menu

Vacature: medewerk(st)er commerciële binnendienst Lelystad 32-40 uur

Dit jaar bestaat het familiebedrijf Van der Linden 45 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot de 5e makelaar van Nederland. Binnen de organisatie zijn ruim 100 medewerkers werkzaam in vestigingen te Almere, Amsterdam, Dronten, Haarlem, Lelystad en Zwolle. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in de makelaardij en vastgoedmanagement.

Ter versterking van ons makelaardijteam in Lelystad zijn wij op zoek naar een enthousiaste duizendpoot.

Wil jij deel uitmaken van een hecht team en ben je bereid je mouwen op te stropen?  Dan is deze vacature voor medewerker binnendienst makelaardij echt iets voor jou!

Functieomschrijving

Deze aantrekkelijke en dynamische functie betreft een baan voor onze vestiging in Lelystad. Je bent samen met een directe collega de spin in het web en verantwoordelijk voor de gehele administratieve ondersteuning van de makelaars. 

Waar bestaan de werkzaamheden nog meer uit:

Wat vinden wij belangrijk:

Je bent creatief en denkt ‘out of the box.

Wat bieden wij

Ben jij de sprankelende persoonlijkheid met gevoel voor humor die aansluit op bovenstaande profielschets met een grote dosis doorzettingsvermogen en een uiterst positieve werkhouding, dan nodigen we je uit om te solliciteren op deze vacature. Je kunt dit doen door je sollicitatie inclusief cv te mailen naar Saskia Koekkoek, HR Manager, s.koekkoek@vanderlinden.nl

In verband met de vakantieperiode kan de wervingsprocedure langer duren.