menu

Vacature medewerker binnendienst vastgoed (m/v) 32 uur

Ter versterking van een van onze accountteams vastgoedmanagement op onze vestiging in Almere, zijn wij op zoek naar een medewerker binnendienst vastgoed. Ons familiebedrijf Van der Linden bestaat bijna 50 jaar en we zijn inmiddels uitgegroeid tot de 5e makelaar van Nederland. Binnen de organisatie zijn ruim 100 medewerkers werkzaam in vestigingen te Almere, Amsterdam, Dronten, Haarlem, Lelystad en Zwolle. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in de makelaardij en vastgoedmanagement.

Ben je op zoek naar een gevarieerde functie binnen een leuk team, weet je van aanpakken en heb je een klantgerichte instelling? Lees dan verder en solliciteer op deze vacature.


Hier vind je een greep uit de kerntaken:


Onze gedachten voor deze baan gaan uit naar een medewerk(st)er die aan de volgende eisen voldoet:

 

Wat bieden wij?

Een gevarieerde functie waarbij je verantwoordelijk bent voor de ondersteuning van de afdeling vastgoed. Verder bieden wij een marktconform salaris (afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring) en pensioenregeling. Van der Linden is een innovatieve en ambitieuze organisatie. Zijn dit waarden die jou aanspreken en inspireren? Dan zou Van der Linden weleens perfect bij jou kunnen passen. We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze vacature. Indien je meer informatie wilt, dan kun je bellen naar 036-5330077 en vragen naar Marian de Munnik of mailen naar m.demunnik@vanderlinden.nl.