menu

Makelaar Amsterdam Noord

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

020 5 712 712


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen

"Makelaardij Van der Linden zou ik absoluut aanraden. Mijn huis was snel, boven de vraagprijs verkocht!"

Woningverkoper in Amsterdam

Alle verkopersverhalen »

  • Eenvoudig online de verkoopwaarde van je huis berekenen
  • Verkoopmakelaar 3 maanden gratis proberen
  • Vrijblijvend adviesgesprek, ook op zaterdag en ’s avonds

Verkoop-, aankoop- en huurmakelaar in Amsterdam Noord

Door de grote vraag op de Amsterdamse huizenmarkt en de enorm toegenomen huizenprijzen, hebben huizenzoekers veel moeite om een koopwoning te vinden. Een huis kopen dat binnen de financiële mogelijkheden past en ook nog eens aan de wensen voldoet is een enorme uitdaging. Versterk je positie in de zoektocht naar een koop- of huurwoning in Amsterdam Noord en schakel onze makelaars in.

Het beste verkoopresultaat? Schakel dan onze deskundige verkoopmakelaar in Amsterdam in. Probeer ons nu 3 maanden gratis.

Hoe kunnen wij je helpen?

Woning verkopen Woning kopen Woning huren Nieuwbouw

 

Verkoopmakelaar Amsterdam Noord 3 maanden gratis proberen

Woningen verkopen zichzelf, wat is de toegevoegde waarde van een NVM makelaar? Een NVM-verkoopmakelaar brengt veel expertise over commerciële, technische en juridische zaken met zich mee. Dat biedt voordelen bij de woningverkoop. We doen er natuurlijk alles aan om je woning tegen de hoogste prijs en de beste voorwaarden te verkopen.

  • Verkoopbegeleiding 3 maanden op proef
  • No-cure-no-pay
  • Hoogste aantal verkopen in Groot-Amsterdam
  • Een van de best beoordeelde Amsterdamse makelaars op Funda

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek onze unieke verkoopbegeleiding. Afspraken op zaterdag en ’s avonds zijn uiteraard ook mogelijk!

Afspraak maken 020 5 712 712

Onze makelaars in Amsterdam Noord

Het team van Makelaardij Van der Linden Amsterdam bestaat uit gedreven professionals die zeer ervaren zijn binnen de particuliere en zakelijke sector. Onze Registermakelaars en -taxateurs laten je graag zien wat de fijnste plekken in Amsterdam Noord zijn en houden je op de hoogte van nieuw woningaanbod. Daarnaast bestaat ons team ook uit deskundige binnendienstmedewerkers en adviseurs die je alles kunnen vertellen over onder andere commercieel vastgoed, vastgoedmanagement en VvE beheer in Amsterdam. Lees de verhalen van onze medewerkers.

makelaars amsterdam noord 2021

Kosten in Amsterdam Noord

Door de huidige woningmarkt in Amsterdam begrijpen we dat je niet zit te wachten op dure woningpresentaties. Je huis in Amsterdam Noord verkoopt zich haast vanzelf en daar hebben wij onze dienstverlening op afgestemd. In overleg met jou stellen we een persoonlijk verkoopplan op. Bij ons betaal je nooit te veel, maar enkel voor de diensten die volledig aansluiten op jouw wensen.

3 maanden op proef

Om je kennis te laten maken met onze organisatie en onze specialisten in Amsterdam Noord, hanteren wij een 3 maanden proefperiode. Gedurende deze termijn ervaar je onze dienstverlening en bekijk je of het aan je verwachtingen voldoet. Als de samenwerking niet het gewenste resultaat oplevert, kun je ervoor kiezen om op no-cure-no-pay basis verder te gaan of om de opdracht kosteloos te beëindigen. Dat is de 100% zekerheid van Makelaardij Van der Linden.

Vrijblijvend adviesgesprek

We geven graag een indicatie van de waarde van de woning, zodat je direct weet waar je aan toe bent. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ervaar het zelf.

Een huurwoningen vinden in Amsterdam Noord

Als een huis kopen niet binnen jouw mogelijkheden past, dan is het ook mogelijk om een woning te huren via Makelaardij Van der Linden. Om in aanmerking te komen voor een particuliere huurwoning in Amsterdam Noord moet je aan verschillende eisen voldoen, waaronder een minimaal bruto-inkomen. Voor sociale huurwoningen zijn over het algemeen minder strenge eisen van toepassing. Een overzicht van deze en meer veel gestelde vragen over huren vind je op de FAQ-pagina.

