menu

Makelaar Amsterdam Oost

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

020 5 712 712


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen

"De makelaar is zeer vakkundig, professioneel en geïnteresseerd in onze wensen. De bezichtiging was ook erg plezierig en spontaan opkomende vragen zijn deskundig beantwoord."

Woningkoper in IJburg, Amsterdam Oost

Alle verkopersverhalen »

  • Verkoopmakelaar 3 maanden gratis op proef
  • Direct online de waarde van je huis berekenen
  • Ook op zaterdag en ’s avonds vrijblijvend adviesgesprek

Makelaar met meeste verkopen in Amsterdam-Oost

Door de sterk gestegen huizenprijzen in Amsterdam is het voor veel huizenzoekers een enorme uitdaging om een woning te vinden die voldoet aan de wensen en binnen de financiële mogelijkheden past. Een geschikte huurwoning vinden blijkt vaak ook een grote opgave. Met een aankoopmakelaar van Van der Linden in Amsterdam Oost versterk je jouw positie op de huizenmarkt en krijg je toegang tot nieuw woningaanbod, vaak voordat het op Funda verschijnt.

Makelaardij Van der Linden Amsterdam is het makelaarskantoor met het grootste aantal verkopen in Amsterdam. Probeer onze verkoopmakelaar nu 3 maanden gratis op proef en ervaar de unieke dienstverlening.

Hoe kunnen wij je helpen?

Woning verkopen Woning kopen Woning huren Nieuwbouw

 

Verkoopmakelaar in Amsterdam Oost 3 maanden op proef

Door de huidige Amsterdamse huizenmarkt verkopen woningen erg snel. Toch moet de toegevoegde waarde van een verkoopmakelaar in Amsterdam niet onderschat worden. Met een NVM-verkoopmakelaar verschaf je jezelf namelijk meer kennis van technische en juridische zaken en dat geeft je voordelen bij het verkopen van je huis. Onze verkoopmakelaar in Amsterdam Oost probeer je nu gratis 3 maanden op proef.

  • Vrijblijvende proefperiode van 3 maanden
  • Na 3 maanden kosteloos beëindigen of verdergaan op no-cure-no-pay basis
  • NVM-verkoopmakelaars met veel technische en juridische kennis
  • Verkoopmakelaar met grootste aantal verkopen in Groot-Amsterdam

Maak kennis met onze dienstverlening en klik op onderstaande button voor een vrijblijvende afspraak. Een adviesgesprek op zaterdag en in de avonduren is ook mogelijk!

Afspraak maken 020 5 712 712

Ons makelaarsteam in Amsterdam Oost

Het team van Makelaardij Van der Linden Amsterdam bestaat uit gemotiveerde en ervaren specialisten binnen de particuliere en zakelijke huizenmarkt in Amsterdam Oost. Onze makelaars zijn aangesloten bij de brancheverenigingen, zoals de NVM en MVA, en hebben veel kennis van wijken in Amsterdam Oost. Of je nou een woning zoekt in IJburg of in Watergraafsmeer, vertel ons je wensen en we laten je de fijnste woonplekken zien. Lees de verhalen van onze medewerkers.

makelaarsteam amsterdam oost

Tarieven

De tarieven van onze dienstverlening zijn volledig op maat. Door de huidige woningmarkt in Amsterdam Oost begrijpen we dat je enkel gebruik wilt maken van de diensten die je nodig hebt. Wellicht wil je jouw huis zelf verkopen, maar wel profiteren van de kennis en expertise van een NVM-verkoopmakelaar. We stellen een persoonlijk verkoopplan op om jouw huis tegen de beste voorwaarden en de hoogste mogelijke prijs te verkopen.

No-cure-no-pay verkoopbegeleiding

Om je kennis te laten maken met onze verkoopbegeleiding is onze makelaar 3 maanden gratis te proberen. Na deze periode heb je de keuze om de opdracht kosteloos te beëindigen of om op no-cure-no-pay basis verder te gaan.

