menu

Makelaar Dronten

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

0321 336 111


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen
"Zeer betrokken bij cliënt. Denkt mee over alternatieven om huis te verkopen. Altijd bereid langs te komen of gesprek aan te gaan."
Verkoper Noordhoren 36

Verhalen van onze huizenverkopers »

  • Verkopers beoordelen ons gemiddeld met een 9
  • Een gedreven team van enthousiaste makelaars
  • Marktleider in gemeente Dronten

 

Deskundig advies bij onze makelaar in Dronten dankzij 45 jaar ervaring

Met ruim 45 jaar ervaring in de makelaardij kun je bij ons rekenen op deskundig advies. Ons betrokken team bestaande uit Bart Wijnands, Marijn Scheffers, Kim Smit, Stefanie Lodders, Sharon van den Bosch, Sari Koning en Heidi Wijnands zorgen dat elke opdrachtgever zich thuis voelt. Onze werkwijze is energiek, creatief en vooral betrokken. Betrokken tot de klant tevreden is, want niets is belangrijker dan dat. Na een uitvoerige audit van de NVM hebben wij de status “Excellent” verkregen. Hierbij is bevestigd dat wij meer dan vooruitstrevend werken en excellent voldoen aan alle eisen die de NVM stelt aan diens leden!!

Huis in Dronten, Swifterbant of Biddinghuizen verkopen? Laat dat maar aan ons over!

De gemeente Dronten is een groene en ruim opgezette gemeente waar mensen met veel plezier wonen. Heerlijk rustig en toch overal dichtbij. Dichtbij de A6 en met de komst van de nieuwe Hanzelijn nu ook met de trein snel in de Randstad en Zwolle en Kampen. Met de sterk aantrekkende huizenmarkt en alle kansen en mogelijkheden die onze gemeente te bieden heeft, twijfelen we er niet aan dat je je huis hier goed kunt verkopen. Echter een woning te koop zetten kan iedereen, maar een woning succesvol verkopen is een vak. Laat dat met een gerust hart aan ons over.

 

Afspraak maken 0321 336 111

Ons team in Dronten

Wij werken met een enthousiast team dat bestaat uit goed gekwalificeerde medewerkers. Wij werken niet alleen in de gemeente Dronten, wij wonen er ook. Wij merken dat de passie die wij hebben voor onze gemeente en het makelaarsvak ook uitstraalt op onze opdrachtgevers. Zij waarderen onze proactieve en innovatieve aanpak en beoordelen deze met een gemiddelde van een 9 op Funda! Ontmoet onze medewerkers.

 

Huizenverkopers beoordelen ons gemiddeld met een 9

Funda biedt mensen die op het punt staan hun huis te verkopen de gelegenheid om ervaringen van andere huizenverkopers te lezen. Het helpt aanstaande huizenverkopers om een gedegen keuze te maken voor een makelaar. Het gaat over een belangrijke stap in je wooncarrière en je wil dat jouw zaken dan in goede handen zijn. Huizenverkopers beoordelen ons kantoor op Funda met een 9, daar zijn we heel trots op.  Benieuwd naar alle verkopersverhalen? Lees de beoordelingen via Funda.

Vrijblijvend verkoopadvies bij makelaar Dronten

Wil je je huis verkopen en ben je benieuwd naar de waarde? Bart Wijnands, Sharon van den Bosch of Marijn Scheffers komen graag bij je thuis voor een verkoopadvies. Op basis van de staat van jouw huis en recente verkoopwaarden van soortgelijke huizen, geven we je een reëel beeld van wat jouw woning bij verkoop op kan brengen. Je mag van ons een professioneel en compleet advies verwachten. Dat onze verkoopadviezen kwalitatief heel goed zijn, mag blijken uit het grootste aantal verkopen dat we in de gemeente Dronten realiseren.

Exclusief woningaanbod in Dronten

Ben je op zoek naar dat ene specifieke droomhuis in Dronten, Swifterbant of Biddinghuizen? Met de aantrekkende woningmarkt wordt het steeds belangrijker om er snel bij te zijn. Achter je computer afwachten tot het huis van je dromen op Funda verschijnt, past niet meer in deze dynamische woningmarkt. Als makelaar hebben we een groot netwerk en zijn we al vroeg op de hoogte van nieuw aanbod. Wil je er ook als de eerste bij zijn, neem dan contact met ons op.

Actueel woningaanbod Dronten

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Je huis in de spotlight

Wanneer je besluit je huis door ons te laten verkopen, zorgen we ervoor dat je woning zo aantrekkelijk mogelijk wordt gepresenteerd aan potentiële kopers. Onze fotograaf maakt een afspraak om professionele foto's te maken van je huis aan de binnen- en buitenkant en ook van de omgeving als dat aan een succesvolle verkoop bijdraagt. Verder laten we plattegronden maken, 360-graden-visuals en eventueel een video en hoogtefoto. Met de visuals kunnen potentiele kopers je huis virtueel bezichtigen. Met een presentatie op Funda, Facebook en onze eigen website zorgen we ervoor dat we een grote doelgroep bereiken.

