menu

Telefonist(e) verhuurmakelaardij - 32-40 uur

Wonen! Eén van de belangrijkste onderwerpen in ons leven waarin jij voor onze klanten het verschil kan maken!

Binnen het familiebedrijf Van der Linden (met vestigingen in Almere, Amsterdam, Dronten, Lelystad en Zwolle) zijn ruim 100 medewerkers werkzaam. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in vastgoedmanagement en makelaardij. Kom jij ons team Verhuur in Almere versterken?


Wat ga je doen?

Wij zoeken een energiek persoon die de klanten enthousiast te woord staat en die de huurders en kandidaat huurders graag helpt met hun vragen en verzoeken.

Je handelt de binnenkomende telefoongesprekken op een professionele manier af door ze op de juiste manier te beantwoorden en/of uit te zetten binnen de organisatie. Dit doe je samen met een collega telefoniste.


Wat vinden wij belangrijk?

Je vindt het prettig het eerste aanspreekpunt te zijn voor onze organisatie en haalt hier plezier uit. Je vindt het leuk om meer over vastgoed te leren en je hierin te verdiepen.

Daarnaast ben je zeer klantgericht en ben jij op je best wanneer je probleemoplossend kunt werken. Verder zoeken wij een sprankelende persoonlijkheid die energie uitstraalt en die zelfstandig kan werken.


Wat bieden wij?

• werken in een professioneel en gezellig team in een dynamische organisatie;
• een afwisselende en uitdagende functie;
• een marktconform salaris (afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenregeling.

Ben je klantvriendelijk, servicegericht en communicatief sterk en spreekt deze functie je aan? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren op deze vacature. Je kunt dit doen door je sollicitatie inclusief cv te mailen naar Femke Koster, HR-manager, f.koster@vanderlinden.nl