menu

Vacature: zomerjob Almere

Ben jij op zoek naar een baan voor in de zomer? En heb je ervaring of affiniteit met administratie? Dan is deze vacature echt wat voor jou!

Dit jaar bestaat het familiebedrijf Van der Linden 45 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot de 5e makelaar van Nederland. Binnen de organisatie zijn ruim 100 medewerkers werkzaam in vestigingen te Almere, Amsterdam, Dronten, Haarlem, Lelystad en Zwolle. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in de makelaardij en vastgoedmanagement.

Wegens de sterke groei van onze portefeuille zoeken we voor een tijdelijk project op onze afdeling VvE beheer iemand die blij wordt van het maken van administratieve meters. We zijn op zoek naar iemand die het daarnaast ook geen probleem vindt om de telefoon te pakken om informatie in te winnen.  

Wat ga je doen:

Wat vinden wij belangrijk:

Wat bieden wij

Ben jij de aanpakker die aansluit op bovenstaande profielschets dan nodigen we je uit om te solliciteren op deze vacature. Je kunt dit doen door je sollicitatie inclusief cv te mailen naar Saskia Koekkoek, HR Manager, s.koekkoek@vanderlinden.nl