menu
Home » Woning kopen » Pastelstraat 35

Pastelstraat 35 - ALMERE

**Deze woning wordt aangeboden met een vanaf prijs (starting price)** Wonen in de '"De Rode Donders"' van Almere? Dan is dit, uw kans! Aan de rand van de Regenboogbuurt staan drie karakteristieke appartementencomplexen. Lees meer
Bieden vanaf:

€ 182.500 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
BrochureVragen? Bel 036-5330077Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

**Deze woning wordt aangeboden met een vanaf prijs (starting price)**

Wonen in de '"De Rode Donders"' van Almere? Dan is dit, uw kans!

Aan de rand van de Regenboogbuurt staan drie karakteristieke appartementencomplexen. De woontorens liggen aan de Lage Vaart en zijn voorzien van een eigen parkeerterrein. In de nabijheid van het appartement bevinden zich diverse openbare voorzieningen waaronder scholen, winkels, openbaar vervoer en recreatievoorzieningen. Vanaf de woning zijn de A6 en A27 richting Amsterdam, Lelystad, Utrecht en `t Gooi eenvoudig te bereiken. Dit Hoek-appartement is gelegen op de 4e verdieping en heeft een woonoppervlakte van ca. 79 m2. Door de hoekligging, vele ramen en het balkon op het noord-westen is dit appartement nog steeds zeer licht en koel in de zomermaanden. Vanaf het balkon heeft u een schitterend uitzicht over de wijk, Lage Vaart en het polderlandschap.

Indeling
Centrale entree met brievenbussen, bellentableau en toegang tot de stijgpunten (lift) en bergingen.

Appartement 4e verdieping:
Entree/hal met toegang tot de twee ruime slaapkamers, badkamer, separaat toilet, berging en de ruime woonkamer. De royale en lichte woonkamer heeft een doorloop naar de woonkeuken met toegang tot het balkon. De keuken is voorzien van veel bergruimte en diverse inbouwapparaten. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel met meubel, separate douchehoek en de aansluiting voor de wasmachine. Het gehele appartement is voorzien van een grinddekvloer.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca 79m²;
- Eigen berging op de begane grond;
- Rustig gelegen en toch centraal;
- Balkon op het noordwesten;
- VVE bijdrage ca € 188,- p/mnd;
- Aanvaarding in overleg.

Op de site van VVV Almere is bij architectuur een item gewijd aan De Rode Donders, zoals de appartementengebouwen wel genoemd worden. Hier wordt onder andere geschreven: Drie woongebouwen markeren de overgang van de laagbouwwijken van Almere naar de polder. Hun vorm refereert aan industriële gebouwen en doet denken aan graansilo 's. Alles is rood. Daarmee onttrekken de gebouwen zich aan de 'traditionele' woningbouw en kunnen zij concurreren met het omliggende landschap. Een loopbrug markeert de entree. In een strak ritme verspringt het silhouet na zeven verdiepingen naar een smaller profiel.
Vragen? Martijn Bok kan je alles vertellen over deze woning

Ja, ik wil Pastelstraat 35 bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Almere
Terug naar de zoekresultaten