menu

Verkoopmakelaar Amsterdam

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

020 5 712 712


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen
"Goede ervaring met Van der Linden! Goed advies, prima contact en snel en voor een mooi bedrag verkocht."
Verkoper Van der Hoopstraat 63 I

Verhalen van onze huizenverkopers »

  • De beste verkoopprijs voor je woning
  • Gemiddeld beoordelen verkopers ons met een 9- op Funda
  • No-cure-no-pay

Van der Linden: als verkoopmakelaar thuis in Amsterdam

Amsterdam bruist en is de populairste Nederlandse stad om in te wonen. Een huis, appartement of studio in Amsterdam verkopen is in de huidige woningmarkt dan ook niet zo moeilijk. Waarom zou je dan een verkoopmakelaar inschakelen? Uiteraard vanwege de beste prijs en voorwaarden en een snelle verkooptijd. Veel aanstaande huizenverkopers twijfelen over hun makelaarskeuze. Onze huizenverkopers vertellen waarom ze voor ons hebben gekozen.

Makelaardij Van der Linden is de grootste verkoopmakelaar in Groot-Amsterdam 

  • Verkoopmakelaar gratis 3 maanden op proef
  • De beste verkoopprijs voor je woning
  • We bedenken gezamenlijk de perfecte verkoopstrategie
  • Gemiddelde beoordeelding van 9- op Funda
  • No-cure-no-pay

Afspraak maken 020 5 712 712

Waarom een verkoopmakelaar in Amsterdam inschakelen?

Als je zeker wilt weten dat je het maximale resultaat haalt uit de verkoop van je huis, schakel dan ons als NVM makelaarskantoor in. Je weet dan zeker dat je voor een maximale prijs verkoopt, de beste voorwaarden, dat je je zaken juridisch ook goed geregeld hebt en je alles in goede handen geeft.

Met de grote keuze aan makelaarskantoren en concepten van zelf-verkopen kunnen we ons voorstellen dat het lastig is om een goede keuze te maken. Wellicht helpen de ervaringen van andere huizenverkopers hierbij. Op de 9- waarmee ze ons beoordelen, zijn we erg trots. Naast de concrete verkoopresultaten die we voor ze bereiken, waarderen ze ook onze persoonlijke aanpak en fijne communicatie. Je kunt onze verkoopmakelaars in Amsterdam no-cure-no-pay inschakelen. 

Meeste verkopen in Groot Amsterdam

We zijn er trots op de makelaar te zijn met de meeste verkopen in Groot Amsterdam. Maar nog meer op onze hoge klanttevredenheid. Op Funda beoordelen huizenverkopers ons gemiddeld met een 9-. Een mooi compliment! Uiteraard halen we de beste verkoopprijs uit iedere woning. Dat is ons vak, maar dat we hoog worden gewaardeerd door huizenverkopers om onze persoonlijke en betrokken aanpak, vinden we ook belangrijk.

Actueel woningaanbod Amsterdam

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Gratis en vrijblijvende waardebepaling van jouw huis

Onze verkoopmakelaars bepalen gratis en vrijblijvend de verkoopwaarde van jouw huis in Amsterdam. We kijken hierbij niet alleen naar de actuele marktinformatie, maar houden uiteraard ook rekening met de bijzonderheden van jouw woning.

Betrokken verkoopmakelaars in Amsterdam die met je meedenken

Bij Van der Linden krijg je niet één vaste makelaar toegewezen: al onze makelaars zijn helemaal op de hoogte van jouw situatie. Zo kun je altijd direct geholpen worden en ben je niet afhankelijk van de beschikbaarheid van die ene makelaar. Onze makelaars weten exact wat jouw wensen zijn. Zo haal je snel het maximale uit de verkoop van jouw huis in Amsterdam.

Verkoopmakelaars Amsterdam laten woningzoekenden verliefd worden op jouw huis

Een verkoopprijs vaststellen is belangrijk, net als je huis op de juiste manier in de markt zetten. Om jouw woning zo snel mogelijk te verkopen, plaatsen wij professionele foto’s, video’s en 360-graden-visuals op Funda, Jaap en onze eigen website. Ook maken wij 2D- en 3D-plattegronden om jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren aan potentiële kopers. 

Ook buiten openingstijden staan we voor je klaar

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om tijdens kantoortijden af te spreken. Daarom zijn onze verkoopmakelaars in Amsterdam ook na de reguliere kantoortijden beschikbaar om je te helpen bij de verkoop van jouw huis. Dankzij onze ruime openingstijden en beschikbaarheid ook in het weekend hoef je geen vrij te vragen van je werk voor besprekingen. Datzelfde geldt natuurlijk voor de kandidaat-kopers die jouw huis graag willen bezichtigen.

Hart voor Amsterdam

Ons team van verkoopmakelaars in Amsterdam weet hoe het is om in Amsterdam te wonen. Amsterdam zit in ons hart, en dat merk je aan alles. Van De Dam tot Amsterdam-Zuid, van Amsterdam-Noord tot Amsterdam-Oost en van Amsterdam Nieuw-West tot de Grachtengordel: Amsterdam kent zoveel geweldige plekken om te wonen, uit te gaan en van je vrije tijd te genieten. 

