menu

Vacature: Servicemanager (40 uur)

Wonen! Eén van de belangrijkste onderwerpen in ons leven waarin jij voor onze klanten het verschil kan maken!

Binnen het familiebedrijf Van der Linden (met vestigingen in Almere, Amsterdam, Dronten, Lelystad en Zwolle) zijn ruim 100 medewerkers werkzaam. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in vastgoedmanagement en makelaardij.

Voor onze afdeling Vastgoedmanagement zijn wij op zoek naar een Servicemanager

Kom jij ons team in Almere versterken?

Als Servicemanager ben je de gebouwbeheerder op locatie. Je houdt je bezig met het beheer van de gebouwen op gebied van veiligheid en leefbaarheid. Je zorgt ervoor dat de huurders zich iedere dag thuis voelen in hun huurwoning en dat de panden er iedere dag goed bijstaan.

Je weet wat er speelt in de complexen, houdt overzicht en contact met alle betrokkenen en neemt klachten in behandeling en ondersteunt bij het oplossen van problemen van huurders. Daarnaast ben je een belangrijke schakel binnen het portefeuilleteam en naar de verschillende externe stakeholders.

 

Wat zijn je werkzaamheden?

 

Wie ben jij?

Je bent een servicegerichte en doortastende teamplayer. Je bent gewend om oplossingsgericht te werken en weet prioriteiten te stellen.

Je beschikt over:

 

Wat bieden wij?

Van der Linden is een innovatieve en ambitieuze organisatie. Zijn dit waarden die jou aanspreken en inspireren om elke dag weer de verwachtingen van onze huurders en opdrachtgevers te overtreffen? Dan zou Van der Linden weleens perfect bij jou kunnen passen.

Wij bieden een marktconform salaris (afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring), pensioenregeling en goede doorgroeimogelijkheden. Tevens stellen we je een telefoon, laptop en auto ter beschikking.

We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze vacature. Je kunt dit doen door je motivatiebrief inclusief cv te mailen naar Femke Koster, f.koster@vanderlinden.nl, HR Manager. Indien je meer informatie wilt, dan kun je bellen naar 036-5330077.