menu
Home » Woning kopen » Bouwnummer 008 0ong

Bouwnummer 008 0ong - ALMERE

Breed balkon Op de 1e verdieping van de laagbouw van Extravert vind je dit appartement met een oppervlakte van 70 m2. Aan de voorzijde heb je een balkonterras van bijna 6 meter breed, grenzend aan de woon- Lees meer
Koopsom:

€ 241.000 v.o.n.

  • Bouwvorm

    Nieuwbouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 036-5330077Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

Breed balkon
Op de 1e verdieping van de laagbouw van Extravert vind je dit appartement met een oppervlakte van 70 m2. Aan de voorzijde heb je een balkonterras van bijna 6 meter breed, grenzend aan de woon- en eetkamer met open keuken. Een compact en doelmatig ingericht appartement, goed geschikt voor starters op de woningmarkt.

Vereniging van Eigenaren
Als eigenaar van dit appartement word je lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE). De VvE is verantwoordelijk voor het onderhoud aan het gehele complex, inclusief het gemeenschappelijk parkeerterrein.

Entree
Je voordeur zit aan de galerij. Dit is ook de zijde waar beide slaapkamers gesitueerd zijn.

Compact
Met een oppervlakte van 30 m2 is je woon- en eetkamer met open keuken compact. Over de volledige breedte van je appartement heb je een balkon, dat grotendeels op het zuiden is gericht. Dat zorgt ervoor dat je woonkamer licht is. Je balkon is voorzien van een vaste plantenbak, passend bij de uitstraling van Extravert.

Een keuken op maat
Voor wat betreft de inrichting van je keuken mag je zelf aan de slag. Jij bepaalt namelijk zelf hoe deze eruit komt te zien. Bij aankoop van dit appartement ontvang je een keukencheque ter waarde van € 3.750. Zo ontwerp je een eigen keuken op maat, passend bij jouw wensen. Je keuken is trouwens voorzien van een aansluitpunt voor elektrisch koken.

Luxe sanitair
Bij de inrichting van de badkamer en het gastentoilet hebben we gekozen voor de producten van bijvoorbeeld Grohe en Villeroy & Boch. Dat geeft je badkamer een luxe uitstraling. Ook de aanwezige vloerverwarming, douche met douchescherm, wastafel, toilet en elektrische designradiator dragen daar aan bij. Het gastentoilet bevindt zich in de gang.

Slaapkamers
Je appartement beschikt over 2 slaapkamers, waarvan de grootste (13 m2) waarschijnlijk je hoofdslaapkamer zal zijn. De andere kamer, met een oppervlakte van 8 m2, is goed geschikt als logeer- en werkkamer.

Berging
In de berging in je appartement zit onder andere de wasmachineaansluiting. Op de begane grond heb je in de gemeenschappelijke berging ook nog een eigen ruimte voor bijvoorbeeld je fiets.

Parkeren
Aan de achterzijde van het complex vind je de gemeenschappelijke parkeerplaats, waar je de auto kunt parkeren.

Ja, ik heb interesse in Bouwnummer 008 0ong!

Meer informatie
Bel ons
036-5330077

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Almere
Terug naar de zoekresultaten