menu

Vacature: teamleider accountmanager vastgoedmanagement

Binnen het familiebedrijf Van der Linden zijn ruim 100 medewerkers werkzaam in vestigingen te Almere, Amsterdam, Dronten, Haarlem, Lelystad en Zwolle. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in vastgoedmanagement en makelaardij. We beheren voor met name institutionele beleggers ruim 12.000 eenheden. Onze expertise ligt in de gehele breedte op zowel commercieel, financieel als technisch beheer. Ook vanuit ons team VvE-beheer mogen opdrachtgevers op onze knowhow vertrouwen. In de makelaardij mogen we onszelf als 5e makelaar van Nederland rekenen tot een gevestigde vastgoedspeler in de markt.

Vanwege de sterk uitgebreide en nog uit te breiden portefeuilles van onze vastgoedafdeling en onze innovatieslag, zitten we in een proces van herstructurering waarin we een middelmanagement laag hebben toegevoegd. In het nieuw ontstane MT vastgoedmanagement zijn we op zoek naar een manager accountmanagement vastgoedmanagement die samen met de manager verhuur/binnendienst en de manager techniek het MT Vastgoedmanagement vormt.  Als manager accountmanagement vastgoed stuur je een team van 8 collega’s aan en ben je verantwoordelijk voor zowel het accountmanagement vastgoed als VvE-beheer. Als ervaren manager haal je je voldoening haalt uit het sturen en begeleiden van een team professionals.

Jij bent het aanspreekpunt voor het accountmanagement vastgoed en de afdeling VvE-beheer. Je adviseert, coördineert en geeft coachend leiding. De rol van de manager is een actieve rol, je zult zelf ook waar nodig meedraaien in de processen.

Wat houdt de functie in? 
Als een ware duizendpoot ben jij naast je managementrol voor het team verantwoordelijk voor het vastgoed van onze investeerders. Je werkt nauw samen met de technisch managers, die verantwoordelijk zijn voor de staat van het vastgoed. Je weet je collega’s van de afdeling verhuur ook goed te vinden. Je bent sparringpartner voor de assetmanager van de investeerder. Regelmatig onderling overleg is een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Je denkt vanuit de huurder en hebt een passie voor hoge klanttevredenheid, hierbij verlies je het commerciële belang niet uit het oog. Met de collega accountmanagers binnen je team neem je het initiatief voor procesoptimalisatie en de toekomst van het vastgoedmanagement. Kom je een probleem tegen? Dan pak je dat natuurlijk op en ga je op zoek naar de oorzaak om zo inzichten te creëren. Je kan goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en overziet het gehele proces.    

Waar bestaan de werkzaamheden nog meer uit:
Als teamleider accountmanagement en VvE-beheer ben je eindverantwoordelijk voor het totale beheer van de portefeuilles vastgoed en VvE-beheer. Je geeft coachend leiding aan de accountmanagers vastgoed en VvE-beheer en zorgt voor procesoptimalisatie en een goed verloop van alle werkprocessen binnen het accountmanagement. Je bent een echte professional in vastgoed en voor jou kent de exploitatie van vastgoedportefeuilles geen geheimen. Je bent niet alleen een echte communicator met je collega's, opdrachtgevers, huurders en markpartijen, maar houdt steeds oog voor het behalen van het maximale rendement. Je adviseert, denkt mee en bent de initiatior en leider van innovatieprocessen. Je houdt steeds de helicopterview en bent echt een teamwerker. 

Klant op nummer 1: 
Klanttevredenheid maakt een belangrijk onderdeel uit van onze dienstverlening. We onderscheiden ons hierin in positieve zin in de markt daarom zijn onderstaande kwaliteiten voor ons van belang:


Onze basiswaarden, voor jou vanzelfsprekend in je werk; 
 


Wat vinden wij belangrijk?


Wat bieden wij?
 

Een gevarieerde functie waarbij je zowel als manager als operationeel aan de slag bent, jouw standplaats is Almere. Verder bieden wij een marktconform salaris (afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring), een pensioenregeling, leaseauto en mobiele telefoon. Van der Linden is een innovatieve en ambitieuze organisatie. Zijn dit waarden die jou aanspreken en inspireren? Dan zou Van der Linden weleens perfect bij jou kunnen passen.  We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze vacature. Je kunt dit doen door je motivatiebrief inclusief cv te mailen naar Marian de Munnik, m.demunnik@vanderlinden.nl. Indien je meer informatie wilt kun je uiteraard ook telefonisch contact opnemen via 06-41858949.