menu

Makelaar Amsterdam West

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

020 5 712 712


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen

De begeleiding van de makelaar is zeer professioneel voor een goede prijs. Onderbouwd advies, meedenkend, ondersteunend en goed bereikbaar.!”

Woningkoper Filips van Almondestraat 11, Amsterdam West

Alle verkopersverhalen »

  • Verkoop- en aankoopmakelaar in Amsterdam West
  • Bereken gratis online een indicatie van de waarde van je huis
  • 3 maanden op proef en vrijblijvend adviesgesprek

 

Huur-, verkoop- en aankoopmakelaar in Amsterdam West

Zoek in het woningaanbod naar een geschikte huur- of koopwoning en schakel onze makelaar in Amsterdam West in om je onderhandelingspositie te versterken. We houden je op de hoogte van nieuw woningaanbod, zodat je snel kunt bezichtigen en we nemen veel juridische en technische kennis mee om de beste huur- of koopvoorwaarden te realiseren.

Probeer de diensten van onze verkoopmakelaar nu 3 maanden op proef. Met een NVM-verkoopmakelaar ervaar je minder zorgen en ontvang je de optimale verkoopprijs voor je woning. Huizenverkopers in Amsterdam beoordelen ons gemiddeld met een 9.

Hoe kunnen wij je helpen?

Woning verkopen Woning kopen Woning huren Bedrijfsvastgoed

 

Verkoopmakelaar 3 maanden kosteloos proberen

Door de enorme vraag naar huizen in Amsterdam West is de verkooptijd zeer kort. Woningen verkopen zich haast vanzelf, maar met de specialistische kennis en expertise van een NVM-verkoopmakelaar ben je verzekerd van het beste resultaat. Een verkoopmakelaar in Amsterdam West neemt het gehele verkooptraject uit handen. Maak gebruik van de proefperiode en ervaar onze verkoopmakelaar nu 3 maanden lang kosteloos:

  • Gratis proefperiode van 3 maanden
  • Na 3 maanden mogelijk om kosteloos te beëindigen
  • Dienstverlening op no-cure-no-pay basis
  • NVM-verkoopmakelaars beoordeeld met gemiddeld een 9

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek en bel 020 – 5 712 712. We helpen je ook graag in de avonduren en op zaterdag.

Afspraak maken 020 5 712 712

Onze makelaars en medewerkers in Amsterdam West

Het team van Makelaardij Van der Linden Amsterdam West bestaat uit gedreven professionals met veel kennis van de woningmarkt in West. Met onze vestiging in dit stadsdeel en veel collega’s die er wonen, is onze binding met West heel groot. Maak kennis met ons team en lees de verhalen.

makelaarsteam amsterdam

Kosten en tarieven

De dienstverlening van onze makelaars is compleet op maat. Door de huidige woningmarkt stellen we in overleg met jou een persoonlijk verkoop- of aankoopplan op. Op deze manier maak je alleen gebruik van de diensten die je echt nodig hebt en betaal je nooit te veel.

Vrijblijvend proberen

Maak geheel vrijblijvend kennis met onze verkoopmakelaar door te kiezen voor de 3 maanden proefperiode. We werken volledig op no-cure-no-pay basis. Dat betekent dat je na 3 maanden vrij bent om de opdracht kosteloos te beëindigen. Kies je ervoor om de opdracht voor te zetten, dan betaal je niets zonder een goed verkoopresultaat.

Verkoopwaarde berekenen

Overweeg je om je huis te verkopen, maar wil je graag eerst meer weten over de verkoopwaarde? Gebruik dan ons waarderapport om heel eenvoudig in enkele stappen te berekenen hoeveel je woning waard is. Door de huidige woningmarkt verkopen we de huizen van onze opdrachtgevers vaak voor meer dan de geschatte waarde.

Huurwoning vinden in West

Als een koopwoning voor jou niet haalbaar is, bekijk dan ons aanbod met huurwoningen in Amsterdam West. Om particulier te huren gelden er diverse voorwaarden, waaronder een minimum bruto-inkomen. Bij sociale huurwoningen zijn andere voorwaarden van toepassing. Bekijk onze FAQ-pagina voor meer informatie.

Actueel woningaanbod Amsterdam

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Voorsprong met onze aankoopmakelaar

Leg je het steeds af tegen andere huizenzoekers in de biedingen of vind je maar geen huis dat voldoet aan je wensen en binnen je financiële mogelijkheden past? Kies er dan voor om je te laten begeleiden door onze aankoopmakelaar. We helpen je niet alleen bij het zoeken naar geschikte woningen en bij bezichtigingen, maar we voeren ook de onderhandelingen en we regelen de juridische documenten voor je. Onze aankoopmakelaar doet er alles voor om je woning te kopen tegen de beste voorwaarden en de laagst mogelijke prijs.

Als eerst bezichtigen en bieden

Bij aankoopopdrachten houden we je altijd op de hoogte van nieuwe koopwoningen, vaak zelfs voordat ze op Funda staan. Dit geeft je een voorsprong ten opzichte van andere huizenzoekers. Bij interesse kun je direct een bezichtiging inplannen en na afloop eventueel een bieding doen.

