menu
Home » Woning kopen » Hogenkampsweg 78

Hogenkampsweg 78 - ZWOLLE

Royaal 3-kamer HOEK-appartement aan de Hogenkampsweg, gelegen op de bovenste verdieping met zeer royale berging op de zolderverdieping en een zeer royale berging op de begane grond. De locatie is ideaal: Lees meer
Vraagprijs:

€ 152.500 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 038-4230610Neem contact op Terug naar resultaten

Over de woning

Royaal 3-kamer HOEK-appartement aan de Hogenkampsweg, gelegen op de bovenste verdieping met zeer royale berging op de zolderverdieping en een zeer royale berging op de begane grond.

De locatie is ideaal: dichtbij het winkelcentrum, vlakbij de binnenstad en nabij uitvalswegen (A28).

Het appartement heeft een woonoppervlakte van ca. 72 m2, is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas en heeft een bijzonder grote berging op de zolderverdieping en een grote berging op de begane grond. De woonkamer heeft aan beide zijden een balkon en deze bieden beide een ruimtelijk uitzicht. Het balkon aan de voorzijde is gelegen op het zuidwesten. 

Indeling 
Royale hal, ruime en lichte woonkamer met uitzicht over de Hogenkampsweg. Dichte keuken met keukenblok, badkamer met douche en wastafel, apart toilet en 2 slaapkamers, waarvan 1 met inbouwkasten.

Via de woonkamer zijn beide balkons bereikbaar. 

Algemeen: 
* Bijdrage VVE ca € 162,65 per maand exclusief voorschot stookkosten.
* Het appartement is voorzien van blokverwarming en een geiser.
* Projectnotaris: Het Notarieel
* Anti-speculatiebeding gedurende twee jaar
* Koper is gedurende twee jaar verplicht het gekochte uitsluitend te gebruiken om zelf (met zijn eventuele gezinsleden) te bewonen en het gekochte niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven

Ja, ik wil Hogenkampsweg 78 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
038-4230610

Deel deze woning:

Terug naar de zoekresultaten