menu

Vacature: manager techniek vastgoed m/v (fulltime)

Inmiddels bestaat het familiebedrijf Van der Linden bijna 50 jaar en zijn we uitgegroeid tot de 5e makelaar van Nederland. Binnen de organisatie zijn ruim 100 medewerkers werkzaam in vestigingen te Almere, Amsterdam, Dronten, Haarlem, Lelystad en Zwolle. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in de makelaardij en vastgoedmanagement. We beheren voor institutionele beleggers, zorgorganisaties, woningcorporaties en vereniging van eigenaren ruim 12.000 eenheden. Onze expertise ligt in de gehele breedte op zowel commercieel, financieel als technisch beheer.

Ter uitbreiding van onze vastgoedafdeling, zijn wij op zoek naar een ervaren manager die zijn of haar voldoening haalt uit het sturen en begeleiden van een team professionals.

Als Manager Techniek stuur je namelijk een team van 10 collega’s aan en ben je verantwoordelijk voor de serviceafdeling en de buitendienstafdeling. De serviceafdeling is o.a. verantwoordelijk voor de huurderscontacten via telefoon en sociale platformen tevens voeren zij de binnendienstwerkzaamheden uit voor de Technisch managers en de accountmanagers.  De buitendienst is verantwoordelijk voor de woning inspecties, technische adviezen en het technisch onderhoud van de woningen die we in beheer hebben.

Jij bent het aanspreekpunt voor deze afdelingen waarin je adviseert, coördineert en coachend leidinggeeft. De rol van de manager is een actieve rol, je zult zelf ook waar nodig meedraaien in de processen.

Je taken en verantwoordelijkheden

Dit ben jij

Je bent een teamplayer die het beste uit de mensen weet te halen door een coachende stijl van leidinggeven.  Je weet mensen te motiveren en durft knopen door te hakken als keuzes gemaakt moeten worden. Daadkracht en proactief zijn belangrijke waardes voor jou en doordat je nauw samenwerkt met zowel interne als externe collega’s is jouw empathisch vermogen onmisbaar in deze rol.

 Verder vragen wij

 

Wat bieden wij?

Verder bieden wij een marktconform salaris (afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring), auto van de zaak, 8% vakantiegeld en een pensioenregeling.

Van der Linden is een innovatieve en ambitieuze organisatie.  Wij willen streven ernaar om elkaar scherp te houden om zo het beste uit ons zelf te kunnen halen. Zijn dit waarden die jou aanspreken en inspireren? Dan zou Van der Linden weleens perfect bij jou kunnen passen. 

We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze vacature. Je kunt dit doen door je motivatiebrief inclusief cv te mailen naar Marian de Munnik, m.demunnik@vanderlinden.nl. Indien je meer informatie wilt, kun je bellen naar 06-41858949.