menu

Vacature: woningmakelaar KRMT Haarlem

Dit jaar bestaat het familiebedrijf Van der Linden 45 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot de 5e makelaar van Nederland. Binnen de organisatie zijn ruim 80 medewerkers werkzaam in vestigingen te Almere, Amsterdam, Dronten, Haarlem, Lelystad en Zwolle. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in de makelaardij en vastgoedmanagement. Haarlem is onze jongste vestiging die volop in ontwikkeling is en mede dankzij de hoge klanttevredenheid inmiddels goed gevonden wordt in Haarlem.

Ter versterking van ons woningmakelaardijteam in Haarlem zijn wij opzoek naar een gedreven en gecertificeerde woningmakelaar (NVM)

Functieomschrijving
De werkzaamheden zullen onder meer bestaan uit het bemiddelen bij de aan-en verkoop van koopwoningen, het mee helpen uitbouwen van de bestaande woningportefeuille.

Wat vinden wij belangrijk?

Belangrijke persoonlijke eigenschappen
Je bent: commercieel, inventief, stressbestendig, proactief, en accuraat. Daarnaast ben je organisatorisch sterk, oplossingsgericht, en hebt uitstekende sociale vaardigheden. Wij zoeken een sprankelende persoonlijkheid die energie uitstraalt en die zelfstandig kan werken.


Wat bieden wij

Ben jij de persoon die aansluit op bovenstaande profielschets met een grote dosis doorzettingsvermogen en een uiterst positieve werkhouding, dan nodigen we je uit om te solliciteren op deze vacature. Je kunt dit doen door je sollicitatie inclusief cv te mailen naar Saskia Koekkoek, HR Manager, s.koekkoek@vanderlinden.nl