menu

Vacature Medewerker binnendienst Makelaardij Amsterdam - 32 uur

Wonen! Een van de belangrijkste onderwerpen in ons leven waarin jij voor onze klanten het verschil kan maken! Als Medewerker Binnendienst bij Makelaardij Van der Linden Amsterdam ben je de rechterhand van de makelaars en hét aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en relaties.

Binnen het familiebedrijf Van der Linden (met vestigingen in Almere, Amsterdam, Dronten, Lelystad en Zwolle) zijn ruim 100 medewerkers werkzaam. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in vastgoedmanagement en makelaardij. Kom jij ons team in Amsterdam versterken?

 

Wat worden je werkzaamheden?

In deze functie werk je nauw samen met makelaars en ondersteun je hen voornamelijk op organisatorisch- en administratief vlak tijdens het totale aan- en verkooptraject van ons woningaanbod. Je bent hét aanspreekpunt voor de klant (de woningzoekenden), en andere relaties.

Naast dat je het (telefonische) visitekaartje voor ons kantoor bent, zal je ook verantwoordelijk zijn voor andere administratieve taken, zoals het beheren van social media, het maken van koop- of aanneemovereenkomsten, monitoring van proces bij notaris, het beheren van de mailboxen, het maken van afspraken, het beheer van de agenda’s van de makelaars etc.

Kortom: jij bent een belangrijk onderdeel van het makelaarsteam en aan afwisseling geen gebrek!

 

Wat vragen we van je?

 

Wat bieden wij?

Nieuwsgierig geworden en herken jij jezelf in onze vacature? Dan zou Van der Linden weleens perfect bij jou kunnen passen. We nodigen je van harte uit om te solliciteren naar deze vacature. Indien je meer informatie wilt, dan kun je bellen naar 036-5330077 en vragen naar Femke Koster (HR Manager) of mailen naar f.koster@vanderlinden.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.