Betrouwbare NVM-makelaars

Makelaardij Van der Linden is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM). Onze verkoopmakelaars in Amsterdam hanteren dan ook de consumentenvoorwaarden die in samenwerking met Vereniging Eigen huis zijn opgesteld. 

De zekerheden van Makelaardij Van der Linden Amsterdam

Gratis een vrijblijvende waardebepaling van je woning

Wij komen graag bij je langs om de waarde van je huis, appartement of studio in Amsterdam te bepalen. Dit doen wij geheel gratis en vrijblijvend. De waarde van je woning wordt bepaald aan de hand van actuele informatie over de woningmarkt in de directe woonomgeving.

Na het bepalen van de waarde van je woning gaan onze makelaars direct aan de slag om je huis zo snel mogelijk en tegen de beste prijs te verkopen. Uit statistieken van de NVM is gebleken dat Van der Linden de meeste verkopen realiseert. 

Lage makelaarskosten door service op maat

Het leven is al duur genoeg, zeker in Amsterdam. Wij vinden het dan ook niet meer dan logisch om onze tarieven te bepalen op basis van jouw wensen. De meest effectieve woningverkoop vereist namelijk maatwerk.

Wij gaan daarom altijd eerst in gesprek over de makelaarsdiensten waar je gebruik van wilt maken. Doe je de bezichtigingen liever zelf? Dan betaal je hier niet voor. Bij Van der Linden betaal je alleen voor de makelaarsdiensten die je daadwerkelijk afneemt.

Ontmoet onze medewerkers

Ab van Esseveld, vestigingsmanager

'Ik hou me vooral bezig met de verkoop van voormalige huurwoningen van Rochdale aan huurders, maar ook in de vrije markt. Kopers zijn vaak zo blij dat ze de gelegenheid krijgen om te kopen, echt geweldig om in dat koopproces een belangrijke rol te mogen vervullen. De dynamiek van de Amsterdamse woningmarkt is prettig om in te werken. Dat vergt veel regel- en organiseerwerk binnen de organisatie en dat vind ik nou eenmaal leuk om te doen'

Bas Reimink, Commercieel directeur

'Elke dag met een prachtig team van collega's gezamenlijk onze opdrachtgevers meer dan tevreden stellen, geeft mij een geweldige voldoening. Onze filosofie is om samen te werken en met passie met je werk bezig te zijn. Ik ben ervan overtuigd dat je dat enthousiasme uitstraalt op je klanten.'

Levy de Putter, kandidaat register makelaar/taxateur

Ik voel me speciaal om het makelaarsvak in Amsterdam te mogen uitoefenen. De ‘Diversiteit’ zie je overal in de stad terug. In het werk zelf, in de stad, maar met name in de mensen, nationaliteiten en culturen. Dit internationale karakter van Amsterdam maakt het extra leuk.”

Alfred Luttjeboer, kandidaat register makelaar/taxateur

Met heel veel plezier woon en werk ik in onze mooie stad. Niet alleen de grote variatie in mensen en nationaliteiten spreekt me aan. Ook de diversiteit in woningen, van monumentaal tot splinternieuw en hypermodern. Helemaal mooi is dan de combinatie van zowel mensen als woningen in mijn werk. Voor mijn baan bij Van der Linden werkte ik bij Funda. Naast de vakinhoudelijke kennis als makelaar, heb ik zodoende ook veel commerciële bagage die ik als toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers kan meegeven.

Rianna Wouda, kandidaat register makelaar/taxateur

Het is fantastisch om mensen te begeleiden bij het vinden van hun droomhuis of, aan de andere kant, klanten te ondersteunen bij de verkoop van hun woning. In beide situaties zijn het vaak emotionele en spannende momenten. Ik waardeer het enorm om op zulke cruciale momenten ondersteuning en advies te kunnen bieden op een persoonlijke en enthousiaste wijze. Mijn missie is om jou het ultieme comfort te bieden te midden van de soms complexe woningmarkt en je volledig te ontzorgen. Laten we gezamelijk werken aan het verwezenlijken van jouw droomhuis, waarbij we de reis ernaartoe net zo plezierig maken als de uiteindelijke bestemming!

Woning kopen of verkopen in Amsterdam?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar 020 5 712 712 of via info.amsterdam@vanderlinden.nl.

Afspraak maken 020 5 712 712

 

Contactgegevens


Makelaardij Van der Linden Amsterdam

Bos en Lommerplein 309, 1055 RW Amsterdam 
Postbus 56670, 1040 AR Amsterdam
(020) 5 712 712
info.amsterdam@vanderlinden.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
's avonds op afspraak
zaterdag op afspraak 

Ervaringen van huizenverkopers in Amsterdam

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in Amsterdam die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden Amsterdam.