menu
Home » Woning kopen » Gombertstraat 33

Gombertstraat 33 - ZWOLLE

Royaal 4-kamerappartement gelegen op de 2e verdieping (bouwjaar 1966). De locatie is ideaal: dichtbij het winkelcentrum, vlakbij de binnenstad en nabij uitvalswegen (A28). Het appartement is grotendeels Lees meer
Vraagprijs:

€ 132.500 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 038-4230610Neem contact op Terug naar resultaten

Over de woning

Royaal 4-kamerappartement gelegen op de 2e verdieping (bouwjaar 1966). De locatie is ideaal: dichtbij het winkelcentrum, vlakbij de binnenstad en nabij uitvalswegen (A28). Het appartement is grotendeels v.v. dubbelglas en heeft een berging op de begane grond en een aparte berging op de zolder ! De woonkamer heeft aan beide zijden een balkon en deze bieden beide een ruimtelijk uitzicht. Het balkon aan de voorzijde is gelegen op het zuiden.

Indeling:
Centrale hal, ruime en lichte bij de woonkamer is de achterkamer getrokken waardoor een doorzon woonkamer is ontstaan met veel lichtinval en met vrij uitzicht, dichte keuken met net keukenblok, nette badkamer met douche en vaste wastafel, apart toilet en 2 slaapkamers. Via de woonkamer zijn beide balkons bereikbaar. Tevens is het balkon aan de achterzijde bereikbaar via de keuken.

Algemeen:

- Bouwjaar rond 1966
- Gunstige ligging t.o.v. wikelcentrum en binnenstad
- Projectnotaris Het Notarieel te Zwolle
- Koper is gedurende twee jaar verplicht het gekochte uitsluitend te gebruiken om zelf (met zijn eventuele gezinsleden) te bewonen en het gekochte niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven.
- Antispeculatiebeding gedurende twee jaar
- Huurgeiser
- Service kosten € 173.69 excl voorschot stookkosten

Ja, ik wil Gombertstraat 33 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
038-4230610

Deel deze woning:

Terug naar de zoekresultaten