menu
Home » Woning kopen » Havenzicht 82

Havenzicht 82 - ALMERE

Het kijkmoment staat ingepland voor donderdag 25 april a.s. tussen 18:00 en 19:00 uur. Gelegen aan het Gooimeer en ingesloten tussen het Weerwater, Almere Hout en het Kromslootpark, ligt het sfeervolle Lees meer
Vraagprijs:

€ 270.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 036-5330077Neem contact op Terug naar resultaten

Over de woning

Het kijkmoment staat ingepland voor donderdag 25 april a.s. tussen 18:00 en 19:00 uur.

Gelegen aan het Gooimeer en ingesloten tussen het Weerwater, Almere Hout en het Kromslootpark, ligt het sfeervolle Almere Haven. Een zeer geliefde en gewilde woonomgeving. De Havenkom kent vele gezellige horeca gelegenheden en terrassen. Het appartement heeft uitzicht op de haven en biedt prachtige vergezichten over het Gooimeer. Wie wil dit nu niet? Op vakantie in eigen land. In de directe omgeving vindt u een watersportvereniging, een strand en een winkelcentrum. In het winkelcentrum van Almere Haven treft u nog het aloude ambacht van de warme bakker, de keurslager en de chocolaterie, maar ook schoenen- en kledingwinkels, een opticien, dierenspeciaalzaak, fietsenwinkel, fournituren en nog veel meer. De sfeer wordt mede bepaald door de over het algemeen wat kleiner uitgevoerde winkels, de groenvoorziening, de waterpartijen en de gezellige terrasjes. Het winkelcentrum Almere Haven bevindt zich direct achter de boulevard. En parkeren? Dat is hier nog gewoon gratis.

Indeling
Het appartement is gelegen op de 3e etage. Het appartementencomplex is voorzien van een lift en een trappenhuis. Het trappenhuis ligt direct naast de entree van het appartement. De ruime hal geeft toegang tot het toilet, badkamer, slaapkamer en woonkamer. De woonkamer heeft een open, eenvoudige keuken en biedt toegang tot een klein balkon.

De ruime woonkamer beschikt over en erker aan de zijkant en een schuifpui naar het balkon. Op het balkon is het goed vertoeven. Het appartement is zo gelegen dat je geniet van de sfeer in de haven, maar ook uitkijkt over het Gooimeer.

Het appartement heeft vanuit de hal een toilet, twee slaapkamers en de badkamer voorzien van een douchehoek, bad en een wastafel.

Bijzonderheden:
- Aanvaarding per direct;
- Inpandige berging;
- VvE bijdrage € 199,20,- per maand;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Het betreft een voormalige huurwoning, niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Ja, ik wil Havenzicht 82 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
036-5330077

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Almere
Terug naar de zoekresultaten