menu

Makelaar Van der Linden Lelystad

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

0320 241 774


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen
"Korte lijnen, altijd bereikbaar. Toegankelijk. Goede strategie bij prijsbepaling en onderhandeling. Uitstekende marktkennis."
Verkoper Ekenstein 74

Verhalen van onze huizenverkopers »

  • Verkopers beoordelen ons gemiddeld met een 9-
  • Persoonlijk en betrokken
  • Nauwe samenwerking met vestigingen Almere en Amsterdam

Van der Linden: enthousiaste makelaars met hart voor Lelystad

De huizenmarkt in Lelystad volgt de trends uit de Randstad, de woningprijzen zijn hard gestegen en stijgen zitten nog verder in de lift. Goed nieuws dus als je een eigen huis hebt in Lelystad. Er is  volop dynamiek in de Lelystadse markt. Niet alleen mensen vanuit de Randstad besluiten om voor Lelystad te kiezen voor de rust, ruimte en de goede prijs/kwaliteitverhouding. Ook Lelystedelingen kiezen er voor om een woonstap vooruit te maken. Heb je verhuisplannen? Dan is het goed om te weten wat onze makelaars voor je kunnen betekenen.

De nauwe banden die we hebben met onze vestigingen in Amsterdam en Almere, zorgen ervoor dat we dagelijks potentiële kopers naar onze vestiging in Lelystad doorverwezen krijgen.

Hoe kunnen wij je helpen?

Woning verkopen Woning kopen Woning huren Bedrijfsvastgoed

 

Onze tevredenheidsgarantie

  • No cure no pay!
  • Intensieve samenwerking met vestiging in Amsterdam en Almere
  • Beoordeeld met een 8,7 op Funda
  • Lokale marktkennis: al sinds 1975 pionier op de Lelystadse huizenmarkt

Afspraak maken 0320 241 774

Maak kennis met ons Lelystadse makelaarsteam

Ons makelaarsteam bestaat uit allemaal collega's met een hart voor Lelystad. Ons team bestaat uit Jeroen Dijkstra, Nathalie Zeegelaar, Francien Pardijs, Jill Brandau, Arjan Bunschoten, Leonoor Brouwer, Lars van der Feer, Claudia Jordana en Ingrid Kanis. Vanuit die betrokkenheid met de stad en de mensen die er wonen, krijgen ze veel lovende beoordelingen van huizenverkopers.

Makelaars Lelystad 2024 Van der Linden

Gratis waardebepaling

Een belangrijk onderdeel van ons verkoopadvies is een gratis waardebepaling. Met een huizenmarkt die weer in de lift zit, zou de waarde van je huis je wel eens positief kunnen verrassen. We zien een toenemende belangstelling van mensen vanuit de Randstad in Lelystad. Logisch vinden wij, met de rust en ruimte die ze hier in Lelystad vinden. De toenemende belangstelling heeft een gunstig effect op de woningwaarden in Lelystad. Als je benieuwd bent, wat dit voor jouw huis betekent, doen we graag een vrijblijvende en gratis waardebepaling.

Wat is mijn huis waard?

Zorgeloos huren in Lelystad

Past het kopen van een huis op dit moment niet in jouw persoonlijke situatie? Dan biedt Lelystad gelukkig ook veel goede huuropties.

In Lelystad hebben we een ruim aanbod aan diverse huurwoningen: van budgetvriendelijke 1-kamer appartementen in de Bastion tot luxe appartementen in het Lelystadse centrum en in Bataviahaven, met uitzicht over het Markermeer. Ook verhuren wij regelmatig eengezinswoningen in Lelystad. Kijk voor het actuele aanbod met huurhuizen in Lelystad op de pagina huurwoningen.

Om in aanmerking te komen voor een vrije sector huurwoning via Van der Linden zijn een aantal voorwaarden van toepassing. Een belangrijke voorwaarde is een minimaal vereist bruto maandinkomen. De meest gestelde vragen over huren in Lelystad vind je op de pagina huurwoningen. Hier zie je tevens de woningen die niet direct beschikbaar zijn, maar waarvoor een wachttijd geldt. We informeren je graag zo goed mogelijk over de gemiddelde wachttijden voor de specifieke huurwoningen.

