menu

Vacature: technisch manager vastgoed

Dit jaar bestaat het familiebedrijf Van der Linden 45 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot de 5e makelaar van Nederland. Binnen de organisatie zijn ruim 100 medewerkers werkzaam in vestigingen te Almere, Amsterdam, Dronten, Haarlem, Lelystad en Zwolle. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in de makelaardij en vastgoedmanagement. We beheren voor institutionele beleggers, zorgorganisaties, woningcorporaties en vereniging van eigenaren ruim 12.000 eenheden. Onze expertise ligt in de gehele breedte op zowel commercieel, financieel als technisch beheer.

Als technisch manager Vastgoed ben je verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van onroerend goed. In deze veelzijdige en afwisselende functie ben je de spil tussen opdrachtgever, leverancier en huurders. Klanttevredenheid maakt een belangrijk onderdeel uit van onze dienstverlening. We onderscheiden ons hierin in positieve zin in de markt. Wij zoeken iemand die besluitvaardig, resultaatgericht, direct en correct is. Afspraak-is-afspraak is ook jouw basis. Onze basiswaarden; betrouwbaar, relatiegericht, vakkundig en samenwerken zijn voor jou vanzelfsprekende waarden in je werk.

Je taken en verantwoordelijkheden:

Wat wij vragen:

Wat bieden wij:

Een gevarieerde en uitdagende fulltime functie binnen een professionele vastgoedorganisatie. Daarnaast ben je onderdeel van een hecht team waar samenwerking en collegialiteit voorop staat. Wij bieden wij een marktconform salaris (afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een leaseauto en een pensioenregeling. Van der Linden is een innovatieve en ambitieuze organisatie. Zijn dit waarden die jou aanspreken en inspireren? Dan zou Van der Linden weleens perfect bij jou kunnen passen. Indien je meer informatie wilt of wilt solliciteren, dan kun je bellen naar Marian de Munnik op 06-41858949 of mailen m.demunnik@vanderlinden.nl