menu

Aankoopmakelaar Amsterdam

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

020 5 712 712


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen
"Ik ben zeer trevreden over de makelaar. Goeie service, vriendelijk en ik kon met al mijn vragen bij hem terecht. Zeker een aanrader!!"
Verkoper Barbusselaan 149

Beoordelingen van onze aankopers »

 • Huizen bekijken voordat ze op Funda verschijnen
 • Scherpst mogelijke aankoopprijs van je droomhuis
 • Begeleiding bij het volledige aankoopproces

Van der Linden behartigt jouw belangen bij het aankopen van een huis in Amsterdam

Als je een huis wilt kopen in Amsterdam, dan moet je er snel bij zijn. De krapte op de Amsterdamse woningmarkt is groot. De frustratie van veel  huizenkopers in onze hoofdstad, is voor de zoveelste keer achter het net vissen. Online je droomhuis zoeken werkt doorgaans goed, maar zelfstandig de daadwerkelijke koop realiseren resulteert in Amsterdam vaak in een teleurstelling. Er wel eens over gedacht om een aankoopmakelaar in de arm te nemen? Een makelaar kan soms al een bezichtiging regelen voordat een huis op websites als Funda verschijnt. Zo wordt de kans op de aankoop van jouw droomhuis in Amsterdam een stuk groter. Een aankoopmakelaar Amsterdam van Makelaardij Van der Linden denkt actief met je mee en voert de onderhandelingen om zo de best mogelijke prijs en voorwaarden voor je nieuwe woning af te dwingen.

Een aankoopmakelaar in Amsterdam zorgt dat je als eerste op de hoogte bent van nieuw woningaanbod

 • Een huis bezichtigen nog voordat het op Funda staat
 • De scherpst mogelijke aankoopprijs
 • Een professionele inspectie en beoordeling van het huis
 • Begeleiding op maat
 • Aankoopmakelaars die zijn aangesloten bij brancheorganisaties NVM en MVA

Afspraak maken 020 5 712 712

Het team van aankoopmakelaars in Amsterdam

Ons team van makelaars heeft jarenlange ervaring op de Amsterdamse huizenmarkt. Wij kennen onze hoofdstad dan ook door en door: van De Dam tot Watergraafsmeer, van de Grachtengordel tot Zuid en van Osdorp tot aan de Jordaan. Ons team beschikt over een enorm netwerk, waarmee ze je helpen om jouw droomhuis te vinden. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en goede service. 

Met een aankoopmakelaar ben je als eerste op de hoogte

De krapte op de Amsterdamse woningmarkt is groot. Veel huizenzoekers zijn inmiddels teleurgesteld geraakt in hun zoektocht naar een (ander) huis in Amsterdam. Er zijn gelukkig nog steeds mogelijkheden voor wie in Amsterdam een huis wil kopen. Het is dan van belang om er snel bij te zijn. Als aankoopmakelaar zorgen we ervoor dat we daar bovenop zitten.

Actueel woningaanbod Amsterdam

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

De voordelen van een aankoopmakelaar Amsterdam

 • Je zorgt  hiermee dat je er als eerste bij bent
 • Hulp bij onderhandelingen over de prijs
 • Een aankoopmakelaar handelt juridische zaken af
 • Voorkomen dat je overhaaste beslissingen neemt

Gratis en vrijblijvend aankoopadvies op maat

Een aankoopmakelaar inschakelen voor de aankoop van je nieuwe woning in Amsterdam biedt veel voordelen. Wil je weten wat een aankoopmakelaar van Van der Linden voor je kan betekenen? Neem dan contact met ons op via (020) 5 712 712 of via info.amsterdam@vanderlinden.nl

Ervaringen van huizenkopers

Ervaringen van onze klanten zijn voor ons zeer waardevol. Met deze feedback kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren. Wil je weten wat huizenkopers over onze Amsterdamse aankoopmakelaars zeggen? Hier lees je onze reviews op Funda.

Betrouwbare Amsterdamse NVM-aankoopmakelaars

Alle aankoopmakelaars van Makelaardij Van der Linden zijn aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs. Wij hanteren dan ook de consumentenvoorwaarden die in samenwerking met Vereniging Eigen Huis zijn opgesteld. Van der Linden is ook aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI.

Hart voor Amsterdam

Ons team van aankoopmakelaars in Amsterdam weet hoe het is om in deze culturele stad te wonen. Amsterdam zit in ons hart, en dat merk je aan alles. Van De Dam tot Amsterdam-Zuid, van Amsterdam West tot de Grachtengordel en van Amsterdam Noord tot Amsterdam Oost: Amsterdam kent zoveel geweldige plekken om te wonen, uit te gaan en van je vrije tijd te genieten. 

Betrouwbare NVM-makelaars

Makelaardij Van der Linden is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM). Onze aankoopmakelaars in Amsterdam hanteren dan ook de consumentenvoorwaarden die in samenwerking met Vereniging Eigen huis zijn opgesteld. 

De zekerheden van Makelaardij Van der Linden Amsterdam

1. Kritische inspectie

De eerste stap is het inspecteren van de staat van het huis. Door de bouwkundige staat grondig te controleren, komen eventuele gebreken vroegtijdig aan het licht. Onze aankoopmakelaars adviseren ook of een aanvullende bouwkundige keuring noodzakelijk is.

