menu

Vacature medewerk(st)er commerciële binnendienst Amsterdam

Binnen het familiebedrijf Van der Linden zijn ruim 100 medewerkers werkzaam in vestigingen te Almere, Amsterdam, Dronten, Haarlem, Lelystad en Zwolle. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in vastgoedmanagement en makelaardij. We beheren voor met name institutionele beleggers ruim 11.000 eenheden. Onze expertise ligt in de gehele breedte op zowel commercieel, financieel als technisch beheer. Ook vanuit ons team VvE-beheer mogen opdrachtgevers op onze knowhow vertrouwen. In de makelaardij mogen we onszelf als 5e makelaar van Nederland rekenen tot een gevestigde vastgoedspeler in de markt.

Ter versterking van ons makelaardijteam in Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste duizendpoot

Wil jij deel uitmaken van een hecht team en ben je bereid je mouwen op te stropen?  Dan is deze vacature voor medewerker binnendienst makelaardij echt iets voor jou!


Functieomschrijving

Deze aantrekkelijke en dynamische functie betreft een baan voor onze vestiging in Amsterdam. Je bent in deze functie de spin in het web en verantwoordelijk voor de gehele administratieve ondersteuning van de makelaars. 


Waar bestaan de werkzaamheden nog meer uit:


Wat vinden wij belangrijk:


Wat bieden wij

Ben jij de sprankelende persoonlijkheid met gevoel voor humor die aansluit op bovenstaande profielschets met een grote dosis doorzettingsvermogen en een uiterst positieve werkhouding, dan nodigen we je uit om te solliciteren op deze vacature. Je kunt dit doen door je sollicitatie inclusief cv te mailen naar onze HR-manager Gert Ligthart, g.ligthart@vanderlinden.nl. Schroom niet om bij vragen met Gert Ligthart te bellen, 06-48113841.