menu

Makelaar Haarlem

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

023 22 00 002


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen

 

Makelaardij van der Linden is alles wat je zoekt in een makelaar. Michiel en Casper doen alles voor hun klanten. Ze verkochten ons huis binnen een maand en voor het bedrag dat van te voren was ingeschat. Bij de aankoop van ons nieuwe huis waren ze kritischer dan wij en zijn we zo behoedt voor een verkeerde keuze!”

Verkoper Zandvoortselaan 73
Verhalen van onze huizenverkopers >>

logo nvm en funda

Makelaars met een hart voor Haarlem

Bij ons makelaarskantoor in Haarlem kun je terecht voor deskundig advies over de aankoop en verkoop van woningen. Onze makelaars begrijpen als geen ander waarom je graag in Haarlem, de hoofdstad van Noord-Holland, wilt wonen en werken.

‘Het heeft voor ons alles wat je zoekt in een grote stad, zoals gelegenheden om uit eten te gaan, gezellig wat te drinken en uit te gaan. Tegelijkertijd heeft Haarlem ook een sfeervol en gemoedelijk karakter. Om lekker uit te waaien aan de kust, pak je gewoon je fiets. We zien dat de aantrekkingskracht vanuit Amsterdam op Haarlem groot is, met name voor jonge gezinnen. Het onderwijs in Haarlem staat hoog aangeschreven. Wie zijn kinderen alle kwaliteiten van een stad wil meegeven en letterlijk de lucht en ruimte zoekt, kiest tegenwoordig voor Haarlem’, volgens onze makelaars.

Om in deze sterk toenemende behoefte met name vanuit Amsterdam te voorzien, opende de Van der Linden Groep in het voorjaar van 2017 een makelaars vestiging in deze hoofdstad.

Hoe kunnen wij je helpen?

Woning verkopen Woning kopen Woning huren Bedrijfsvastgoed

 

Waarom kiezen voor Makelaardij Van der Linden Haarlem

Wil je ook een huis kopen in Haarlem en kom je er niet tussen? Of wil je juist je huis verkopen en profiteren van de grote vraag op dit moment? Wij zijn zowel verkoopmakelaar als aankoopmakelaar in Haarlem.

  • Betrokken makelaars met een hart voor Haarlem
  • Veel aandacht voor persoonlijk contact
  • No-cure-no-pay-makelaars
  • Bekijk nieuw woningaanbod voordat het op Funda staat

Afspraak maken 023 22 00 002

Tarieven aankoopmakelaar

Het vinden van de juiste woning in deze dynamische woningmarkt is een uitdaging. We helpen je graag met deze uitdaging. Het tarief is afhankelijk van de dienstverlening. Heb je je droomhuis gezien en schakel je ons in voor de scherpste onderhandelingen en afhandeling? Of selecteren we naar aanleiding van je wensen een passend woningaanbod, gaan we mee met de bezichtigingen en ontzorgen we je in het gehele aankooptraject? Alles is met ons bespreekbaar.

 

Haarlem makelaardij

 

Tarieven verkoopmakelaar in Haarlem

Als je een huis koopt of verkoopt heb je je eigen wensen en budget. Dat je als verkoper in deze markt niet zit te wachten op dure woningpresentaties begrijpen wij. Als makelaar zoeken we de balans tussen een kwalitatief goede presentatie en het tarief. Datzelfde geldt voor de diensten die je wilt afnemen. In de huidige markt waarin er over het algemeen kopers genoeg zijn, vinden we het niet meer dan logisch om met scherpe tarieven te werken. We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor jou kunnen doen, zodat we een tarief op maat  kunnen afspreken. 

Haarlem en Amsterdam werken nauw samen

Onze vestiging in Haarlem is ontstaan vanuit de toenemende vraag vanuit Amsterdam naar woningen in Haarlem. Haarlem heeft de allure en het karakter van een stad, gecombineerd met de kindvriendelijkheid van een dorpse omgeving. Vanuit onze vestiging in Amsterdam komen we regelmatig in contact met potentiële kopers.  