Vrijblijvend advies

Twijfel je nog over de verkoop van je huis? Bereken dan direct online de waarde van je woning via ons waarderapport of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Afspraken op zaterdag en in de avonduren zijn ook mogelijk

Huurmakelaar

Een woning huren in Amsterdam Oost is een goed alternatief wanneer kopen niet binnen je mogelijkheden past. Het is een stadsdeel waar de huurwoningen over het algemeen beter te betalen zijn dan in de rest van Amsterdam. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning geldt wel een minimum bruto-inkomen. Daarnaast gelden er nog meer voorwaarden, bekijk onze FAQ-pagina voor meer informatie.

Actueel woningaanbod Amsterdam

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Aankoopmakelaar voor particulier en zakelijk vastgoed

Met een aankoopmakelaar van Van der Linden versterk je jouw positie als woningzoeker en vind je sneller een woning. Alweer overboden worden op een huis dat perfect aansluit op je wensen zal niet meer voorkomen. We zorgen er namelijk voor dat je altijd snel op de hoogte bent van nieuwe woningen. Daarnaast hebben onze aankoopmakelaars veel juridische en technische kennis, waardoor je altijd volledig op de hoogte bent van onder meer de bouwtechnische staat en het bestemmingsplan.

Woningen als eerst bezichtigen

Laat je begeleiden door onze aankoopmakelaar en wordt direct geïnformeerd bij nieuw woningaanbod. Door ons uitgebreide netwerk zijn we doorgaans als eerste op de hoogte van nieuwe koopwoningen. Daardoor heb je de kans om nieuwe koopwoningen snel te bezichtigen, vaak zelfs voordat ze op Funda staan.

NVM en MVA-gekwalificeerd

Makelaardij Van der Linden Amsterdam Oost is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) en de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA). Dat geeft jou zekerheid dat je altijd professioneel en deskundig wordt begeleid door (kandidaat) Registermakelaars met veel kennis en ervaring op de Amsterdamse huizenmarkt.

Nieuwbouw in Amsterdam Oost

In het nieuwe deel van IJburg worden veel nieuwbouwprojecten gerealiseerd, zoals het project PUUUR IJCE. Onderdeel van dit project zijn 16 woningen met 2 verschillende types. De woningen zijn beschikbaar vanaf € 285.700,- v.o.n. en worden op het Centrumeiland gebouwd. Bekijk alle nieuwbouw of neem contact op voor meer informatie over PUUUR IJCE.

Commercieel vastgoed

Amsterdam Oost is een stadsdeel met veel mogelijkheden voor de zakelijke markt. Door de gunstige ligging van het Oostelijk havengebied is een belangrijke aan- en afvoerroute binnen handbereik. Bekijk ons bedrijfsvastgoed of lees verder over de mogelijkheden.

Wonen in Amsterdam Oost?

Wil je graag meer informatie over de prettigste plekken om te wonen met een gezin of ben je op zoek naar een (huur)appartement in Oost? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 - 571 2712 of door een e-mail te sturen naar info.amsterdam@vanderlinden.nl.

We vertellen je ook graag meer over wonen in andere stadsdelen, zoals Amsterdam Noord, Zuid en West.

Ontmoet onze medewerkers

Ab van Esseveld, vestigingsmanager

'Ik hou me vooral bezig met de verkoop van voormalige huurwoningen van Rochdale aan huurders, maar ook in de vrije markt. Kopers zijn vaak zo blij dat ze de gelegenheid krijgen om te kopen, echt geweldig om in dat koopproces een belangrijke rol te mogen vervullen. De dynamiek van de Amsterdamse woningmarkt is prettig om in te werken. Dat vergt veel regel- en organiseerwerk binnen de organisatie en dat vind ik nou eenmaal leuk om te doen'

Bas Reimink, Commercieel directeur

'Elke dag met een prachtig team van collega's gezamenlijk onze opdrachtgevers meer dan tevreden stellen, geeft mij een geweldige voldoening. Onze filosofie is om samen te werken en met passie met je werk bezig te zijn. Ik ben ervan overtuigd dat je dat enthousiasme uitstraalt op je klanten.'

