menu

Makelaar Van der Linden Haarlem

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

023 22 00 002


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen

 

  • Een betrouwbaar merk, nieuw in Haarlem
  • De 4e makelaar van Nederland
  • Ook 's avonds en op zaterdag
  • Via live-chat dagelijks van 7.00 - 23.00 bereikbaar
  • Probeer ons 3 maanden gratis

logo nvm en funda

Makelaars met een hart voor Haarlem

Makelaars Michiel Trossèl en Casper Blom begrijpen als geen ander waarom je graag in Haarlem, de hoofdstad van Noord Holland, wilt wonen en werken. Het heeft voor ons alles wat je zoekt in een grote stad zoals uit eten, gezellig wat drinken en uitgaan. Tegelijkertijd heeft Haarlem ook een sfeervol en gemoedelijk karakter. Om lekker uit te waaien aan de kust, pak je gewoon je fiets. ‘We zien dat de aantrekkingskracht vanuit Amsterdam op Haarlem groot is, met name voor jonge gezinnen. Het onderwijs in Haarlem staat hoog aangeschreven. Wie zijn kinderen alle kwaliteiten van een stad wil meegeven en letterlijk de lucht en ruimte zoekt, kiest tegenwoordig voor Haarlem.’, volgens Michiel. Om in deze sterk toenemende behoefte met name vanuit Amsterdam te voorzien, opende de Van der Linden Groep in het voorjaar van 2017 een vestiging in Haarlem.

Waarom kiezen voor Makelaardij Van der Linden Haarlem

Vanuit ons netwerk in Amsterdam hebben we de eerste aankoopopdrachten in Haarlem inmiddels succesvol kunnen  afronden. Wil je ook een huis kopen in Haarlem en kom je er niet tussen? Of wil je juist je huis in Haarlem verkopen en profiteren van de grote vraag op dit moment? 

  • Betrokken makelaars met een hart voor Haarlem
  • Eerste 3 maanden gratis proberen
  • No-cure-no-pay!

Afspraak maken 023 22 00 002

Onze makelaars in Haarlem

Michiel Trossèl is gecertificeerd Register Makelaar Taxateur en Casper Blom mag zich Kandidaat Register Makelaar Taxateur noemen. Beide hebben ze een passie voor de makelaardij. Michiel is geboren in Heemstede maar woont al  bijna zijn hele leven in Haarlem. Casper geniet ook van alles wat Haarlem te bieden heeft, maar woont in Santpoort. Beide kennen ze Haarlem door en door van het Kleverpark, tot het Ramplaankwartier en van Duinwijk tot Schalkwijk.  Onze makelaars kennen de Haarlemse woningmarkt als geen ander. Michiel Trossèl en Casper Blom vertellen je graag hun verhaal. 

makelaarsteam amsterdam

Tarieven

Het vinden van de juiste woning in deze dynamische woningmarkt is een uitdaging. We helpen je graag met deze uitdaging. Het tarief is afhankelijk van de dienstverlening. Heb je je droomhuis gezien en schakel je ons in voor de scherpste onderhandelingen en afhandeling? Of selecteren we naar aanleiding van je wensen een passend woningaanbod, gaan we mee met de bezichtigingen en ontzorgen we je in het gehele aankooptraject? Alles is met ons bespreekbaar.

Probeer ons drie maanden gratis

Bij het kiezen van een makelaar wil je 100% zekerheid dat de dienstverlening aan jouw verwachtingen voldoet. Daarom bieden wij als enige makelaar in de Haarlemse markt de mogelijkheid om ons als verkoopmakelaar 3 maanden gratis uit te proberen. In deze 3 maanden halen we alles uit de kast om je huis te verkopen. Dat gaat ons lukken, daar zijn we van overtuigd. En als je huis na 3 maanden nog niet is verkocht? Dan maak jij zelf de keuze of je de opdracht no-cure-no-pay met ons voortzet of dat je de opdracht zonder verdere verplichtingen met ons beëindigt.