Krappe woningmarkt in Haarlem

Door de krappe woningmarkt in Amsterdam kijkt men ook naar interessante plaatsen in de directe omgeving om in te wonen, waaronder Haarlem. Hierdoor is de vraag naar koopwoningen in Haarlem in de laatste jaren enorm toegenomen. Een woning vinden die past bij jouw wensen en financiële mogelijkheden blijkt dan ook veelal een enorme uitdaging. Onder de professionele begeleiding van onze aankoopmakelaar vergroot je jouw kansen op een koopwoning. Wij hebben namelijk een groot netwerk opgebouwd, waardoor je nieuwe woningen in sommige gevallen zelf kunt bezichtigen voordat ze op Funda staan.

Huren in Haarlem

Is een huis kopen niet voor jou weggelegd op dit moment? Bekijk dan ons actuele huuraanbod. In Haarlem hebben we helaas weinig tot geen aanbod op dit moment. Je kunt je wel inschrijven als woningzoekende in onder andere Amsterdam, Almere en omgeving. Wij informeren je dan direct bij nieuwe woningen die beschikbaar worden en aan jouw wensen voldoen. Zo blijf je automatisch op de hoogte van nieuw huuraanbod en kun je snel reageren als je interesse hebt.

Ons huuraanbod bestaat voornamelijk uit woningen uit de vrije sector. Als je geïnteresseerd bent in een sociale huurwoning, dan moet je aan andere voorwaarden voldoen dan bij een vrije sector huurwoning. Welke voorwaarden dat zijn lees je op onze veelgestelde vragen pagina.

Woningtaxaties, zakelijk vastgoed en VvE beheer

Naast woningaankoop-, -verkoop- en -verhuur focussen we ons ook op taxaties, zakelijke vastgoed, vastgoedmanagement en VvE beheer.  Onze taxateurs zijn zeer ervaren op het gebied van waardebepalingen, zowel in de particuliere sector als op de zakelijke markt. Naast particuliere woningtaxaties voeren wij bijvoorbeeld ook taxaties uit voor pensioenfondsen, notarissen, advocaten en woningbouwverenigingen.

Ben je op zoek naar een bedrijfspand in Haarlem, bekijk dan ons commercieel vastgoed. Daarnaast is Van der Linden Vastgoedmanagement jouw partner op het gebied van particulier en zakelijk vastgoedmanagement en VvE beheer.

Actueel woningaanbod Haarlem

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Verkopen en aankopen in Haarlem door een makelaar met expertise en aandacht

Makelaar in Haarlem ook op zaterdag en 's avonds bereikbaar

Met de roots van een echt familiebedrijf zijn we er altijd voor onze klanten. Het is iets dat we in ons DNA dragen. Een 9-tot-5-mentaliteit werkt niet in de makelaardij. We zorgen dat we zo ruim mogelijk bereikbaar zijn. We zijn er wanneer de klant dat van ons vraagt, dus ook 's avonds en op zaterdag kun je met ons afspreken.

Je huis in de spotlights

Wanneer je als verkoper besluit je huis te verkopen, zorgen we ervoor dat het zo aantrekkelijk mogelijk wordt gepresenteerd aan potentiele huizenkopers. Onze fotograaf maakt een professionele fotoreportage van de binnen- en buitenkant van je woning en ook de omgeving wordt daarbij niet vergeten. Uiteraard ontbreken plattegronden en 360-gradenfoto's niet. Ook hoogtefoto's en een video behoren tot de mogelijkheden. We werken ook met virtuele bezichtigingen, vooral interessant in combinatie met sociale media.

Jouw woning verspreid in een groot netwerk van huizenzoekers

Nadat de presentatie van je woning optimaal voorbereid is, gaan onze makelaars voor je aan de slag om jouw huis in een zo groot mogelijk netwerk bekend te maken. Naast de publicatie op veelgebruikte oriëntatiewebsites Funda en Jaap zetten wij ook onze eigen website en onze social media kanalen in om het bereik te vergroten. Op deze manier bereiken we zo veel mogelijk potentiële huizenkopers.