Raymonde de Blaey, beëdigd makelaar/taxateur RMT/RT

Als makelaar in Amsterdam ben je veel onderweg, maar juist de combinatie van werk op kantoor en bezichtigingen maakt dit werk afwisselend en uitdagend. Daarnaast maken het persoonlijke contact en de diversiteit dit werk erg leuk. Ik ben in 2000 begonnen in de makelaardij in Amsterdam en sinds 2006 gecertificeerd als registermakelaar (RMT) en lid van de MVA en NVM. Naast advisering bij de aan- en verkoop van woningen verricht ik ook taxaties. Specifiek voor Amsterdam heb ik mij gespecialiseerd als erfpacht deskundige, zodat ik voor de gemeente Amsterdam, verenigingen van eigenaars en particulieren kan taxeren en adviseren bij onder andere canonherzieningen.

Lotte Elshof, kandidaat register makelaar/taxateur

Wat mijn werk zo leuk maakt, is dat geen dag hetzelfde is. Ik heb contact met allerlei soorten mensen en ik ben veel onderweg in de mooiste stad die er is! Ik houd me voornamelijk bezig met aankoopbegeleiding en verkoop van nieuwbouw. Mijn juridische achtergrond komt hierbij goed van pas.

Chris Romijn, assistent register makelaar/taxateur

Ik heb ervaring in het brede spectrum van de makelaardij, waaronder ook in de bedrijfsmakelaardij. Mijn passie ligt toch echt in de woningmakelaardij. Het geeft veel voldoening om opdrachtgevers in het hele woon/verhuistraject te ontzorgen en altijd focus te houden op het leveren van kwaliteit. Amsterdam is een geweldige stad om te werken. Elke dag anders, verschillende mensen, dynamiek in de markt en geen huis hetzelfde. Dat maakt dat het als veel meer voelt dan werk alleen en ik prijs me gelukkig dat ik dit geweldige beroep elke dag weer mag uitoefenen.

Martijn Stegeman, register makelaar / taxateur

'Sinds 2003 werk ik met veel plezier in de makelaardij en in de Amsterdamse woningmarkt ben ik helemaal thuis. Leukste aan mijn vak zijn de vele leuke informele, maar effectieve contacten. Ik word wel omschreven als een energieke, gedreven makelaar. Door onze goede commerciële binnendienst, kan ik als makelaar vooral 'op straat' zijn en dat is ook waar mijn hart en mijn werk ligt. Als het me lukt om de juiste match te maken tussen klant en woning, kan ik tevreden terug kijken op een werkdag. Ik stel mezelf elke dag als doel om het maximale resultaat te halen door de klant voorop te stellen en te adviseren.'

Joost Steinweg, vastgoedadviseur

'Vastgoed heeft van jongs af aan mijn interesse. Het meest boeiend vind ik om een project van A tot Z te begeleiden en rekening te houden met alle relevante zaken om voor onze opdrachtgever het beste resultaat te behalen. Voor mijn komst bij Van der Linden heb ik vanuit verschillende perspectieven ook de rol van vastgoedadviseur en makelaar opgepakt. Amsterdam heeft voor mij een grote aantrekkingskracht. Niet alleen onze stad is heel veelzijdig, maar ook de bedrijfsmakelaardij blijft hier altijd divers en in beweging.'

Frank Bouten

Ik voel me bevoorrecht om het makelaarsvak in Amsterdam uit te oefenen. Diversiteit zie je in alles terug. In het werk zelf, in de stad, maar vooral ook in de mensen, nationaliteiten en culturen. Dit internationale karakter van onze stad maakt het extra leuk. Ik begrijp wel dat mensen graag in Amsterdam willen wonen: de diversiteit in de stad en het feit dat er altijd, maar dan ook écht altijd, iets te doen is!

