menu

Makelaar Amsterdam Zuid

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

020 5 712 712


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen
"Het contact met de makelaar was naar volle tevredenheid. Hij is goed bereikbaar en alles werd efficiënt geregeld."
Woningverkoper Anne Kooistrahof 48, Amsterdam Zuidoost

Alle verkopersverhalen »

  • Snel online inzicht in de verkoopwaarde van je huis
  • Gratis proefperiode van 3 maanden
  • Kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek

Verkoop-, aankoop- en verhuurmakelaar in Amsterdam Zuid

Schakel onze verkoopmakelaar in om je huis tegen de optimale prijs en de beste voorwaarden te verkopen. Tijdens de gratis proefperiode van 3 maanden maak je geheel vrijblijvend kennis met onze dienstverlening.

Met de kennis en expertise van onze aankoopmakelaar verschaf je jezelf een voorsprong ten opzichte van andere huizenzoekers: een sterkere onderhandelingspositie in het aankooptraject en als eerst op de hoogte van nieuwe koophuizen in Amsterdam Zuid. In ons woningaanbod vind je niet alleen koopwoningen, maar ook huurhuizen en commercieel vastgoed.

Hoe kunnen wij je helpen?

Woning verkopen Woning kopen Woning huren Bedrijfsvastgoed

 

Verkoopmakelaar 3 maanden op proef

Probeer onze verkoopmakelaar nu 3 maanden kosteloos op proef om kennis te maken met onze dienstverlening. Hoewel de koopgekte op de woningmarkt in Amsterdam aan het veranderen is, geef je jezelf meer kennis en ervaring met een verkoopmakelaar. We begeleiden je tijdens het hele verkoopproces om het maximale resultaat te behalen. Verkoop je huis en profiteer van:

  • Verkoopmakelaar 3 maanden gratis proberen
  • Na 3 maanden kosteloos beëindigen of no-cure-no-pay
  • Makelaars beoordeeld met een 9

Heb je vragen of wil je meer informatie over de gratis proefperiode van 3 maanden? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en bel naar 020 – 5 712 712.

Afspraak maken 020 5 712 712

Ons team

Maak kennis met het team van Makelaardij Van der Linden Amsterdam: betrokken en ervaren makelaars en medewerkers die je graag de mooiste plekken laten zien om te wonen in Amsterdam Zuid. Met persoonlijke begeleiding in het aan- of verkoopproces helpen we je niet alleen doordeweeks, maar ook op zaterdag en ’s avonds. Lees de verhalen van onze medewerkers.

Makelaars amsterdam 2018

Makelaarskosten

Onze dienstverlening is maatwerk daardoor werken we niet met vaste tarieven. Op basis van je wensen stellen we een dienstenpakket op dat volledig aansluit op je behoeften. Zo betaal je alleen voor de diensten die je ook daadwerkelijk nodig hebt om een nieuwe woning te vinden of je huidige huis te verkopen.

Vrijblijvend kennismaken

Met de 3 maanden proefperiode maak je geheel vrijblijvend kennis met de diensten van onze verkoopmakelaar. Na 3 maanden beslis je vervolgens of je de opdracht kosteloos wilt beëindigen of dat je verder gaat op no-cure-no-pay basis.

Gratis de verkoopwaarde berekenen

Door online de 4 stappen van het waarderapport in te vullen bereken je gratis de verkoopwaarde van je huis. Handig om snel inzicht te krijgen in de geschatte waarde als je van plan bent om je huis te verkopen.

Onbezorgd huren in Zuid

Bekijk ons aanbod met huurwoningen in Amsterdam Zuid als kopen voor jou op dit moment niet mogelijk is. We verhuren particuliere huurhuizen in Amsterdam. Neem contact met ons op voor meer informatie over het actuele huuraanbod of bekijk de FAQ-pagina. Onze makelaars zijn dankzij het grote netwerk doorgaans als eerst op de hoogte van nieuwe woningen.

Actueel woningaanbod Amsterdam

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Sterker in het aankoopproces

Laat je door een aankoopmakelaar begeleiden bij de zoektocht naar een geschikte koopwoning in Amsterdam Zuid. Zo ben je altijd als eerst op de hoogte van nieuwe koopwoningen en versterk je jouw onderhandelingspositie. Onze aankoopmakelaar zorgt er ook voor dat je volledig op de hoogte bent van de bouwtechnische staat en eventuele gebreken die anders verborgen zouden blijven. Schakel ons in om een huis te kopen tegen de beste voorwaarden en gunstigste prijs.

Nieuwe woningen direct bezichtigen

Huizenzoekers die ons inschakelen voor een aankoopopdracht, houden we altijd op de hoogte van nieuwe woningen die aansluiten op hun wensen en mogelijkheden. Zie je een koophuis dat je graag wilt bezichtigen? Neem dan contact op met je makelaar en we maken direct een afspraak. We zijn niet alleen tijdens kantoortijden bereikbaar, maar ook ’s avonds en op zaterdag.