2. Waardebepaling van het huis

Wij hebben verregaande kennis van de woningmarkt. Hierdoor kunnen wij jou inzicht geven in de waarde van de woning. Alhoewel het bepalen van waardes in deze krappe woningmarkt niet alleen rekenkundig kan worden benaderd. Er wordt vaak (ver) boven de vraagprijs geboden. In deze markt is het van groot belang om toch ook als koper je hoofd koel te houden. Daar adviseert een aankoopmakelaar je in.

3. Aankoopstrategie

Na de waardebepaling volgt de aankoopstrategie. Hierin bepaalt de aankoopmakelaar gezamenlijk met jou de te voeren strategie om de woning te kunnen aankopen. Hierin speelt de aankoopprijs uiteraard ook een belangrijke rol. 

4. Onderhandelingen

Start van de onderhandelingen. Een aankoopmakelaar kan de onderhandelingen voor je voeren. Omdat het heel lastig is om een woning in de krappe Amsterdamse woningmarkt te kunnen kopen, is de ervaring en expertise van een aankoopmakelaar een toegevoegde waarde. Met een goede strategie kunnen we ervoor zorgen dat je droomhuis niet aan je neus voorbij hoeft te gaan. En uiteraard dat je het voor een reële prijs kunt kopen.

5. Juridische documenten

Is de aankoopprijs vastgesteld, dan kan de aankoopmakelaar je helpen bij het afronden van de koop van het huis. Hij controleert de notariële akte van levering en de afrekening van de notaris. Daarnaast loopt hij het complete contract grondig na om eventuele ontbindende voorwaarden, speciale clausules en boetebedingen in kaart te brengen.

6. Overdracht

De laatste stap is het uitvoeren van een laatste inspectie van het huis, voordat de overdracht bij de notaris plaatsvindt.

Ontmoet onze medewerkers

Ab van Esseveld, vestigingsmanager

'Ik hou me vooral bezig met de verkoop van voormalige huurwoningen van Rochdale aan huurders, maar ook in de vrije markt. Kopers zijn vaak zo blij dat ze de gelegenheid krijgen om te kopen, echt geweldig om in dat koopproces een belangrijke rol te mogen vervullen. De dynamiek van de Amsterdamse woningmarkt is prettig om in te werken. Dat vergt veel regel- en organiseerwerk binnen de organisatie en dat vind ik nou eenmaal leuk om te doen'

Bas Reimink, Commercieel directeur

'Elke dag met een prachtig team van collega's gezamenlijk onze opdrachtgevers meer dan tevreden stellen, geeft mij een geweldige voldoening. Onze filosofie is om samen te werken en met passie met je werk bezig te zijn. Ik ben ervan overtuigd dat je dat enthousiasme uitstraalt op je klanten.'

Tim Hesp, assistent register makelaar/taxateur

Mijn passie voor de makelaardij werd al jong gewekt en groeide de afgelopen jaren. Na mijn studie aan de hogeschool InHolland, werkte ik bij een ander makelaarskantoor in de Randstad. Daarna kwam ik bij Van der Linden terecht. Mensen adviseren in waar ze moeten beginnen in de zoektocht naar een nieuw huis en eventueel de verkoop van hun huidige woning, maakt mij blij. Het zijn levensgrote beslissingen. Het geeft veel voldoening om daarin een rol te hebben.

Raymonde de Blaey, beëdigd makelaar/taxateur RMT/RT

Als makelaar in Amsterdam ben je veel onderweg, maar juist de combinatie van werk op kantoor en bezichtigingen maakt dit werk afwisselend en uitdagend. Daarnaast maken het persoonlijke contact en de diversiteit dit werk erg leuk. Ik ben in 2000 begonnen in de makelaardij in Amsterdam en sinds 2006 gecertificeerd als registermakelaar (RMT) en lid van de MVA en NVM. Naast advisering bij de aan- en verkoop van woningen verricht ik ook taxaties. Specifiek voor Amsterdam heb ik mij gespecialiseerd als erfpacht deskundige, zodat ik voor de gemeente Amsterdam, verenigingen van eigenaars en particulieren kan taxeren en adviseren bij onder andere canonherzieningen.

Joost Steinweg, vastgoedadviseur

'Vastgoed heeft van jongs af aan mijn interesse. Het meest boeiend vind ik om een project van A tot Z te begeleiden en rekening te houden met alle relevante zaken om voor onze opdrachtgever het beste resultaat te behalen. Voor mijn komst bij Van der Linden heb ik vanuit verschillende perspectieven ook de rol van vastgoedadviseur en makelaar opgepakt. Amsterdam heeft voor mij een grote aantrekkingskracht. Niet alleen onze stad is heel veelzijdig, maar ook de bedrijfsmakelaardij blijft hier altijd divers en in beweging.'

Woning kopen of verkopen in Amsterdam?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar 020 5 712 712 of via info.amsterdam@vanderlinden.nl.

Afspraak maken 020 5 712 712

 

Contactgegevens


Makelaardij Van der Linden Amsterdam

Bos en Lommerplein 309, 1055 RW Amsterdam 
Postbus 56670, 1040 AR Amsterdam
(020) 5 712 712
info.amsterdam@vanderlinden.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
's avonds op afspraak
zaterdag op afspraak 

Ervaringen van huizenverkopers in Amsterdam

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in Amsterdam die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden Amsterdam.