NVM-makelaars aangesloten bij de MVA

De makelaars van Makelaardij Van der Linden Amsterdam West zijn Register Makelaar en Taxateur en hebben veel ervaring op de Amsterdamse woningmarkt. We werken volgens de eisen van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) en we zijn aangesloten bij de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA).

Bedrijfsvastgoed en beheer

Met de ringweg rondom Amsterdam op steenworpafstand is Amsterdam West een uitgelezen locatie voor bedrijven. Door ons uitgebreide netwerk hebben we voor veel opdrachtgevers een interessant aanbod, zowel voor kopers als huurders. Onze bedrijfsmakelaars stoppen niet bij de promotie van de objecten; we zetten in op een doelgroepgerichte benadering waarbij herbestemming en transformatie altijd mogelijk zijn. Bekijk ons bedrijfsvastgoed in Amsterdam West of lees verder over onze dienstverlening.

Nieuwbouwprojecten

Om aan de grote vraag van woningzoekers te voldoen ligt er een grote ambitie voor de Gemeente Amsterdam om te zorgen voor meer woningaanbod. De verwachting is dat die vraag alleen maar toe zal nemen in de komende jaren, daarom zijn er ook nu diverse nieuwbouwprojecten waar aan gewerkt wordt. Bekijk de nieuwbouwprojecten waar we een bijdrage aan leveren of neem contact op voor meer informatie.

Wonen in Amsterdam West?

Wil je meer informatie over een van onze diensten of een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Neem dan contact door te bellen naar 020 - 571 2712 of door een e-mail te sturen naar info.amsterdam@vanderlinden.nl. We laten je graag de mooiste plekken in West zien.

Ontdek de charme van wonen in Amsterdam West of kies voor een ander stadsdeel, zoals Amsterdam Noord, Oost of Amsterdam Zuid.

Ontmoet onze medewerkers

Ab van Esseveld, vestigingsmanager

'Ik hou me vooral bezig met de verkoop van voormalige huurwoningen van Rochdale aan huurders, maar ook in de vrije markt. Kopers zijn vaak zo blij dat ze de gelegenheid krijgen om te kopen, echt geweldig om in dat koopproces een belangrijke rol te mogen vervullen. De dynamiek van de Amsterdamse woningmarkt is prettig om in te werken. Dat vergt veel regel- en organiseerwerk binnen de organisatie en dat vind ik nou eenmaal leuk om te doen'

Bas Reimink, Commercieel directeur

'Elke dag met een prachtig team van collega's gezamenlijk onze opdrachtgevers meer dan tevreden stellen, geeft mij een geweldige voldoening. Onze filosofie is om samen te werken en met passie met je werk bezig te zijn. Ik ben ervan overtuigd dat je dat enthousiasme uitstraalt op je klanten.'

Raymonde de Blaey, beëdigd makelaar/taxateur RMT/RT

Als makelaar in Amsterdam ben je veel onderweg, maar juist de combinatie van werk op kantoor en bezichtigingen maakt dit werk afwisselend en uitdagend. Daarnaast maken het persoonlijke contact en de diversiteit dit werk erg leuk. Ik ben in 2000 begonnen in de makelaardij in Amsterdam en sinds 2006 gecertificeerd als registermakelaar (RMT) en lid van de MVA en NVM. Naast advisering bij de aan- en verkoop van woningen verricht ik ook taxaties. Specifiek voor Amsterdam heb ik mij gespecialiseerd als erfpacht deskundige, zodat ik voor de gemeente Amsterdam, verenigingen van eigenaars en particulieren kan taxeren en adviseren bij onder andere canonherzieningen.

Lotte Elshof, kandidaat register makelaar/taxateur

Wat mijn werk zo leuk maakt, is dat geen dag hetzelfde is. Ik heb contact met allerlei soorten mensen en ik ben veel onderweg in de mooiste stad die er is! Ik houd me voornamelijk bezig met aankoopbegeleiding en verkoop van nieuwbouw. Mijn juridische achtergrond komt hierbij goed van pas.

Chris Romijn, assistent register makelaar/taxateur

Ik heb ervaring in het brede spectrum van de makelaardij, waaronder ook in de bedrijfsmakelaardij. Mijn passie ligt toch echt in de woningmakelaardij. Het geeft veel voldoening om opdrachtgevers in het hele woon/verhuistraject te ontzorgen en altijd focus te houden op het leveren van kwaliteit. Amsterdam is een geweldige stad om te werken. Elke dag anders, verschillende mensen, dynamiek in de markt en geen huis hetzelfde. Dat maakt dat het als veel meer voelt dan werk alleen en ik prijs me gelukkig dat ik dit geweldige beroep elke dag weer mag uitoefenen.

Martijn Stegeman, register makelaar / taxateur

'Sinds 2003 werk ik met veel plezier in de makelaardij en in de Amsterdamse woningmarkt ben ik helemaal thuis. Leukste aan mijn vak zijn de vele leuke informele, maar effectieve contacten. Ik word wel omschreven als een energieke, gedreven makelaar. Door onze goede commerciële binnendienst, kan ik als makelaar vooral 'op straat' zijn en dat is ook waar mijn hart en mijn werk ligt. Als het me lukt om de juiste match te maken tussen klant en woning, kan ik tevreden terug kijken op een werkdag. Ik stel mezelf elke dag als doel om het maximale resultaat te halen door de klant voorop te stellen en te adviseren.'

