menu

Vacature: Administrateur Vastgoedmanagement (m/v) 32-40 uur

Binnenkort bestaat het familiebedrijf Van der Linden 50 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot de 5e makelaar van Nederland. Binnen de organisatie zijn ruim 100 medewerkers werkzaam in vestigingen te Almere, Amsterdam, Dronten, Lelystad en Zwolle. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in de makelaardij en vastgoedmanagement. We beheren voor institutionele beleggers, zorgorganisaties, woningcorporaties en vereniging van eigenaren ruim 12.000 eenheden. Onze expertise ligt in de gehele breedte op zowel commercieel, financieel als technisch beheer.

Ter versterking van onze financiële vastgoedmanagement administratie op onze vestiging in Almere, zijn wij op zoek naar een Administrateur Vastgoedmanagement.
Als Administrateur Vastgoedmanagement help je mee bij het administreren van onze vastgoed portefeuille. Je goede communicatieve vaardigheden worden dagelijks ingezet bij contacten met huurders en leveranciers. 

 

Wat ga je doen?

 

Wat vinden wij belangrijk?

 

Wat bieden wij?

Een gevarieerde fulltime functie waarbij je samen met de collega’s van de financiële afdeling verantwoordelijk bent voor het gehele vastgoedadministratie. Je standplaats is Almere. Verder bieden wij een marktconform salaris (afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring) en pensioenregeling. Van der Linden is een innovatieve en ambitieuze organisatie. Zijn dit waarden die jou aanspreken en inspireren? Dan zou Van der Linden weleens perfect bij jou kunnen passen. 

We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze vacature. Je kunt dit doen door je motivatie brief inclusief cv te mailen naar Femke Koster (f.koster@vanderlinden.nl). Indien je meer informatie wilt, dan kun je bellen naar 036-5330077 en vragen naar Femke Koster (HR Manager) of mailen naar f.koster@vanderlinden.nl.