Verkopen tegen de beste voorwaarden met een makelaar in Haarlem

Als jouw huis naar wens in de verkoop is gezet gaat ons team aan het werk om het tegen de beste voorwaarden en hoogst mogelijk prijs te verkopen. Inderdaad: bij Van der Linden krijg je niet één makelaar toegewezen, maar een team. Wij willen niet afhankelijk zijn van de kennis en ervaring van één makelaar, maar bundelen onze krachten om het optimale resultaat voor jou te behalen.

De makelaars komen persoonlijk kennismaken om jou en je huis te leren kennen, zodat we in staat zijn om alles over de woning te vertellen tijdens bezichtigingen, goede prijsonderhandelingen voeren en alle juridische zaken volledig uit handen nemen. Gaat je voorkeur uit naar een van onze makelaars? Geen probleem, dan zal hij/zij het proces intensiever gaan begeleiden en doet de rest een stapje terug.

Gekwalificeerde NVM-makelaars in Haarlem

Makelaardij Van der Linden Haarlem is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM). Dit betekent dat je de hoogste kwaliteit mag verwachten. Onze makelaars hanteren de consumentenvoorwaarden die in samenwerking met Vereniging Eigen Huis zijn opgesteld. 

Blijf op de hoogte van het nieuwste woningaanbod

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van het nieuwste woningaanbod. Woningen die nieuw in de verkoop zijn, plaatsen wij een dag voordat ze op Funda verschijnen al op onze Facebookpagina.

Vragen? Wij helpen je graag

Wil je meer informatie over een van onze diensten of direct een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Neem dan contact met ons door te bellen naar 023 22 00 002 of door een e-mail te sturen naar info.haarlem@vanderlinden.nl.

Wonen en leven in het karakteristieke Haarlem

Haarlem is een stad die alle stedelijke dynamiek combineert met de sfeer en gemoedelijkheid van een dorp. Winkelen en uitgaan in de binnenstad en op je fiets naar het strand. Haarlem biedt kwalitatief goed onderwijs en samen met het kindvriendelijke karakter, maakt het de stad een ideale omgeving om kinderen op te laten groeien. 

Haarlem Centrum

Haarlem Centrum, bekend om zijn historische en gezellige binnenstad. De grachten, singels en vele oude straatjes en monumenten geven de binnenstad een karakteristieke sfeer. In het hart van de binnenstad ligt de Grote Markt met als echte eyecatcher de Sint Bavokerk. Grenzend aan de Grote Markt ligt een uitgebreid winkelgebied. De rivier Het Spaarne loopt midden door het centrum en geeft de binnenstad nog extra sfeer mee. Wonen in de binnenstad van Haarlem blijft erg populair. Zoek je er een woning of wil je juist daar je woning verkopen? We helpen je graag.

Haarlem Zuid-West

Haarlem Zuid-West, ligt ten zuiden en ten westen van de Haarlemse binnenstad. Aan de zuidkant ligt de Haarlemmerhout, het oudste stadsbos van Nederland. Door de gunstige ligging tegen de binnenstad aan en het groene en ruime karakter is dit een heel gewild stadsdeel. Met name de Koninginnebuurt en Den Hout zijn erg gewilde wijken. En ook in het Ramplaankwartier is het heerlijk wonen met de stad binnen handbereik en dichtbij de duinen.

Haarlem-Oost

Haarlem-Oost, het op één na grootste stadsdeel. Haarlem-Oost heeft met een oppervlakte van 777 ha een ruime aanbod aan woningen. In de populaire Amsterdamsewijk kun je gezellig winkelen in de Amsterdamsestraat en met de directe ligging ten zuiden van de spoorlijn Haarlem - Amsterdam is deze woonwijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zoek je toch wat meer het groene op? Dan is Parkwijk de ideale wijk om met je partner of gezin te wonen. 

