menu
Home » Woning kopen » Joris Ivenslaan 165

Joris Ivenslaan 165 - ALMERE

Het kijkmoment staat ingepland voor dinsdag 7 mei a.s. tussen 17:00 en 18:00 uur. DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE. In de populaire Filmwijk staat deze Lees meer
Vraagprijs:

€ 184.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 036-5330077Neem contact op Terug naar resultaten

Over de woning

Het kijkmoment staat ingepland voor dinsdag 7 mei a.s. tussen 17:00 en 18:00 uur.

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

In de populaire Filmwijk staat deze gezellige maisonnette gelegen op de 1e en 2e verdieping met een berging op de begane grond.
De Filmwijk is een zeer centraal gelegen wijk in Almere Stad. Alle voorzieningen zoals scholen, openbaar vervoer en het centrum van Almere Stad zijn nabij gelegen. Ook het Weerwater ligt op loopafstand. De rijkswegen A6 A1 en A27 zijn makkelijk te bereiken.

Indeling:
Bellenplateau, algemene hal met brievenbussen, trap naar 1e verdieping. Er bevinden zich slechts 4 appartementen in het trappenhuis.

1e Verdieping:
Entree, hal, meterkast, garderoberuimte, slaapkamer aan de voorzijde gelegen. Naastgelegen badkamer voorzien van een douchehoek, wastafel, toilet.

2e Verdieping:
vaste trap, in het trappenhuis bevindt zich een lichtkoepel die voor extra lichtinval zorgt. Vanuit de hal is er toegang tot het toilet, 2e slaapkamer aan de voorzijde en de woonkamer.
De keuken is voorzien van een standaard keukenblok.

Vanuit de keuken is er een deur naar het balkon welke is gelegen op het Westen en waar je dus heerlijk van de middag en avondzon kan genieten.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1994;
- Aparte berging op de begane grond;
- 3 kamer appartement;
- Servicekosten € 110,- euro per maand;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Het betreft een voormalige huurwoning, niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Ja, ik wil Joris Ivenslaan 165 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
036-5330077

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Almere
Terug naar de zoekresultaten