menu

Vacature: HR medewerker (24 uur)

Het familiebedrijf Van der Linden is inmiddels uitgegroeid tot de 5e makelaar van Nederland. Binnen de organisatie zijn ruim 100 medewerkers werkzaam in vestigingen te Almere, Amsterdam, Dronten, Haarlem, Lelystad en Zwolle. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in de makelaardij en vastgoedmanagement. In een dienstverlenende organisatie als de onze, is personeel ons meest waardevolle bezit. Samen met de HR manager binnen onze organisatie run je die belangrijke ‘HR-winkel’.

Een kleine greep uit de werkzaamheden in deze rol
Binnen je rol als HR-medewerker ben jij de professional die initieert, meedenkt en een belangrijke uitvoerende rol hebt binnen de HR-processen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan recruitment, in- door- en uitstroom van medewerkers en wet- en regelgeving op HR-vlak. Dit doe je allemaal met een grote mate van integriteit en discretie, daarnaast is het belangrijk dat je secuur en gestructureerd bent om zo alle administratieve processen in goede banen te leiden. Daarnaast ben jij net als de HR manager aanspreekpunt voor de medewerkers omtrent HR gerelateerde zaken.

Uiteraard bestaat deze allround functie uit veel meer leuke en uitdagende werkzaamheden. Wanneer je dit aanspreekt dan geven wij je graag een meer gedetailleerd overzicht van de werkzaamheden in een persoonlijk gesprek.

Je profiel
Qua persoon sta jij stevig in je schoenen, ben je niet gemakkelijk van je stuk te brengen en zie jij zelf welke dingen er moeten worden opgepakt. Je bent proactief, werkt gestructureerd en hebt zelfvertrouwen. Je hebt minimaal een MBO-4 of HBO opleiding richting personeel en arbeid of HRM afgerond. Met een aantal jaar werkervaring als HR-medewerker of in een vergelijkbare rol kent ook de personeelsadministratie en aanverwante zaken als pensioenen en wagenparkbeheer voor jou geen geheimen.


Wat bieden wij?
Wij beiden een afwisselende, verantwoordelijke functie waarin je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan de uitvoering en ontwikkeling van de HR afdeling. Je ontvangt bij ons een marktconform salaris (afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring), pensioenregeling en 13e maand.

Ben jij de leuke enthousiaste collega die wij zoeken? Laat dit dan weten door je motivatie en cv te sturen naar Saskia Koekkoek, HR manager via s.koekkoek@vanderlinden.nl. Bellen mag natuurlijk ook dit kan op het nummer 06-48113841.

We hopen snel van je te horen!