Taxaties, bedrijfspanden en zorgvastgoed

In Lelystad helpen onze makelaars je ook graag met het verkopen, verhuren en aankopen van bedrijfspanden, het uitvoeren van woningtaxaties, beleggingen en met het management van zorgvastgoed.

Actueel woningaanbod Lelystad

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

We laten jouw huis in Lelystad positief opvallen

Het huizenaanbod op Funda wordt weer groter, des te belangrijker om goed gevonden te worden. Naast de vindbaarheid is ook een goede presentatie belangrijk om je huis goed en snel te verkopen. Wist je bijvoorbeeld dat een huis met een blauwe lucht op de achtergrond aantoonbaar beter verkocht wordt. Ongelofelijk, maar waar. En zo zijn er nog heel veel zaken waarbij we met de presentatie rekening houden. Het verschil zit hem soms in details. Het spreekt voor zich dat we onder andere zorgen voor professionele foto’s, 2D- en 3D-plattegronden, 360-graden-visuals en een video van je huis. Wanneer alle presentatiemiddelen klaar zijn voor gebruik, plaatsen onze makelaars in Lelystad jouw woning op online platformen zoals Funda, Jaap en de eigen Van der Linden-website. Ook onze eigen social media-kanalen zijn van belang: dankzij het grote bereik in Lelystad en ver daarbuiten is Facebook naast Funda het meest belangrijke medium geworden. Meer informatie over de verkoop- en presenteermogelijkheden vind je op de pagina huis verkopen Lelystad.

Een betrokken makelaarsteam dat altijd op de hoogte is

Met de roots van een familiebedrijf en de start die we met Van der Linden in Lelystad maakten, ligt daar echt ons hart. De mensen die op ons kantoor werken zijn ook allemaal Lelystedelingen in hart en nieren. Dat vinden we belangrijk. Als je zelf met passie over Lelystad kunt vertellen, ben je ook in staat die passie over te brengen op kopers die overwegen naar Lelystad te verhuizen. Onze aankoopmakelaars in Lelystad komen graag bij je thuis voor een vrijblijvend gesprek.

Snelle verkoop, waarbij de verkoopprijs zo dicht mogelijk bij de vraagprijs ligt

We houden van reële waardebepalingen. Met een goede waardebepaling weet je waar je aan toe bent en kun je verdere plannen maken. Ambitie in de prijs, maar wel een haalbare ambitie. zodat het later geen teleurstelling oplevert.  Met een goede waardebepaling en een strategische bepaling van de prijs, realiseren we een maximale verkoopopbrengst.

Ruime openingstijden

Het is belangrijk om je woon- of verkoopwensen in alle rust te kunnen bespreken. Daarom zorgen onze verkoopmakelaars in Lelystad dat ze op afspraak ook ’s avonds en op zaterdag voor je klaarstaan. Zo hoef jij niet vrij te vragen als je langs wilt komen en maak je alleen een afspraak als het jou uitkomt. 

Gekwalificeerde NVM-makelaars in Lelystad

Onze Lelystadse makelaars zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM). Hierdoor hanteren we consumentenvoorwaarden die in samenwerking met Vereniging Eigen Huis zijn opgesteld, die zekerheid, betrouwbaarheid en hoge kwaliteit garanderen.

Vragen? Wij helpen je graag

Voor het aanvragen van een vrijblijvende afspraak mag je ons altijd bellen. Bij onduidelijkheden beantwoorden wij graag al je vragen. Neem hiervoor contact met ons op via 0320 241 774 of via info.lelystad@vanderlinden.nl.

Centraal wonen in één van de groenste steden van Nederland: Lelystad

Lelystad is een unieke plaats: het ligt midden in het land, op maximaal 45 minuten rijden van grote steden als Utrecht, Amsterdam en Zwolle. Tegelijkertijd staat het bekend als een van de ruimste en groenste steden van Nederland, door de ligging aan het Markermeer en het adembenemende natuurpark De Oostvaardersplassen. Door de relatief lage huizenprijzen woon je hier voordelig, terwijl je dankzij de ligging, natuur en vele uitgaans- en sportmogelijkheden in Lelystad overal van voorzien bent.

Een stad met vele woonmogelijkheden, voor ieder budget

Of je nou wilt wonen in het Lelystadse centrum, aan de Oostvaardersplassen, op een golfpark, aan het water of óp het water: het is allemaal mogelijk in Lelystad.

