menu

Vacature: accountmanager VvE M/V (32-40 uur)

“Dynamisch, afwisseling en betrouwbaar” 
Durf jij de uitdaging aan?

 

Ter versterking van het VvE beheer, zijn wij opzoek naar een ervaren VvE Accountmanager.

Als Accountmanager VvE beheer ben je verantwoordelijk voor het adviseren van VvE besturen en alle werkzaamheden die daaruit voortvloeien zoals o.a. de technische en financiële ondersteuning. Klanttevredenheid maakt een belangrijk onderdeel uit van onze dienstverlening. We onderscheiden ons hierin in positieve zin in de markt. Wij zoeken iemand die besluitvaardig, resultaatgericht, direct en correct is. Afspraak-is-afspraak is ook jouw basis. Onze basiswaarden; betrouwbaar, relatiegericht, vakkundig en samenwerken zijn voor jou vanzelfsprekende waarden in je werk.

Wie zijn wij?

Binnen het familiebedrijf Van der Linden zijn ruim 100 medewerkers werkzaam in de vestigingen te Almere, Amsterdam, Dronten, Lelystad en Zwolle. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in vastgoedmanagement en makelaardij. We beheren voor met name institutionele beleggers ruim 11.000 eenheden. Onze expertise ligt in de gehele breedte op zowel commercieel, financieel als technisch beheer. Ook vanuit ons team VvE-beheer mogen opdrachtgevers op onze knowhow vertrouwen. In de makelaardij mogen we onszelf als 5e makelaar van Nederland rekenen tot een gevestigde vastgoedspeler in de markt.


Wat ga je doen?

Tevens vinden wij het belangrijk dat je technische kennis en ervaring hebt, communicatief sterk bent en een klantgerichte instelling hebt. Doordat je nauw samenwerkt met de VvE’s verwachten wij een grote mate van flexibiliteit aangezien ALV’s doorgaans in de avond plaatsvinden. Verder verwachten wij een proactieve en daadkrachtige houding van onze accountmanager.


Beschik je over:


 
Wat bieden wij?

Spreekt bovenstaande je aan en herken jij jezelf in bovenstaande? Dan nodigen wij je van harte uit om eens een kop koffie of thee te komen drinken! Stuur gerust je cv en motivatie naar f.koster@vanderlinden.nl of bel voor meer informatie naar 036-5330077.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.