menu

Vacature: accountmanager VvE (32-40 uur)

Dit jaar bestaat het familiebedrijf Van der Linden 45 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot de 5e makelaar van Nederland. Binnen de organisatie zijn ruim 100 medewerkers werkzaam in vestigingen te Almere, Amsterdam, Dronten, Haarlem, Lelystad en Zwolle. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in de makelaardij en vastgoedmanagement. We beheren voor institutionele beleggers, zorgorganisaties, woningcorporaties en vereniging van eigenaren ruim 9.000 eenheden. Onze expertise ligt in de gehele breedte op zowel commercieel, financieel als technisch beheer.
 
Ter uitbreiding van het VvE beheer, zijn wij opzoek naar een ervaren VvE Accountmanager.
Als Accountmanager VvE beheer ben je verantwoordelijk voor het adviseren van VvE besturen en alle werkzaamheden die daaruit voortvloeien zoals o.a. de technische en financiële ondersteuning. Klanttevredenheid maakt een belangrijk onderdeel uit van onze dienstverlening. We onderscheiden ons hierin in positieve zin in de markt. Wij zoeken iemand die besluitvaardig, resultaatgericht, direct en correct is. Afspraak-is-afspraak is ook jouw basis. Onze basiswaarden; betrouwbaar, relatiegericht, vakkundig en samenwerken zijn voor jou vanzelfsprekende waarden in je werk.
 
Je taken en verantwoordelijkheden:
 • Begeleiden, notuleren en eventueel voorzitten van VvE vergaderingen;
 • Het volgen en aansturen van de financiële administratie van VvE’s en afstemming met de collega’s van technisch beheer;
 • Het opstarten van verenigingen bij de oplevering van nieuwbouwprojecten;
 • Het onderhouden van contacten met VvE besturen, individuele eigenaren en andere externe contacten;
 • Je bouwt zorgvuldig je netwerk uit, je weet commerciële leads te genereren en om te zetten in een samenwerkingsovereenkomst.
Tevens vinden wij het belangrijk dat je technische kennis en ervaring hebt, communicatief sterk bent en een klantgerichte instelling hebt. Doordat je nauw samenwerkt met de VvE’s verwachten wij een grote mate van flexibiliteit. Verder verwachten wij een proactieve en daadkrachtige houding van onze accountmanager.
 
Onze gedachten voor deze baan gaan uit naar een medewerk(st)er die aan de volgende voorwaarden voldoet:
 • HBO richting Commercieel of Vastgoedmanagement;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijk functie;
 • Kennis van de nieuwbouw VvE’s is een must;
 • Grote affiniteit met techniek;
 • Goede kennis van financiën;
 • Zeer goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van Office.
Wat bieden wij?
Een gevarieerde fulltime functie waarbij je samen met een collega VvE beheer verantwoordelijk bent voor het gehele VvE beheer Je standplaats is Almere.
Verder bieden wij een marktconform salaris (afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring), pensioenregeling en 13e maand.
Van der Linden is een innovatieve en ambitieuze organisatie. Zijn dit waarden die jou aanspreken en inspireren? Dan zou Van der Linden wel eens perfect bij jou kunnen passen.
 
We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze vacature. Je kunt dit doen door je motivatiebrief inclusief cv te mailen naar Saskia Koekkoek, s.koekkoek@vanderlinden.nl, HR Manager. Indien je meer informatie wilt, kun je bellen naar 036-5330077 en vragen naar Saskia Koekkoek.