 

Betrokken makelaars in Dronten

Wij werken met een team dat bestaat uit professionele, vakbekwame en enthousiaste collega's. We doen ons best klanten zich bij ons thuis te laten voelen. Geen 9-tot-5-mentaliteit, maar er zijn wanneer opdrachtgevers dat van ons vragen. We merken dat klanten dat stapje extra waarderen.

Gratis en vrijblijvende waardebepaling

Overweeg je je huis te verkopen en ben je benieuwd naar de waarde? We komen graag bij je thuis voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Op basis van de staat van jouw huis en recente verkoopwaarden van soortgelijke huizen, geven we je een reëel beeld van wat jouw woning bij verkoop op kan brengen. Deze waardebepaling is helemaal gratis en verplicht je tot niets. Je mag van ons een reëel advies verwachten. In de gemeente Dronten verkopen we de meeste woningen met de snelste verkooptijd. Dat vinden we een mooi bewijs van onze goede aanpak.

Makelaar in Dronten is NVM gecertificeerd

Ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM). We hanteren de consumentenvoorwaarden die in samenwerking met Vereniging Eigen Huis zijn opgesteld, waardoor je kunt rekenen op zekerheid en de hoogste kwaliteit bij de aankoop en verkoop van een huis.

Vragen? Wij helpen je graag

Elke woonsituatie is anders. Ben je op zoek naar antwoorden op specifieke vragen of wil je een advies op maat? Bel ons dan gerust voor een gratis en vrijblijvende afspraak op telefoonnummer (0321) 336111 of via info.dronten@vanderlinden.nl.

In Dronten kun je alle kanten op

Op het gebied van wonen heeft Dronten veel te bieden: ruim opgezette wijken, een aantrekkelijk prijsniveau en zowel voor kopers als huurders een gevarieerd woningaanbod. In Dronten vind je de ruimte.

Heerlijk rustig en overal dichtbij, dat is wonen in Dronten. Dankzij de Hanzelijn en A6 zijn de Randstad en steden als Zwolle en Kampen snel bereikbaar met zowel openbaar vervoer als de auto. Maar ook dicht bij de natuur van de Veluwe en zelfs dichtbij het strand. Zeker voor gezinnen met kinderen een ideale woonomgeving. En dat allemaal voor betaalbare prijzen!

Dronten

Dronten biedt alles wat je van een middelgrote plaats mag verwachten. Zo vind je er onder andere een modern en gevarieerd winkelaanbod, een theater, bioscoop en bibliotheek. De agrarisch hogeschool CAH Vilentum draagt bij aan een uniek studentenleven in Dronten.  Met de Hanzelijn ben je snel in steden als Amsterdam, Almere en Zwolle. Dronten heeft ongeveer 30.000 inwoners. Ook recreatief valt er in de omgeving van Dronten van alles te beleven. In de directe omgeving liggen verschillende bossen en de stranden van de randmeren. De diversiteit aan woningaanbod is groot in zowel koop als huur.

Swifterbant

Voor wie op zoek is naar een kleinschalig, levendig en groen dorp is Swifterbant een ideale woonplaats. Het is een dorp met ruim 6.400 inwoners. Het groen in de omgeving vind je aan de westrand en richting de Ketelbrug waar het vogelgebied de 'Pleisterplas' ligt. Swifterbant heeft alle direct noodzakelijke voorzieningen en een actief verenigingsleven, zoals culturele en sportieve verenigingen. Dat maakt het tot een levendig dorp. Swifterbant heeft meerdere basisscholen, een bibliotheek, gezondheidscentrum en een dorpshuis.

Biddinghuizen

Aan de rand van het Veluwemeer, tussen Harderwijk en Dronten, ligt het gemoedelijke Biddinghuizen. Veel mensen kennen Biddinghuizen van Lowlands of van het familiepretpark Walibi Holland. Door de ligging, vlakbij de langgerekte bossen en stranden, is Biddinghuizen zeer in trek bij watersporters, recreanten en natuurliefhebbers. Biddinghuizen heeft aantrekkelijke voorzieningen, zoals een modern winkelcentrum, basisscholen, bibliotheek en een actief verenigingsleven.

