menu

Vacature: Administratief medewerker VVE-beheer (24-28 uur)

Heb je ervaring of affiniteit met administratie, processen en ben je klantgericht? Dan is deze vacature echt wat voor jou!

Binnen het familiebedrijf Van der Linden zijn ruim 100 medewerkers werkzaam in vestigingen te Almere, Amsterdam, Dronten, Haarlem, Lelystad en Zwolle. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in vastgoedmanagement en makelaardij. We beheren voor met name institutionele beleggers ruim 11.000 eenheden. Onze expertise ligt in de gehele breedte op zowel commercieel, financieel als technisch beheer. Ook vanuit ons team VvE-beheer mogen opdrachtgevers op onze knowhow vertrouwen. In de makelaardij mogen we onszelf als 5e makelaar van Nederland rekenen tot een gevestigde vastgoedspeler in de markt.

Ter versterking van onze afdeling VvE beheer zoeken wij iemand die blij wordt van het maken van administratieve meters en het daarnaast ook geen probleem vindt om de telefoon te pakken om informatie in te winnen.  

Wat ga je doen:

Wat vinden wij belangrijk:

Wat bieden wij

Ben jij de aan pakker die aansluit op bovenstaande profielschets dan nodigen we je uit om te solliciteren op deze vacature. Je kunt dit doen door je sollicitatie inclusief cv te mailen naar Marian de Munnik, m.demunnik@vanderlinden.nl.