Daarnaast komen er door de vele nieuwbouwprojecten nog altijd bijzondere huizen bij in Lelystad. Zo vind je bijzondere duinwoningen in woonpark de Houtribhoogte en ervaar je luxe in wijken als het Golfresort, Buitenhof Villapark, Parkhaven en het Hollandse Hout. Mooi wonen hoeft in Lelystad helemaal niet duur te zijn: de huizenprijzen zijn hier relatief laag, waardoor huizenkopers waar voor hun geld krijgen.

Je bent in Lelystad overal dichtbij

Lelystad heeft voor forenzen een gunstige centrale ligging, met een directe snelwegverbinding via de A6. Hierdoor ben je met de auto binnen een mum van tijd in grote steden als Amsterdam (40 minuten), Utrecht (40 minuten), Amersfoort (45 minuten), Zwolle (40 minuten) en Groningen (75 minuten). Mede dankzij de aanleg van de nieuwe Hanzelijn zijn deze steden ook allemaal per trein gemakkelijk te bereiken.

Er is altijd iets te doen in Lelystad

In de jonge provinciehoofdstad kom je niets tekort: je hebt een uitgebreid winkelaanbod in het vernieuwde Stadshart, maar kan je je al helemaal uitleven in shop-walhalla Batavia Stad. Daarnaast heeft Lelystad een nieuwe bibliotheek (FlevoMeer Bibliotheek) en een groot theater en bioscoop (Agora Theater), waar je dagelijks bijzondere shows en voorstellingen beleeft. Wie liever met de voetjes van de vloer gaat, kan in het weekend lekker dansen in Poppodium Underground. Daarnaast heeft Lelystad een volle culturele agenda, met onder andere De Nationale Oldtimerdag, het Batavia Blues Festival en het gratis festival LelySTART. Ook komen sportliefhebbers hier volledig aan hun trekken: het is de ideale stad voor watersport, maar je kunt er ook heerlijk hardlopen door de bossen, voetballen, hockeyen, tennissen en zwemmen.

Je wordt omringd door rust en natuur

Wie na een drukke werkweek wil ontspannen in Lelystad, kan alle kanten op. Aan de zuidkant van Lelystad vind je het Hollandse Hout en de Oostvaardersplassen (hét decor van bioscoopkaskraker De Nieuwe Wildernis). In het noorden ligt het bijzonder sfeervolle Zuigerplasbos. Ook in het oosten kan je fijn door de natuur wandelen, in de Gelderse Hout. Lelystad is daarnaast een echte waterstad. Hierdoor geniet je vanaf de Marinehaven of de nieuwe boulevard in Bataviahaven van het uitzicht over het Markermeer.

Ontmoet onze medewerkers

Arjan Bunschoten, kandidaat register makelaar/taxateur

'Ik heb ruime ervaring in (bedrijfs) onroerend goed en heb me sinds november 2019 aan mogen sluiten bij de grootste makelaarsgroep van Flevoland. Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met mensen. Een woning verkopen of kopen is één van de belangrijkste gebeurtenissen in een mensenleven. Mijn passie is om mensen hierin te begeleiden en te adviseren. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden in de sportschool, waar ik spinningsinstructeur ben. Ook op sportief gebied werk ik hard, ben ik enthousiast en probeer alles uit mezelf en uit de leden te halen.'

Francien Pardijs, assistent register makelaar/taxateur

'Ruim 30 jaar ben ik een trotse inwoner van Flevoland, en inmiddels alweer 12 jaar werkzaam bij makelaardij Van der Linden. Ik ben gestart in Almere, en van daaruit de stap gemaakt naar Lelystad. Een stad die nu volop in ontwikkeling is. De afgelopen jaren heb ik me naast de bestaande bouw gespecialiseerd in nieuwbouw. Ik krijg er energie van om potentiële kopers te informeren en adviseren en ze een goed beeld te geven bij een woning die in de meeste gevallen alleen nog op papier bestaat. Het blijft leuk om het aankoopproces voor de potentiele koper naar een goed einde te brengen. Als je ze dan later spreekt bij een “start bouw”, of “hoogste punt viering” en de enthousiaste gezichten ziet is dat waar je het voor doet.'

