menu

Vacature: directeur vastgoedmanagement

Binnen het familiebedrijf Van der Linden zijn ruim 100 medewerkers werkzaam in vestigingen te Almere, Amsterdam, Dronten, Haarlem, Lelystad en Zwolle. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in vastgoedmanagement en makelaardij. We beheren voor met name institutionele beleggers ruim 11.000 eenheden. Onze expertise ligt in de gehele breedte op zowel commercieel, financieel als technisch beheer. Ook vanuit ons team VvE-beheer mogen opdrachtgevers op onze knowhow vertrouwen. In de makelaardij mogen we onszelf als 5e makelaar van Nederland rekenen tot een gevestigde vastgoedspeler in de markt.

Als Directeur vastgoedmanagement geef je leiding aan circa 50 collega’s op de afdelingen commercieel beheer, technisch beheer, financieel beheer en VvE-beheer. Samen met de algemeen directeur, financieel directeur en commercieel directeur maak je onderdeel uit van het directieteam. Je rapporteert aan de algemeen directeur. Op strategisch niveau ben je de sparringpartner voor je collega directieleden. In die rol geef je jouw visie en strategie zodat vanuit de verschillende perspectieven weloverwogen besluiten kunnen worden genomen. Tevens geef je richting aan de tactische en operationele processen.

Met jouw stimulerende leiderschapsstijl ben je in staat iedereen om je heen te enthousiasmeren en te werken aan gezamenlijke doelen. Zowel intern – aanspreekpunt zijn voor de medewerkers -, als extern – contact onderhouden met de opdrachtgevers en marktpartijen. 


Jouw Profiel

De functie is bij uitstek geschikt voor een soepele communicator met senioriteit, daadkracht, hoog empathisch vermogen en natuurlijke autoriteit. Zo vind je snel aansluiting bij de organisatie en maak je een vliegende start met de realisatie van doelen. Onderstaand een greep uit taken en verantwoordelijkheden; 

  

Wat vinden wij belangrijk 

 
Wat bieden wij

Een gevarieerde fulltime functie waarbij je verantwoordelijk bent voor de afdeling vastgoedmanagement. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een leaseauto maakt onderdeel uit van de functie. Van der Linden is een innovatieve en ambitieuze organisatie. Zijn dit waarden die jou aanspreken en inspireren? Dan zou Van der Linden weleens perfect bij jou kunnen passen.

We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze vacature. Je kunt dit doen door je motivatie brief inclusief cv te mailen naar Marian de Munnik, m.demunnik@vanderlinden.nl. Indien je meer informatie wilt, dan kun je contact opnemen met Marian de Munnik 06-41858949.