menu

Vacature: accountmanager vastgoedmanagement (32-40 uur)

Dit jaar bestaat het familiebedrijf Van der Linden 45 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot de 5e makelaar van Nederland. Binnen de organisatie zijn ruim 100 medewerkers werkzaam in vestigingen te Almere, Amsterdam, Dronten, Haarlem, Lelystad en Zwolle. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in de makelaardij en vastgoedmanagement. We beheren voor institutionele beleggers, zorgorganisaties, woningcorporaties en vereniging van eigenaren ruim 9.000 eenheden. Onze expertise ligt in de gehele breedte op zowel commercieel, financieel als technisch beheer.  


Wat houdt de functie in? 

Ter uitbreiding van onze vastgoedafdeling, zijn wij op zoek naar een ervaren Accountmanager vastgoedmanagement voor een van onze investeerders. De accountmanager rapporteert aan de Manager Vastgoedmanagement.

Als een ware duizendpoot ben jij verantwoordelijk voor het vastgoed van onze investeerders. Je werkt nauw samen met de technisch manager, die verantwoordelijk is voor de staat van het vastgoed. Je weet je collega’s van de afdeling verhuur ook goed te vinden. Je bent sparringpartner voor de assetmanager van de investeerder. Regelmatig onderling overleg is een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Je denkt vanuit de huurder en hebt een passie voor hoge klanttevredenheid, hierbij verlies je het commerciële belang niet uit het oog. Tevens denk je samen met je collega accountmanagers mee over procesoptimalisatie en de toekomst van het vastgoedmanagement. Kom je een probleem tegen? Dan pak je dat natuurlijk op en ga je op zoek naar de oorzaak om zo inzichten te creëren. Je kan goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en overziet het gehele proces.    


Waar bestaan de werkzaamheden nog meer uit:

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het totaal beheer van de portefeuille. De volgende taken vallen onder je functie:


Klant op nummer 1:
 

Klanttevredenheid maakt een belangrijk onderdeel uit van onze dienstverlening. We onderscheiden ons hierin in positieve zin in de markt daarom zijn onderstaande kwaliteiten voor ons van belang:


Onze basiswaarden, voor jou vanzelfsprekend in je werk; 
 


Wat vinden wij belangrijk?


Wat bieden wij?
 

Een gevarieerde functie waarbij verantwoordelijk bent voor het portefeuille beheer, jouw standplaats is Almere.

Verder bieden wij een marktconform salaris (afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring), pensioenregeling en 13e maand., leaseauto en mobiele telefoon.   

Van der Linden is een innovatieve en ambitieuze organisatie. Zijn dit waarden die jou aanspreken en inspireren? Dan zou Van der Linden weleens perfect bij jou kunnen passen.  We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze vacature. Je kunt dit doen door je motivatiebrief inclusief cv te mailen naar Saskia Koekkoek, s.koekkoek@vanderlinden.nl, HR Manager. Indien je meer informatie wilt, kun je bellen naar 036-5330077 en vragen naar Saskia Koekkoek.