menu

Vacature: marketeer

Ben je als marketing professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heeft de online wereld geen geheimen voor jou en staat je creatieve brein nooit stil? Dan hebben we een uitdagende functie voor 24-32 uur! Makelaardij Van der Linden is op zoek naar een Marketeer die de organisatie een extra boost kan geven.

Wij zoeken een duizendpoot op het gebied van marketing, die niet alleen ervaring heeft met online en social marketing, maar ook met het opzetten van marketing automation funnels. Je denkt mee op strategisch niveau en zet je creativiteit om naar concrete acties. Je draagt bij tot het verder vergroten van het marktaandeel van de gehele Van der Linden Groep. Je bent resultaatgereichten hebt een sterk analytisch vermogen.

Van der Linden Groep is een professional in vastgoed. In onze vestigingsgebieden hebben we met onze zes vestigingen en ca 85 medewerkers een toonaangevende marktpositie in de makelaardij. Naast woningmakelaardij behoren ook commercieel vastgoed en vastgoedmanagement tot onze dienstverlening. Voor professionele vastgoedbeleggers beheren we omvangrijke en diverse portefeuille aan woningen en bedrijfs onroerend goed. 

Werkzaamheden die bij jouw functie horen:

Wat wij vragen:

Wat wij bieden:

Een uitdagende en veelzijdige baan in een toonaangevende en groeiende organisatie. Een informele en gezellige werksfeer. Een marktconform salaris inclusief 13e maand.

Solliciteren?
Hebben we je enthousiasme aangewakkerd en zou je het liefst vandaag nog aan de slag gaan? Stuur  je motivatiebrief en CV naar Saskia Koekkoek, HR manager, s.koekkoek@vanderlinden.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je ook bellen naar 036-5330077 en vragen naar Marian de Munnik.