Actueel woningaanbod Amsterdam

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Sterke onderhandelingspositie met onze aankoopmakelaar

Met een aankoopmakelaar van Van der Linden in Amsterdam Noord ben je vaak als eerst op de hoogte van nieuw woningaanbod en sta je sterker in de onderhandelingen. Dankzij ons uitgebreide netwerk in Amsterdam Noord zijn we doorgaans op de hoogte van nieuwe woningen, voordat ze op Funda verschijnen. Dit geeft jou een vroege kans op een bezichtiging. Daarnaast brengen we alle technische en juridische kennis mee die je van een NVM-aankoopmakelaar mag verwachten. We kennen de risico’s van het kopen van een huis in Noord en behoeden je hiervoor.

Bezichtigen in Amsterdam Noord buiten kantoortijden

Wij begrijpen dat je niet altijd vrij kunt vragen om een woning te bezichtigen, daarom staan we ook ’s avonds en op zaterdag voor je klaar. Heb je vragen of wil je meer informatie over een bepaalde woning, dan kun je onze makelaar ook in de avonduren gerust een Whatsappje sturen of even bellen.

NVM- en MVA-erkende makelaars

De makelaars van Makelaardij Van der Linden Amsterdam zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) en de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA). Dit geeft jou de garantie dat je uitsluitend wordt geholpen door gespecialiseerde makelaars met veel kennis van de lokale woningmarkt.

Nieuwbouwprojecten in Amsterdam Noord

In Amsterdam Noord worden de komende jaren diverse nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Onder andere het nieuwbouwproject Stories. Onderdeel van dit project zijn 16 woningen van 7 verschillende typen, waaronder een aantal luxe koopappartementen. De woningen worden op de Noordelijke IJ-oever gebouwd, in Buiksloterham. Neem contact op voor informatie over dit nieuwproject of bekijk alle nieuwbouwprojecten.

Commercieel vastgoed

Naast particulier vastgoed hebben we ons gespecialiseerd in commercieel vastgoed. Ons netwerk in de zakelijke sector rijkt verder dan Amsterdam: we bedienen (ver)kopers en (ver)huurders in het hele land. Bekijk de beschikbare bedrijfsobjecten of lees meer over onze dienstverlening.

Wonen in Amsterdam Noord?

Ben je enthousiast geworden van Amsterdam Noord of wil je graag meer informatie over het woningaanbod in Amsterdam West, Zuid of Oost? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 020 571 2712 of via e-mailadres info.amsterdam@vanderlinden.nl en maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ontmoet onze medewerkers

Ab van Esseveld, vestigingsmanager

'Ik hou me vooral bezig met de verkoop van voormalige huurwoningen van Rochdale aan huurders, maar ook in de vrije markt. Kopers zijn vaak zo blij dat ze de gelegenheid krijgen om te kopen, echt geweldig om in dat koopproces een belangrijke rol te mogen vervullen. De dynamiek van de Amsterdamse woningmarkt is prettig om in te werken. Dat vergt veel regel- en organiseerwerk binnen de organisatie en dat vind ik nou eenmaal leuk om te doen'

Bas Reimink, Commercieel directeur

'Elke dag met een prachtig team van collega's gezamenlijk onze opdrachtgevers meer dan tevreden stellen, geeft mij een geweldige voldoening. Onze filosofie is om samen te werken en met passie met je werk bezig te zijn. Ik ben ervan overtuigd dat je dat enthousiasme uitstraalt op je klanten.'

Raymonde de Blaey, beëdigd makelaar/taxateur RMT/RT

Als makelaar in Amsterdam ben je veel onderweg, maar juist de combinatie van werk op kantoor en bezichtigingen maakt dit werk afwisselend en uitdagend. Daarnaast maken het persoonlijke contact en de diversiteit dit werk erg leuk. Ik ben in 2000 begonnen in de makelaardij in Amsterdam en sinds 2006 gecertificeerd als registermakelaar (RMT) en lid van de MVA en NVM. Naast advisering bij de aan- en verkoop van woningen verricht ik ook taxaties. Specifiek voor Amsterdam heb ik mij gespecialiseerd als erfpacht deskundige, zodat ik voor de gemeente Amsterdam, verenigingen van eigenaars en particulieren kan taxeren en adviseren bij onder andere canonherzieningen.

Lotte Elshof, kandidaat register makelaar/taxateur

Wat mijn werk zo leuk maakt, is dat geen dag hetzelfde is. Ik heb contact met allerlei soorten mensen en ik ben veel onderweg in de mooiste stad die er is! Ik houd me voornamelijk bezig met aankoopbegeleiding en verkoop van nieuwbouw. Mijn juridische achtergrond komt hierbij goed van pas.

