menu

Telefonist(e) verhuurmakelaardij - 40 uur

Inmiddels bestaat het familiebedrijf Van der Linden bijna 50 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot de 5e makelaar van Nederland. Binnen de organisatie zijn ruim 100 medewerkers werkzaam in vestigingen te Almere, Amsterdam, Dronten, Lelystad en Zwolle. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in de makelaardij en vastgoedmanagement. 

Ter versterking van ons verhuurteam in Almere zijn wij op zoek naar een telefoniste. Het betreft een fulltime functie .

Wat ga je doen?

Je staat de klanten enthousiast te woord en helpt de huurders en kandidaat huurders graag met hun vragen. Je handelt de binnenkomende telefoongesprekken op een professionele manier af door ze op de juiste manier uit te zetten binnen de organisatie.


Wat vinden wij belangrijk?

Je vindt het prettig het eerste aanspreekpunt te zijn voor onze organisatie en haalt hier plezier uit. Daarnaast ben je zeer klantgericht en ben jij op je best wanneer je probleemoplossend kunt werken. Verder zoeken wij een sprankelende persoonlijkheid die energie uitstraalt en die zelfstandig kan werken.


Wat bieden wij?

• werken in een professioneel team in een dynamische organisatie;
• een brede, afwisselende en uitdagende functie;
• een marktconform salaris (afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenregeling.

Ben jij de persoon die aansluit op bovenstaande profielschets, dan nodigen we je uit om te solliciteren op deze vacature. Je kunt dit doen door je sollicitatie inclusief cv te mailen naar Femke Koster, HR-manager, f.koster@vanderlinden.nl