Marloes Fixe, commerciële binnendienst

'Ik  presteer op mijn best als het werk dynamisch is, het werk is erg afwisselend en elke dag ziet er weer anders uit. De dagen vliegen voorbij. Ik ben altijd een echte spin in het web. Naast het ondersteunen van de makelaar, vind ik vooral het contact met mensen heerlijk. Je kunt iemand blij maken met het verkopen van zijn woning of juist het aankopen van een nieuwe woning. Het voelt erg vertrouwd om in deze fijne club collega's te werken. Zelf heb ik altijd in Amsterdam gewoond, vanwege gezinsuitbreiding de stad verlaten voor wat meer ruimte. Maar mis Amsterdam stiekem wel iedere dag. Met het werk in de Makelaardij in Amsterdam, heb ik het idee dat ik Amsterdam iets minder erg hoef te missen ;-)'

Anne-Marie Mol

'Het werken in de makelaardij is elke dag weer anders. De afwisseling van contacten met kopers, verkopers en andere betrokken partijen, bezichtigingen en ook het nodige werk achter de schermen, vind ik erg leuk. Ik hou ervan om creativiteit in mijn werk kwijt te kunnen.'

Brenda Oostdam, medewerker commerciële binnendienst

'Het werken in de commerciële binnendienst vind ik heel divers en veelomvattend. Elke dag nieuwe klanten en nieuw woningaanbod. In deze tijd verkopen we de woningen snel en toch ook in die korte tijd bouw je hele prettige contacten op met kopers en verkopers. Ik vind het elke dag weer leuk om een spil te mogen zijn in het hele aan- en verkoopproces.'

Wietske Blees, verzekeringsadviseur

'Binnen Van der Linden houd ik me met name bezig met verzekeringen. Ik kan me helemaal vastbijten in schades voor klanten waarvan de klant er zelf een hard hoofd in heeft deze uitgekeerd te krijgen. Als het dan toch lukt om de schade voor deze klanten grotendeels vergoed te krijgen is mijn dag geslaagd. Daarnaast ondersteun ik ook mijn collega's in de makelaardij. Het contact met mensen ervaar ik als heel prettig. Ondanks alle moderne media ben ik erg fan van de telefoon. Ik voel dan meer interactie met de klant en dat is wat het werk zo leuk maakt.'

Woning kopen of verkopen in Amsterdam?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar 020 5 712 712 of via info.amsterdam@vanderlinden.nl.

Afspraak maken 020 5 712 712

 

Contactgegevens


Makelaardij Van der Linden Amsterdam

Bos en Lommerplein 309, 1055 RW Amsterdam 
Postbus 56670, 1040 AR Amsterdam
T (020) 5 712 712
E info.amsterdam@vanderlinden.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
's avonds op afspraak
zaterdag op afspraak 

Routebeschrijving

Openbaar vervoer:
Vanuit Station Amsterdam Centraal: neem vanaf Bushalte CS Prins Hendrikplantsoen stadsbus 21 richting Geuzenveld. Uitstappen bij bus-en tramhalte Bos en Lommerplein.
Vanuit Station Amsterdam Sloterdijk: neem vanaf bus- en tramhalte Station Sloterdijk stadsbus 15 richting Station Zuid. Stap uit bij bus- en tramhalte Bos en Lommerplein.

Auto/fiets:
Plan je route via het bovenstaande Google Maps kaartje.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Makelaardij Van der Linden of wil je een vrijblijvend gesprek aanvragen? Neem dan contact met ons op via 020 5 712 712 of via info.amsterdam@vanderlinden.nl.

Ervaringen van huizenverkopers in Amsterdam

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in Amsterdam die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden Amsterdam.