menu
Home » Woning kopen » Bramzeil 32

Bramzeil 32 - ALMERE

Een kans als deze komt niet snel voorbij. Deze nieuwbouwwoning is reeds in aanbouw en is naar verwachting derde kwartaal dit jaar al gereed en beschikbaar. Het hofje waar de woning wordt gebouwd is fraai Lees meer
Vraagprijs:

€ 469.000 k.k.

 • Type

  2-onder-1-kapwoning
 • Bouwvorm

  Nieuwbouw
 • Kaveloppervlakte

  231 m²
 • Status

  Verkocht
BrochureVragen? Bel 036-5330077Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

Een kans als deze komt niet snel voorbij. Deze nieuwbouwwoning is reeds in aanbouw en is naar verwachting derde kwartaal dit jaar al gereed en beschikbaar.

Het hofje waar de woning wordt gebouwd is fraai gelegen tussen de Noorderplassen en het bos. De wijk Noorderplassen West is een echte buitenwijk. Officieel maakt de wijk deel uit van Almere Stad.
De Noorderplassen- West ligt tegen het IJmeer aan en is omringd door bos en natuurgebied. Hier komt het beste van twee werelden samen: je bent vlak bij het stadscentrum met een groot aanbod aan winkels, horeca, cultuur en evenementen, en tegelijkertijd is het recreatief en ontspannen wonen in deze wijk vol groen en water. Wonen met een continu vakantiegevoel Noorderplassen is de meest waterrijke wijk van Almere
Stad met minstens zoveel bos. Steigers zijn er genoeg, aan de oostzijde van de wijk vaar je zo de plassen op. De grachten van de stad zijn vanaf de plassen met de boot bereikbaar en via een sluis vaar je naar het Markermeer.
Hou je van groen? Aan de westzijde van de wijk wandel je zo het bos in dat een uitloper is van het uitgestrekte Pampushout met wandel- en fietspaden en landschapsarchitectuur. Hier kun je zelfs reeën tegenkomen!
Voorzieningen die centraal in de wijk liggen zijn basisscholen, een peuterspeelzaal, kinderopvang, een gezondheidscentrum en een supermarkt met daarnaast winkels. Ook het stadscentrum is dichtbij. Met de fiets, bus of auto ben je daar binnen een 10 tot 15 minuten.
Via de Hogering rijd je zo de A6 op richting Amsterdam, het Gooi of Utrecht.

De woning wordt aangeboden middels een zogenoemde "bieden vanaf" / "starting" prijs a € 469.000,- k.k.
U kunt uw bod uitbrengen middels een biedingsformulier, welke is op te vragen via ons kantoor.

Het hofje waarin de woning wordt gebouwd krijgt een typische jaren-dertig stijl, met karakteristieke eigenschappen van die tijd: hoge schoorstenen, klassieke erkers, brede dakrandoverstekken en prachtig metselwerk in verschillende kleuren.
Door de variatie aan woningtypen is het straatbeeld heel afwisselend. De woning wordt royaal uitgevoerd en heeft over de gehele breedte een ruime woonkamer (met uitbouw 1.20m1) die uitkijkt over de ruime tuin welke grenst aan groen. Aan de voorzijde komt de woonkeuken met speelse erker. De woningen beschikt over drie slaapkamers op de eerste verdieping en de ruime tweede verdieping is naar eigen inzicht in te delen.

Bijzonderheden:
Kleinschalig opgezet hofje
De woning wordt opgeleverd inclusief sanitair met mat witte wandtegels en een antraciet kleurige tegel op de vloer
Hardhouten kozijnen
Plafonds worden voorzien van spacwerk
Wandcontactdozen op de begane grond komen op plinthoogte
De wanden worden behangklaar opgeleverd
Oplevering wordt verwacht in het derde kwartaal 2019
Aanvaarding geschiedt na oplevering door aannemer aan verkoper
Voordeel overdrachtsbelasting ten gunste van verkoper
Verkoper wijst notaris aan

Aan deze advertentietekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Ja, ik heb interesse in Bramzeil 32!

Meer informatie

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Almere
Terug naar de zoekresultaten