menu

Verhuurmedewerker buitendienst

Ter versterking van onze vastgoedafdeling op onze vestiging in Almere, zijn wij op zoek naar een medewerker verhuur buitendienst. Ons familiebedrijf Van der Linden 4 bestaat bijna 50 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot de 5e makelaar van Nederland. Binnen de organisatie zijn ruim 100 medewerkers werkzaam in vestigingen te Almere, Amsterdam, Dronten, Lelystad en Zwolle. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in de makelaardij en vastgoedmanagement. We beheren voor institutionele beleggers, zorgorganisaties, woningcorporaties en vereniging van eigenaren ruim 9.000 eenheden. Onze expertise ligt in de gehele breedte op zowel commercieel, financieel als technisch beheer.

Ter ondersteuning van de verhuurafdeling zijn wij op zoek naar een verhuur medewerker buitendienst. Als medewerker verhuur buitendienst heb je een dynamische functie waarin je verantwoordelijk bent voor: 

We zoeken een medewerker die aan de volgende eisen voldoet:

Wat bieden wij?
Een gevarieerde  functie waarbij je verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van de bezichtigingen en mutaties van alle huurwoningen. Verder bieden wij een marktconform salaris (afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring) en pensioenregeling.

Van der Linden is een innovatieve en ambitieuze organisatie. Zijn dit waarden die jou aanspreken en inspireren om elke dag weer de verwachtingen van onze huurders en opdrachtgevers te overtreffen? Dan zou Van der Linden weleens perfect bij jou kunnen passen.

We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze vacature. Je kunt dit doen door je motivatie brief inclusief cv te mailen naar Femke Koster, f.koster@vanderlinden.nl, HR Manager. Indien je meer informatie wilt, dan kun je bellen naar 036-5330077.