Haarlem-Noord

Haarlem-Noord ligt ten Noorden van het NS-station. Er staan met name eengezinswoningen uit de jaren 30, 40 en 50. Met name de Frans Halsbuurt en de Kleverparkbuurt zijn erg geliefd. De Kleverparkbuurt kenmerkt zich vooral door jaren-30-woningen en bewoners met relatief hoge inkomens. Door haar groene en ruime opzet is deze buurt populair bij gezinnen. Haarlem Centraal is op een paar minuten fietsen bereikbaar en voor wie liever met het openbaar vervoer gaat, zijn ook die voorzieningen goed geregeld.

Ontmoet onze medewerkers

Bas Reimink, Commercieel directeur

'Elke dag met een prachtig team van collega's gezamenlijk onze opdrachtgevers meer dan tevreden stellen, geeft mij een geweldige voldoening. Onze filosofie is om samen te werken en met passie met je werk bezig te zijn. Ik ben ervan overtuigd dat je dat enthousiasme uitstraalt op je klanten.'

Alfred Luttjeboer, kandidaat register makelaar/taxateur

Met heel veel plezier woon en werk ik in onze mooie stad. Niet alleen de grote variatie in mensen en nationaliteiten spreekt me aan. Ook de diversiteit in woningen, van monumentaal tot splinternieuw en hypermodern. Helemaal mooi is dan de combinatie van zowel mensen als woningen in mijn werk. Voor mijn baan bij Van der Linden werkte ik bij Funda. Naast de vakinhoudelijke kennis als makelaar, heb ik zodoende ook veel commerciële bagage die ik als toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers kan meegeven.

Anneclaire van Wijk, commerciële binnendienst

‘Als klein meisje stond ik al te gluren bij de etalages van makelaars en werd ik aangestoken met het virus. Na de hotelschool overwoog ik de switch te maken naar de makelaardij, maar het kwam er niet van. Als ZZP-er werkte ik jaren lang in de hospitality, dienstverlening zit in mijn bloed. Na een stage bij een makelaarskantoor in Amsterdam Zuid, hakte ik de knoop door en besloot alsnog de makelaarsopleiding te volgen. Nu weet ik het zeker: ik heb mijn roeping in de makelaardij gevonden. Het is mooi om bij te dragen aan de grootste aankoop uit iemands leven.’

Donja Smitshuijzen, commerciële binnendienst

‘Mijn interesse in huizen en gebouwen was er van jongs af aan al. Mijn werk ligt al jarenlang in de makelaardij en het notariaat. Het is leuk en afwisselend om een centrale rol te hebben in het ver- en aankoopproces van A tot Z. Niet alleen door het fijne team waarin ik werk, maar ook de mooie contacten die ik dagelijks met klanten heb, maakt dat ik veel plezier en motivatie uit mijn werk haal. Graag wil ik me in de toekomst nog verder verdiepen in de juridische en bouwtechnische aspecten van de makelaardij. Nog ambities genoeg!’

Een woning kopen of verkopen in Haarlem?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar 023 22 00 002 of via info.haarlem@vanderlinden.nl.

Afspraak maken 023 22 00 002

 

Contactgegevens


Makelaardij Van der Linden Haarlem

Houtplein 24, 2012 DH Haarlem 
T (023) 22 00 002
E info.haarlem@vanderlinden.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
's avonds en zaterdag op afspraak

KVK: Makelaardij o.g. Van der Linden BV: - 39027349
BTW-nummer: NL 8064.57.272.B01

Routebeschrijving

Openbaar vervoer:
Vanuit Station Haarlem is het ongeveer 20 minuten lopen naar ons kantoor. Maar je kunt vanaf het NS-station Haarlem ook de bus pakken. Verschillende stadsbussen waaronder lijn 340 en 346 stoppen letterlijk bij ons voor de deur.

Auto/fiets:
Plan je route via het bovenstaande Google Maps kaartje.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Makelaardij Van der Linden of wil je een vrijblijvend gesprek aanvragen? Neem dan contact met ons op via 023 22 00 002 of via info.haarlem@vanderlinden.nl.

Ervaringen van huizenverkopers in Haarlem

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in Haarlem die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden Haarlem.