menu
Home » Woning kopen » Bouwnummer 005 0ong

Bouwnummer 005 0ong - ALMERE

Veel ruimte binnen én buiten Dit hoekappartement op de begane grond van de hoogbouw van Extravert biedt je veel ruimte, binnen, maar zeker ook buiten. Aan de voorzijde en zijkant zorgt een groene haag Lees meer
Koopsom:

€ 295.000 v.o.n.

  • Bouwvorm

    Nieuwbouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 036-5330077Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

Veel ruimte binnen én buiten
Dit hoekappartement op de begane grond van de hoogbouw van Extravert biedt je veel ruimte, binnen, maar zeker ook buiten. Aan de voorzijde en zijkant zorgt een groene haag voor privacy. Op je terras heb je voldoende plaats voor een lounge set of een tuintafel met vier stoelen. Dat wordt heerlijk buiten zitten.

Binnen heb je bijna 94 m2 tot je beschikking, met onder andere een woon- en eetkamer met open keuken en drie slaapkamers. