menu
Home » Woning kopen » Bouwnummer 028 0ong

Bouwnummer 028 0ong - ALMERE

Appartement met loggia Net zoals type G1 vind je dit hoekappartement op de 1e tot en met de 10e verdieping van de hoogbouw van Extravert Almere Buiten. Deze appartementen hebben een totale oppervlakte Lees meer
Koopsom:

€ 266.000 v.o.n.

  • Bouwvorm

    Nieuwbouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 036-5330077Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

Appartement met loggia

Net zoals type G1 vind je dit hoekappartement op de 1e tot en met de 10e verdieping van de hoogbouw van Extravert Almere Buiten. Deze appartementen hebben een totale oppervlakte van 82 m2, exclusief de loggia, waar je een zitje voor twee personen kwijt kunt. Je hebt hier drie slaapkamers tot je beschikking, dus ook gezinnen met jonge kinderen hebben hier genoeg woonruimte.

Vereniging van Eigenaren

Als eigenaar van een appartement ben je altijd lid van de Vereniging van Eigenaren. Deze vereniging is verantwoordelijk voor het onderhoud aan het gehele complex, waarbij ook het gemeenschappelijk parkeerterrein hoort.
Entree

Vanuit de centrale hal ga je met de trap of via de lift naar je appartement. In de entreehal van je woning zit de meterkast. Langs de slaapkamers loop je door naar de woonkamer met open keuken.

Fijn wonen

Dit type appartement heeft een woon- en eetkamer van ruim 33 m2, met daarin een open keuken. Als je naar buiten kijkt, zie je voor je het Meridiaanpark. Het is fijn wonen in deze appartementen, door de rustige ligging, de lichtinval en de ruimte die je hebt.

Een keuken naar jouw ontwerp

De keuken in je appartement wordt gemaakt naar jouw ontwerp. Bij aankoop van een appartement in Extravert krijg je namelijk een keukencheque ter waarde van € 3.750. Daarmee kun je een keuken laten plaatsen die aansluit bij jouw specifieke wensen. Maatwerk dus.

Heerlijk douchen

Het is heerlijk douchen in je badkamer, die is afgewerkt met hoogwaardige en luxe materialen. Denk hierbij aan een douche met douchegoot, goede producten van bijvoorbeeld Grohe en Villeroy & Boch, vloerverwarming en een elektrische designradiator. Ook het tweede toilet dat je appartement heeft, is luxe uitgevoerd.

Drie slaapkamers

De hoofdslaapkamer in deze woningen heeft een oppervlakte van 13 m2, de twee andere kamers zijn ieder 7 m2 groot. De kamers zijn gelegen op het noorden, waardoor ze ook zomers lekker koel blijven.

Eigen berging

Dit appartement heeft een eigen berging, waarin de noodzakelijke voorzieningen zijn getroffen voor het plaatsen van wasmachine en wasdroger. In de gemeenschappelijke berging op de begane grond, heb je een eigen ruimte om fietsen te plaatsen.

Parkeren

Je auto kun je kwijt op de gemeenschappelijke parkeerplaats, die zich aan de achterzijde van Extravert bevindt.

Ja, ik heb interesse in Bouwnummer 028 0ong!

Meer informatie
Bel ons
036-5330077

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Almere
Terug naar de zoekresultaten