NVM- en MVA-erkende makelaars

De makelaars van Makelaardij Van der Linden Amsterdam zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) en bij de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA). Dit geeft je de garantie dat we alles voor je uit handen nemen. We behoeden je onder meer voor de valkuilen op de Amsterdamse woningmarkt, zorgen voor de juridische afhandeling van alle documenten en weten vaak eerder of en welke woningen beschikbaar komen.

Bedrijfsmakelaars voor commercieel vastgoed

Met veel kennis van commercieel vastgoed in Amsterdam Zuid helpen we ondernemers al jarenlang bij het (ver)huren van bedrijfsobjecten. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in:

  • het aankopen van commercieel vastgoed;
  • beleggingen in woon- en kantoorcomplexen;
  • heronderhandelingen bij huurovereenkomsten;
  • advisering en begeleiding bij transformaties en herontwikkeling.

Bekijk ons actuele bedrijfsaanbod of lees meer over onze dienstverlening.

Nieuwbouw in Amsterdam

Door de grote vraag naar huizen in Amsterdam toont de gemeente Amsterdam veel ambitie in het vergroten en vernieuwen van het woningaanbod. Hoewel koophuizen steeds onbereikbaarder lijken door de grote stijgingen van de huizenprijzen, wil de gemeente het met nieuwbouwprojecten mogelijk blijven maken om te kopen in Amsterdam. Bekijk de nieuwbouwprojecten die wij op dit moment in verkoop hebben of neem contact op voor meer informatie.

Wonen in Amsterdam Zuid

Heb je vragen over een van onze diensten of wil je meer weten over wonen in Amsterdam Zuid tijdens een persoonlijk gesprek met een makelaar? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek door te bellen naar 020 – 5 712 712.

Mocht een koop- of huurwoning in Zuid niet haalbaar blijken, dan vertellen we je ook graag alles over de mooiste woonplekken in Amsterdam NoordOost of Amsterdam West.

Ontmoet onze medewerkers

Ab van Esseveld, vestigingsmanager

'Ik hou me vooral bezig met de verkoop van voormalige huurwoningen van Rochdale aan huurders, maar ook in de vrije markt. Kopers zijn vaak zo blij dat ze de gelegenheid krijgen om te kopen, echt geweldig om in dat koopproces een belangrijke rol te mogen vervullen. De dynamiek van de Amsterdamse woningmarkt is prettig om in te werken. Dat vergt veel regel- en organiseerwerk binnen de organisatie en dat vind ik nou eenmaal leuk om te doen'

Bas Reimink, Commercieel directeur

'Elke dag met een prachtig team van collega's gezamenlijk onze opdrachtgevers meer dan tevreden stellen, geeft mij een geweldige voldoening. Onze filosofie is om samen te werken en met passie met je werk bezig te zijn. Ik ben ervan overtuigd dat je dat enthousiasme uitstraalt op je klanten.'

Raymonde de Blaey, beëdigd makelaar/taxateur RMT/RT

Als makelaar in Amsterdam ben je veel onderweg, maar juist de combinatie van werk op kantoor en bezichtigingen maakt dit werk afwisselend en uitdagend. Daarnaast maken het persoonlijke contact en de diversiteit dit werk erg leuk. Ik ben in 2000 begonnen in de makelaardij in Amsterdam en sinds 2006 gecertificeerd als registermakelaar (RMT) en lid van de MVA en NVM. Naast advisering bij de aan- en verkoop van woningen verricht ik ook taxaties. Specifiek voor Amsterdam heb ik mij gespecialiseerd als erfpacht deskundige, zodat ik voor de gemeente Amsterdam, verenigingen van eigenaars en particulieren kan taxeren en adviseren bij onder andere canonherzieningen.

Gerard Langen, kandidaat register makelaar/taxateur

'Enthousiasme, doorzettingsvermogen en flexibiliteit vind ik belangrijke eigenschappen als makelaar. Het leuke van mijn vak vind ik dat achter elke koper en verkoper een ander verhaal zit, waardoor geen enkele (ver)koop hetzelfde is. Het geeft elke keer weer zoveel voldoening als het gelukt is om partijen bij elkaar te brengen. Doordat de Amsterdamse huizenmarkt razendsnel beweegt denk ik dat het erg belangrijk is als makelaar creatief te denken en op de hoogte te zijn van de actuele ontwikkelingen.'

Lotte Elshof, kandidaat register makelaar/taxateur

Wat mijn werk zo leuk maakt, is dat geen dag hetzelfde is. Ik heb contact met allerlei soorten mensen en ik ben veel onderweg in de mooiste stad die er is! Ik houd me voornamelijk bezig met aankoopbegeleiding en verkoop van nieuwbouw. Mijn juridische achtergrond komt hierbij goed van pas.

