menu

Vacature: RMT makelaar Almere

Dit jaar bestaat het familiebedrijf Van der Linden 45 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot de 5e makelaar van Nederland. Binnen de organisatie zijn ruim 100 medewerkers werkzaam in vestigingen te Almere, Amsterdam, Dronten, Haarlem, Lelystad en Zwolle. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in de makelaardij en vastgoedmanagement. 
 
Ter versterking van ons woningmakelaardijteam in Almere zijn wij op zoek naar een gedreven woningmakelaar. Het betreft een fulltime functie

Wat ga je doen
Als woningmakelaar ben je de adviseur van onze relaties.  Je bent in staat hun vertrouwen te winnen en ze bij te staan in het aan- en/of verkoopproces van hun woning. Daarnaast ben je bezig met het uitvoeren van taxatie opdrachten. In een middelgroot team met nog 5 andere ambitieuze makelaars laat je geen commerciële kans onbenut. Collegialiteit staat voorop en waar de kansen zich voordoen vragen wij jou deze op te pakken en er iets moois van te maken.

Wat vinden wij belangrijk?
• minimaal een afgeronde HBO-opleiding en in het bezit van de RMT-certificering;
• minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie in de woningmakelaardij;
• sterke commerciële vaardigheden;
• een flexibele en klantgerichte instelling, een collegiale houding, doorzettingsvermogen en een positieve werkmentaliteit:
• woonachtig in Almere heeft onze grote voorkeur.
 
Belangrijke persoonlijke eigenschappen
Je bent: commercieel, inventief, stressbestendig, proactief, en accuraat.
Daarnaast ben je organisatorisch sterk, oplossingsgericht, en hebt uitstekende sociale vaardigheden. Wij zoeken een sprankelende persoonlijkheid die energie uitstraalt en die zelfstandig kan werken.
 
Wat bieden wij
• werken in een professioneel team in een dynamische organisatie;
• een brede, afwisselende en uitdagende functie;
• een marktconform salaris (afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een leaseauto, een 13e maand en een pensioenregeling.

Ben jij de persoon die aansluit op bovenstaande profielschets met een grote dosis doorzettingsvermogen en een uiterst positieve werkhouding, dan nodigen we je uit om te solliciteren op deze vacature. Je kunt dit doen door je sollicitatie inclusief cv te mailen naar Saskia Koekkoek, HR Manager, s.koekkoek@vanderlinden.nl