Chris Romijn, assistent register makelaar/taxateur

Ik heb ervaring in het brede spectrum van de makelaardij, waaronder ook in de bedrijfsmakelaardij. Mijn passie ligt toch echt in de woningmakelaardij. Het geeft veel voldoening om opdrachtgevers in het hele woon/verhuistraject te ontzorgen en altijd focus te houden op het leveren van kwaliteit. Amsterdam is een geweldige stad om te werken. Elke dag anders, verschillende mensen, dynamiek in de markt en geen huis hetzelfde. Dat maakt dat het als veel meer voelt dan werk alleen en ik prijs me gelukkig dat ik dit geweldige beroep elke dag weer mag uitoefenen.

Martijn Stegeman, register makelaar / taxateur

'Sinds 2003 werk ik met veel plezier in de makelaardij en in de Amsterdamse woningmarkt ben ik helemaal thuis. Leukste aan mijn vak zijn de vele leuke informele, maar effectieve contacten. Ik word wel omschreven als een energieke, gedreven makelaar. Door onze goede commerciële binnendienst, kan ik als makelaar vooral 'op straat' zijn en dat is ook waar mijn hart en mijn werk ligt. Als het me lukt om de juiste match te maken tussen klant en woning, kan ik tevreden terug kijken op een werkdag. Ik stel mezelf elke dag als doel om het maximale resultaat te halen door de klant voorop te stellen en te adviseren.'

Frank Bouten

Ik voel me bevoorrecht om het makelaarsvak in Amsterdam uit te oefenen. Diversiteit zie je in alles terug. In het werk zelf, in de stad, maar vooral ook in de mensen, nationaliteiten en culturen. Dit internationale karakter van onze stad maakt het extra leuk. Ik begrijp wel dat mensen graag in Amsterdam willen wonen: de diversiteit in de stad en het feit dat er altijd, maar dan ook écht altijd, iets te doen is!

Anne-Marie Mol

'Het werken in de makelaardij is elke dag weer anders. De afwisseling van contacten met kopers, verkopers en andere betrokken partijen, bezichtigingen en ook het nodige werk achter de schermen, vind ik erg leuk. Ik hou ervan om creativiteit in mijn werk kwijt te kunnen.'

Brenda Oostdam, medewerker commerciële binnendienst

'Het werken in de commerciële binnendienst vind ik heel divers en veelomvattend. Elke dag nieuwe klanten en nieuw woningaanbod. In deze tijd verkopen we de woningen snel en toch ook in die korte tijd bouw je hele prettige contacten op met kopers en verkopers. Ik vind het elke dag weer leuk om een spil te mogen zijn in het hele aan- en verkoopproces.'

Wietske Blees, verzekeringsadviseur

'Binnen Van der Linden houd ik me met name bezig met verzekeringen. Ik kan me helemaal vastbijten in schades voor klanten waarvan de klant er zelf een hard hoofd in heeft deze uitgekeerd te krijgen. Als het dan toch lukt om de schade voor deze klanten grotendeels vergoed te krijgen is mijn dag geslaagd. Daarnaast ondersteun ik ook mijn collega's in de makelaardij. Het contact met mensen ervaar ik als heel prettig. Ondanks alle moderne media ben ik erg fan van de telefoon. Ik voel dan meer interactie met de klant en dat is wat het werk zo leuk maakt.'

Woning kopen of verkopen in Amsterdam?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar 020 5 712 712 of via info.amsterdam@vanderlinden.nl.

Afspraak maken 020 5 712 712

 

Contactgegevens


Makelaardij Van der Linden Amsterdam

Bos en Lommerplein 309, 1055 RW Amsterdam 
Postbus 56670, 1040 AR Amsterdam
T (020) 5 712 712
E info.amsterdam@vanderlinden.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
's avonds op afspraak
zaterdag op afspraak 

Routebeschrijving

Openbaar vervoer:
Vanuit Station Amsterdam Centraal: neem vanaf Bushalte CS Prins Hendrikplantsoen stadsbus 21 richting Geuzenveld. Uitstappen bij bus-en tramhalte Bos en Lommerplein.
Vanuit Station Amsterdam Sloterdijk: neem vanaf bus- en tramhalte Station Sloterdijk stadsbus 15 richting Station Zuid. Stap uit bij bus- en tramhalte Bos en Lommerplein.

Auto/fiets:
Plan je route via het bovenstaande Google Maps kaartje.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Makelaardij Van der Linden of wil je een vrijblijvend gesprek aanvragen? Neem dan contact met ons op via 020 5 712 712 of via info.amsterdam@vanderlinden.nl.

Ervaringen van huizenverkopers in Amsterdam

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in Amsterdam die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden Amsterdam.