menu

Vacature: commercieel medewerker binnendienst vastgoed (m/v) 32-40 uur

Ter versterking van onze vastgoedafdeling op onze vestiging in Almere, zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst vastgoed. Dit jaar bestaat het familiebedrijf Van der Linden 45 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot de 5e makelaar van Nederland. Binnen de organisatie zijn ruim 100 medewerkers werkzaam in vestigingen te Almere, Amsterdam, Dronten, Haarlem, Lelystad en Zwolle. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in de makelaardij en vastgoedmanagement. We beheren voor institutionele beleggers, zorgorganisaties, woningcorporaties en vereniging van eigenaren ruim 9.000 eenheden. Onze expertise ligt in de gehele breedte op zowel commercieel, financieel als technisch beheer.

Ben je op zoek naar een gevarieerde functie binnen een leuk team, weet je van aanpakken en heb je een klantgerichte instelling? Lees dan verder en solliciteer op deze vacature.


Hier vind je een greep uit de kerntaken:


Je voelt je helemaal thuis wanneer je verantwoordelijk bent voor een diversiteit aan taken. Een korte gedetailleerde greep uit je werkdag:

Voor alle werkzaamheden vragen wij een proactieve en positieve instelling!

Onze gedachten voor deze baan gaan uit naar een medewerk(st)er die aan de volgende eisen voldoet:

Wat bieden wij?

Een gevarieerde functie waarbij je samen met een paar directe collega’s verantwoordelijk bent voor de ondersteuning van de afdeling vastgoed. Verder bieden wij een marktconform salaris (afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring) en pensioenregeling. Van der Linden is een innovatieve en ambitieuze organisatie. Zijn dit waarden die jou aanspreken en inspireren? Dan zou Van der Linden weleens perfect bij jou kunnen passen. We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze vacature. Indien je meer informatie wilt, dan kun je bellen naar 036-5330077 en vragen naar Shanice Bargmann of mailen naar s.bargmann@vanderlinden.nl.