Ontmoet onze medewerkers

Bart Wijnands, directeur, register makelaar taxateur/RT

'Dagelijks met een enthousiast team van collega's gezamenlijk onze opdrachtgevers meer dan tevreden stellen, geeft mij veel voldoening. Ik ben van mening dat de passie waarmee we als team met ons werk bezig zijn, uitstraalt op de mensen om ons heen. Werk en privé kan en wil ik niet gescheiden zien. Door ze te combineren, kun je zoveel mooie verbindingen maken tussen mensen. Ik ben ervan overtuigd dat dat aan de basis ligt van de positie die we inmiddels in Dronten hebben opgebouwd.'

Marijn Scheffers, K-RMT makelaar

De makelaardij heeft mij altijd gefascineerd, echter heb ik in eerste instantie toch een andere beroepskeuze gemaakt. Toen de kans zich vervolgens voordeed om een opleiding te volgen, was er voor mij maar 1 optie. Sinds begin 2019 mag ik deel uitmaken van het Van Der Linden team. Ik ben begonnen met het ondersteunen van de makelaars en de commerciële binnendienst op diverse fronten. Inmiddels ben ik sinds augustus 2019 K-RMT gecertificeerd. Als kandidaat makelaar mag en kan ik zelfstandig onze opdrachtgevers van dienst zijn. 

Sharon van den Bosch, K-RMT makelaar

'Ik heb de makelaardij altijd al interessant gevonden, maar vanwege de economische crisis heb ik in de tijd dat ik mijn opleiding moest kiezen een ander pad gekozen. In 2017 heeft Bart mij de kans gegeven om het team te komen versterken. Sinds januari 2020 ben ik K-RMT gecertificeerd.
Ik vind het belangrijk om goed te luisteren naar mensen en zo het vertrouwen te winnen en een eerlijke relatie op te bouwen. Het gaat tenslotte om uw wensen en hoe we daarbij kunnen aansluiten. Het meeste plezier haal ik uit de tevredenheid van onze klanten. Het is heel mooi om iemand te kunnen helpen.'

Kim Smit, administratief medewerker

Ik werk inmiddels al ruim 14 jaar bij Van der Linden. Begonnen als telefoniste en inmiddels al een aantal jaar werkzaam als commercieel binnendienstmedewerker. Ik ben verantwoordelijk voor de algemene administratie, de financiële administratie, dossier opbouw bij en verwerking van nieuwe woningen, opmaak van koop- en huurovereenkomsten en de verwerking daarvan. Wat het werk zo leuk maakt is de afwisseling en de uitdaging alles in goede banen te leiden. We hebben een hardwerkend en gezellig team. Dit zorgt voor een prettige werksfeer. Ik woon al vanaf mijn 3e maand in Dronten. Ik weet niet beter. Dronten is veelzijdig, lekker groen en ruim opgezet.

Stefanie Lodders, commerciële binnendienst

‘Sinds medio 2016 maak ik deel uit van het Van der Linden team in Dronten als medewerker commerciële binnendienst. Klanten ontvangen, de telefoon beantwoorden, afspraken inplannen, administratieve werkzaamheden en nieuwbouw trajecten: de diversiteit maakt het erg leuk. Ik heb zelf al eens een nieuwbouwwoning in Dronten gekocht. Ik vind het erg leuk om nu de kopers bij te kunnen staan bij deze nieuwe stap in hun leven. Door mijn eigen ervaring kan ik me goed inleven in de wensen van de klant.'

Sari Koning, administratief medewerker

'Sinds eind 2020 maak ik deel uit van het enthousiaste Van der Linden team met fijne collega's. Als voormalig dienstverlener in de zorg heb ik ervaring in het ondersteunen en ontzorgen van mensen. In deze functie krijg ik de kans om mijn kwaliteiten in te zetten om het administratieve proces van het vinden, verkopen en kopen van een woning voor de klanten te ondersteunen. Het kan dus goed mogelijk zijn dat ik u aan de telefoon krijg!'

Heidi Wijnands, commerciële binnendienst

'Als onze klanten blij zijn, zijn wij het ook! Dat is mijn motto. Met ons team van enthousiaste en gedreven collega's denk ik dat we er aardig in slagen dat te bereiken. Ik houd me binnen onze vestiging bezig met marketing, sta klanten te woord, P&O en administratie. Heel veelzijdig, daar hou ik van.'

Woning kopen of verkopen in Dronten?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar 0321 336 111 of via info.dronten@vanderlinden.nl.

Afspraak maken 0321 336 111

 

Contactgegevens


Van der Linden Dronten

Kop van Het Ruim 13, 8251 KD Dronten
Postbus 409, 8250 AK Dronten
T (0321) 336 111
E info.dronten@vanderlinden.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 12.00 en 13.00 - 17.30 uur
's avonds op afspraak
zaterdag op afspraak 

Routebeschrijving

Plan je route via het bovenstaande Google Maps-kaartje. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij ons kantoor in Dronten.

Ervaringen van huizenverkopers in Dronten

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in Dronten die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden Dronten.