Chris Romijn, assistent register makelaar/taxateur

Ik heb ervaring in het brede spectrum van de makelaardij, waaronder ook in de bedrijfsmakelaardij. Mijn passie ligt toch echt in de woningmakelaardij. Het geeft veel voldoening om opdrachtgevers in het hele woon/verhuistraject te ontzorgen en altijd focus te houden op het leveren van kwaliteit. Amsterdam is een geweldige stad om te werken. Elke dag anders, verschillende mensen, dynamiek in de markt en geen huis hetzelfde. Dat maakt dat het als veel meer voelt dan werk alleen en ik prijs me gelukkig dat ik dit geweldige beroep elke dag weer mag uitoefenen.

Martijn Stegeman, register makelaar / taxateur

'Sinds 2003 werk ik met veel plezier in de makelaardij en in de Amsterdamse woningmarkt ben ik helemaal thuis. Leukste aan mijn vak zijn de vele leuke informele, maar effectieve contacten. Ik word wel omschreven als een energieke, gedreven makelaar. Door onze goede commerciële binnendienst, kan ik als makelaar vooral 'op straat' zijn en dat is ook waar mijn hart en mijn werk ligt. Als het me lukt om de juiste match te maken tussen klant en woning, kan ik tevreden terug kijken op een werkdag. Ik stel mezelf elke dag als doel om het maximale resultaat te halen door de klant voorop te stellen en te adviseren.'

Frank Bouten

Ik voel me bevoorrecht om het makelaarsvak in Amsterdam uit te oefenen. Diversiteit zie je in alles terug. In het werk zelf, in de stad, maar vooral ook in de mensen, nationaliteiten en culturen. Dit internationale karakter van onze stad maakt het extra leuk. Ik begrijp wel dat mensen graag in Amsterdam willen wonen: de diversiteit in de stad en het feit dat er altijd, maar dan ook écht altijd, iets te doen is!

Nigel Dorothea, assistent register makelaar taxateur

'Voor mij is Amsterdam een bruisende stad om te wonen en te werken. De dynamiek in de woningmarkt is hier groot. Dat maakt het werk als makelaar extra leuk en afwisselend. Steeds opnieuw nieuwe kopers, verkopers en woningen. Elk met hun eigen verhaal. Op dit moment houd ik me met name bezig met bezichtigingen. Zodra ik binnenkort mijn complete opleiding heb afgerond, kan ik me echt bezighouden met alle aspecten van het makelaarsvak. Dat kan mij niet snel genoeg gaan.'

Anne-Marie Mol

'Het werken in de makelaardij is elke dag weer anders. De afwisseling van contacten met kopers, verkopers en andere betrokken partijen, bezichtigingen en ook het nodige werk achter de schermen, vind ik erg leuk. Ik hou ervan om creativiteit in mijn werk kwijt te kunnen.'

Brenda Oostdam, medewerker commerciële binnendienst

'Het werken in de commerciële binnendienst vind ik heel divers en veelomvattend. Elke dag nieuwe klanten en nieuw woningaanbod. In deze tijd verkopen we de woningen snel en toch ook in die korte tijd bouw je hele prettige contacten op met kopers en verkopers. Ik vind het elke dag weer leuk om een spil te mogen zijn in het hele aan- en verkoopproces.'

Wietske Blees, verzekeringsadviseur

'Binnen Van der Linden houd ik me met name bezig met verzekeringen. Ik kan me helemaal vastbijten in schades voor klanten waarvan de klant er zelf een hard hoofd in heeft deze uitgekeerd te krijgen. Als het dan toch lukt om de schade voor deze klanten grotendeels vergoed te krijgen is mijn dag geslaagd. Daarnaast ondersteun ik ook mijn collega's in de makelaardij. Het contact met mensen ervaar ik als heel prettig. Ondanks alle moderne media ben ik erg fan van de telefoon. Ik voel dan meer interactie met de klant en dat is wat het werk zo leuk maakt.'

Woning kopen of verkopen in Amsterdam?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar 020 5 712 712 of via info.amsterdam@vanderlinden.nl.

Afspraak maken 020 5 712 712

 

Contactgegevens


Makelaardij Van der Linden Amsterdam

Bos en Lommerplein 309, 1055 RW Amsterdam 
Postbus 56670, 1040 AR Amsterdam
T (020) 5 712 712
E info.amsterdam@vanderlinden.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
's avonds op afspraak
zaterdag op afspraak 

Routebeschrijving

Openbaar vervoer:
Vanuit Station Amsterdam Centraal: neem vanaf Bushalte CS Prins Hendrikplantsoen stadsbus 21 richting Geuzenveld. Uitstappen bij bus-en tramhalte Bos en Lommerplein.
Vanuit Station Amsterdam Sloterdijk: neem vanaf bus- en tramhalte Station Sloterdijk stadsbus 15 richting Station Zuid. Stap uit bij bus- en tramhalte Bos en Lommerplein.

Auto/fiets:
Plan je route via het bovenstaande Google Maps kaartje.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Makelaardij Van der Linden of wil je een vrijblijvend gesprek aanvragen? Neem dan contact met ons op via 020 5 712 712 of via info.amsterdam@vanderlinden.nl.

Ervaringen van huizenverkopers in Amsterdam

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in Amsterdam die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden Amsterdam.