lelystad@vanderlinden.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
's avonds op afspraak
zaterdag op afspraak 

Ervaringen van huizenverkopers in Lelystad

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in Lelystad die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden Lelystad.