menu

Hoe werkt het IDD / woondossier?

In je persoonlijke woondossier kun je alle benodigde persoonlijke gegevens en documenten uploaden en aanpassen. Heb je nog geen woondossier vul dan dit online formulier in. Heb je al wel een woondossier, klik dan rechts boven op de groene knop 'inloggen in mijn IDD account'. Het compleet invullen van je woondossier is een vereiste om een woning aan een kandidaat te kunnen toewijzen.

Na het invullen van het formulier krijg je automatisch een mail met je inloggegevens, zodat je je account kunt activeren. Let op: je aanvraag van een wachtwoord kan in de e-mail SPAM-BOX terechtkomen. Controleer deze dus goed.

Hieronder staan een aantal tips om het gebruik van je persoonlijk woondossier makkelijker te maken.

Wat zijn de volgende stappen voor mijn inschrijving?

1. Na het instellen van je wachtwoord heb je toegang tot je persoonlijke woondossier. Inloggen gaat via de website www.vanderlinden.nl; rechtsboven op de website zit de INLOGGEN knop. Ga vervolgens naar 'huurders woondossier'

2. Klik op ‘Mijn gegevens’ en vul je persoonlijke en financiële gegevens aan.

3. Pas eventueel je voorkeurswoning(en) aan. Advies bij de woningkeuze? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 

4. Voeg vervolgens onder het kopje 'Mijn documenten' de vereiste documenten toe. Bewaar tussentijds ook je documenten! Vergeet niet om je BSN-nummer af te schermen. Zijn alle gevraagde documenten geplaatst'? Klik dan vervolgens dan op 'documenten compleet'.

5. Inschrijven met een partner? Het is ook belangrijk dat je partner een account aanmaakt en onder zijn/haar eigen account de documenten toevoegt.

5. Zeker weten of alle gegevens compleet zijn? Check dan in je woondossier of de eerste drie bolletjes in de tijdlijn op groen staan. Staan deze op groen, dan kunnen wij je dossier controleren en mogelijk voorlopig een woning toewijzen.