Tarieven verkoopmakelaar

Als je een huis koopt of verkoopt heb je je eigen wensen en budget. Dat je als verkoper in deze markt niet zit te wachten op dure woningpresentaties begrijpen wij. Als makelaar zoeken we de balans tussen een kwalitatief goede presentatie en het tarief. Datzelfde geldt voor de diensten die je wilt afnemen. In de huidige markt waarin er over het algemeen kopers genoeg zijn, vinden we het niet meer dan logisch om met scherpe tarieven te werken. We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor jou kunnen doen, zodat we een tarief op maat  kunnen afspreken. 

Haarlem en Amsterdam werken nauw samen

Onze vestiging in Haarlem is ontstaan vanuit de toenemende vraag vanuit Amsterdam naar woningen in Haarlem. Haarlem heeft de allure en het karakter van een stad, gecombineerd met de kindvriendelijkheid van een dorpse omgeving. Vanuit onze vestiging in Amsterdam komen we regelmatig in contact met potentiële kopers in Haarlem.  

Actueel woningaanbod Haarlem

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Vloeroppervlakte minimaal

Vloeroppervlakte maximaal

Verkopen en aankopen in Haarlem door een makelaar met expertise en aandacht

Ook op zaterdag en 's avonds

Met de roots van een echt familiebedrijf zijn we er altijd voor onze klanten. Het is iets dat we in ons DNA dragen. Een 9-tot-5-mentaliteit werkt niet in de makelaardij. We zorgen dat we zo ruim mogelijk bereikbaar zijn. We zijn er wanneer de klant dat van ons vraat, dus ook 's avonds en op zaterdag kun je met ons afspreken.

Je huis in de spotlights

Wanneer je als verkoper besluit je huis te verkopen, zorgen we ervoor dat het zo aantrekkelijk mogelijk wordt gepresenteerd aan potentiele huizenkopers. Onze fotograaf maakt een professionele fotoreportage van de binnen- en buitenkant van je woning en ook de omgeving wordt daarbij niet vergeten. Uiteraard ontbreken plattegronden en 360-gradenfoto's niet. Ook hoogtefoto's en een video behoren tot de mogelijkheden. We werken ook met virtuele bezichtigingen, vooral interessant in combinatie met sociale media.

Gekwalificeerde NVM-makelaars

Makelaardij Van der Linden Haarlem is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM). Dit betekent dat je de hoogste kwaliteit mag verwachten. Onze makelaars hanteren de consumentenvoorwaarden die in samenwerking met Vereniging Eigen Huis zijn opgesteld. 

Vragen? Wij helpen je graag

Heb je vragen over onze makelaarsdiensten of wil je een vrijblijvend gesprek aanvragen? Neem dan contact met ons op via 023 22 00 002 of via info.haarlem@vanderlinden.nl.

Wonen en leven in het karakteristieke Haarlem

Haarlem is een stad die alle stedelijke dynamiek combineert met de sfeer en gemoedelijkheid van een dorp. Winkelen en uitgaan in de binnenstad en op je fiets naar het strand. Haarlem biedt kwalitatief goed onderwijs en samen met het kindvriendelijke karakter, maakt het Haarlem een ideale omgeving om kinderen op te laten groeien. 

Haarlem Centrum

Haarlem Centrum, bekend om zijn historische en gezellige binnenstad. De grachten, singels en vele oude straatjes en monumenten geven de binnenstad een karakteristieke sfeer. In het hart van de binnenstad ligt de Grote Markt met als echte eyecatcher de Sint Bavokerk. Grenzend aan de Grote Markt ligt een uitgebreid winkelgebied. De rivier Het Spaarne loopt midden door het centrum en geeft de binnenstad nog extra sfeer mee. Wonen in de binnenstad van Haarlem blijft erg populair. Zoek je er een woning of wil je juist daar je woning verkopen? We helpen je graag.

Haarlem Zuid-West

Haarlem Zuid-West, ligt ten zuiden en ten westen van de Haarlemse binnenstad. Aan de zuidkant ligt de Haarlemmerhout, het oudste stadsbos van Nederland. Door de gunstige ligging tegen de binnenstad aan en het groene en ruime karakter is dit een heel gewild stadsdeel. Met name de Koninginnebuurt en Den Hout zijn erg gewilde wijken. En ook in het Ramplaankwartier is het heerlijk wonen met de stad binnen handbereik en dichtbij de duinen.

Haarlem-Oost

Haarlem-Oost, het op één na grootste stadsdeel. Haarlem-Oost heeft met een oppervlakte van 777 ha een ruime aanbod aan woningen. In de populaire Amsterdamsewijk kun je gezellig winkelen in de Amsterdamsestraat en met de directe ligging ten zuiden van de spoorlijn Haarlem - Amsterdam is deze woonwijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zoek je toch wat meer het groene op? Dan is Parkwijk de ideale wijk om met je partner of gezin te wonen. 

Haarlem-Noord

Haarlem-Noord ligt ten Noorden van het NS-station. Er staan met name eengezinswoningen uit de jaren 30, 40 en 50. Met name de Frans Halsbuurt en de Kleverparkbuurt zijn erg geliefd. De Kleverparkbuurt kenmerkt zich vooral door jaren-30-woningen en bewoners met relatief hoge inkomens. Door haar groene en ruime opzet is deze buurt populair bij gezinnen. Haarlem Centraal is op een paar minuten fietsen bereikbaar en voor wie liever met het openbaar vervoer gaat, zijn ook die voorzieningen goed geregeld.

Ontmoet onze medewerkers

Michiel Trossèl

Geboren in Heemstede en al ruim 6,5 jaar werkzaam in Haarlem en omgeving. Dat maakt mij als Register Makelaar Taxateur uitermate geschikt om kopers en verkopers van dienst te zijn in alle streken van Haarlem e.o. Ik zie het als een uitdaging om het juiste advies op maat te leveren en uw woonwensen in Haarlem tot in de puntjes te vervullen. Als pro-actieve makelaar kan ik snel (op)schakelen, heb ik een heldere (ver)koopstrategie en ben ik altijd op zoek naar het beste resultaat voor u! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Casper Blom

Het omgaan met mensen, de afwisseling tussen aan-en verkopen en het adviseren van de juiste woningen in het prachtige Haarlem zijn werkzaamheden waar ik mij  iedere dag mee bezig wil houden. Als Kandidaat Register Makelaar Taxateur heb ik een ondernemende instelling, maar bewaar ik ook de rust voor klanten op de juiste momenten om samen tot een succes te komen!

Een woning kopen of verkopen in Haarlem?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar 023 22 00 002 of via info.haarlem@vanderlinden.nl.

Afspraak maken 023 22 00 002

 

Contactgegevens


Makelaardij Van der Linden Haarlem

Houtplein 24, 2012 DH Haarlem 
T (023) 22 00 002
E info.haarlem@vanderlinden.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
's avonds op afspraak
zaterdag op afspraak 

Routebeschrijving

Openbaar vervoer:
Vanuit Station Haarlem is het ongeveer 20 minuten lopen naar ons kantoor. Maar je kunt vanaf het NS-station Haarlem ook de bus pakken. Verschillende stadsbussen waaronder lijn 340 en 346 stoppen letterlijk bij ons voor de deur.

Auto/fiets:
Plan je route via het bovenstaande Google Maps kaartje.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Makelaardij Van der Linden of wil je een vrijblijvend gesprek aanvragen? Neem dan contact met ons op via 023 22 00 002 of via info.haarlem@vanderlinden.nl.

Ervaringen van huizenverkopers in Haarlem

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in Haarlem die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden Haarlem.

Lees de beoordelingen