Joost Steinweg, vastgoedadviseur

'Vastgoed heeft van jongs af aan mijn interesse. Het meest boeiend vind ik om een project van A tot Z te begeleiden en rekening te houden met alle relevante zaken om voor onze opdrachtgever het beste resultaat te behalen. Voor mijn komst bij Van der Linden heb ik vanuit verschillende perspectieven ook de rol van vastgoedadviseur en makelaar opgepakt. Amsterdam heeft voor mij een grote aantrekkingskracht. Niet alleen onze stad is heel veelzijdig, maar ook de bedrijfsmakelaardij blijft hier altijd divers en in beweging.'

Frank Bouten

Ik voel me bevoorrecht om het makelaarsvak in Amsterdam uit te oefenen. Diversiteit zie je in alles terug. In het werk zelf, in de stad, maar vooral ook in de mensen, nationaliteiten en culturen. Dit internationale karakter van onze stad maakt het extra leuk. Ik begrijp wel dat mensen graag in Amsterdam willen wonen: de diversiteit in de stad en het feit dat er altijd, maar dan ook écht altijd, iets te doen is!

Marloes Fixe, commerciële binnendienst

'Ik  presteer op mijn best als het werk dynamisch is, het werk is erg afwisselend en elke dag ziet er weer anders uit. De dagen vliegen voorbij. Ik ben altijd een echte spin in het web. Naast het ondersteunen van de makelaar, vind ik vooral het contact met mensen heerlijk. Je kunt iemand blij maken met het verkopen van zijn woning of juist het aankopen van een nieuwe woning. Het voelt erg vertrouwd om in deze fijne club collega's te werken. Zelf heb ik altijd in Amsterdam gewoond, vanwege gezinsuitbreiding de stad verlaten voor wat meer ruimte. Maar mis Amsterdam stiekem wel iedere dag. Met het werk in de Makelaardij in Amsterdam, heb ik het idee dat ik Amsterdam iets minder erg hoef te missen ;-)'

Anne-Marie Mol

'Het werken in de makelaardij is elke dag weer anders. De afwisseling van contacten met kopers, verkopers en andere betrokken partijen, bezichtigingen en ook het nodige werk achter de schermen, vind ik erg leuk. Ik hou ervan om creativiteit in mijn werk kwijt te kunnen.'

Brenda Oostdam, medewerker commerciële binnendienst

'Het werken in de commerciële binnendienst vind ik heel divers en veelomvattend. Elke dag nieuwe klanten en nieuw woningaanbod. In deze tijd verkopen we de woningen snel en toch ook in die korte tijd bouw je hele prettige contacten op met kopers en verkopers. Ik vind het elke dag weer leuk om een spil te mogen zijn in het hele aan- en verkoopproces.'

Wietske Blees, verzekeringsadviseur

'Binnen Van der Linden houd ik me met name bezig met verzekeringen. Ik kan me helemaal vastbijten in schades voor klanten waarvan de klant er zelf een hard hoofd in heeft deze uitgekeerd te krijgen. Als het dan toch lukt om de schade voor deze klanten grotendeels vergoed te krijgen is mijn dag geslaagd. Daarnaast ondersteun ik ook mijn collega's in de makelaardij. Het contact met mensen ervaar ik als heel prettig. Ondanks alle moderne media ben ik erg fan van de telefoon. Ik voel dan meer interactie met de klant en dat is wat het werk zo leuk maakt.'

Woning kopen of verkopen in Amsterdam?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar 020 5 712 712 of via info.amsterdam@vanderlinden.nl.

Afspraak maken 020 5 712 712

 

Contactgegevens


Makelaardij Van der Linden Amsterdam

Bos en Lommerplein 309, 1055 RW Amsterdam 
Postbus 56670, 1040 AR Amsterdam
T (020) 5 712 712
E info.amsterdam@vanderlinden.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
's avonds op afspraak
zaterdag op afspraak 

Routebeschrijving

Openbaar vervoer:
Vanuit Station Amsterdam Centraal: neem vanaf Bushalte CS Prins Hendrikplantsoen stadsbus 21 richting Geuzenveld. Uitstappen bij bus-en tramhalte Bos en Lommerplein.
Vanuit Station Amsterdam Sloterdijk: neem vanaf bus- en tramhalte Station Sloterdijk stadsbus 15 richting Station Zuid. Stap uit bij bus- en tramhalte Bos en Lommerplein.

Auto/fiets:
Plan je route via het bovenstaande Google Maps kaartje.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Makelaardij Van der Linden of wil je een vrijblijvend gesprek aanvragen? Neem dan contact met ons op via 020 5 712 712 of via info.amsterdam@vanderlinden.nl.

Ervaringen van huizenverkopers in Amsterdam

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in Amsterdam die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden Amsterdam.