Jill Brandau, commerciële binnendienst

'Met ervaring in de toerisme branche, was de makelaardij een mooie nieuwe stap voor mij. De diversiteit van het werk en de vele (klant)contacten spreekt mij erg aan. Het is zo leuk om enthousiaste gezichten te zien wanneer wij een woning hebben verkocht of gevonden voor een klant. Daar doen we het voor! Samen met mijn collega’s vormen we een hecht team, professionaliteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel. Dat zorgt elke dag weer voor een glimlach op mijn gezicht en maakt me trots deel uit te maken van de Van der Linden familie.'

Nathalie Zeegelaar, commerciële binnendienst

'Doordat ik diverse eigen woningen zelf heb mogen ontwerpen en intensief betrokken ben geweest bij de verkoop hiervan, heb ik het fijne kunnen proeven van het makelaarsvak. Daarnaast ben ik altijd werkzaam geweest in het hoog-segment in de sales en op dit moment bezig met mijn studie als makelaar. Het persoonlijk contact met de klant, luisteren en informeren is hetgeen wat mij aanspreekt. Ik krijg energie van enthousiaste kopers en verkopers wanneer wij ze hebben kunnen ondersteunen met de aankoop of verkoop van een thuis waar emotie een grote rol speelt. Ik woon zelf in Almere maar kom elke dag, voor het gezellige en hechte team, met plezier naar Lelystad!' 

Ingrid Kanis, commerciële binnendienst

‘In mijn Van der Linden carrière heb ik alle facetten van het bedrijf gezien, waaronder bestaande bouw en nieuwbouw. Als secretaresse binnen de bedrijfsmakelaardij zorg ik ervoor dat alle onderdelen op elkaar worden afgestemd en eerstelijns vragen snel en adequaat worden beantwoord. In afwezigheid van mijn collega‘s, ondersteun ik daarnaast de afdeling Bestaande Bouw.’

Jeroen Dijkstra, directeur bedrijfsmakelaardij, Register Makelaar en Register Taxateur

‘Van Der Linden heeft een marktleiderspositie weten te verwerven binnen de bedrijfsmakelaardij in Lelystad. Ook in Almere en Amsterdam zijn wij zeer actief. Opdrachtgevers kiezen voor Van der Linden om haar professionele en persoonlijke aanpak.’

Lars van de Feer, commercieel medewerker

'Met veel plezier woon en werk ik in de jongste provincie van Nederland. Veel jonge bedrijven vestigen zich in dit gebied, dit maakt het werk extra dynamisch. Het geeft mij een geweldige voldoening als wij de juiste huurders voor onze opdrachtgevers kunnen vinden. Dat het ook in de zakelijke markt om meer gaat dan een financiële, zakelijke transactie en dat hier netwerken en onderlinge relaties ook centraal staan, maakt het extra boeiend.'

Woning kopen of verkopen in Lelystad?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar 0320 241 774 of via info.lelystad@vanderlinden.nl.

Afspraak maken 0320 241 774

 

Contactgegevens


Van der Linden Lelystad

Zilverparkkade 101B, 8232 WK Lelystad 
T 0320 241 774
E info.lelystad@vanderlinden.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
's avonds op afspraak
zaterdag op afspraak 

KVK: Makelaardij o.g. Van der Linden BV: - 39027349
BTW-nummer: NL 8064.57.272.B01

Routebeschrijving

Openbaar vervoer:

Neem vanaf station Lelystad Centrum bus 1, 5 (beide richting Lelycentre), 140 (richting Emmeloord) of 145 (richting Swifterbant. Stap uit bij bushalte Schansbrug. Ga vanaf hier de Schansbrug op (niet de brug oversteken) en loop de Schans 12 binnen. Aan het einde van deze straat kom je uit op ’t Horecapleintje. Sla linksaf en zo’n honderd meter rechtdoor. Je loopt nu recht tegen Flashgolf en Fit For Free aan. Ga hier nogmaals linksaf en steek de Meent (een groot, rond plein) over: hier vind je Van Der Linden Makelaardij op de Meenthoek 1.


Auto/fiets:

Plan je route via het bovenstaande Google Maps-kaartje. Bij Makelaardij Van der Linden Lelystad is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Makelaardij Van der Linden of wil je een vrijblijvend gesprek aanvragen? Neem dan contact met ons op via 0320 241 774 of via info.lelystad@vanderlinden.nl.

Ervaringen van huizenverkopers in Lelystad

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in Lelystad die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden Lelystad.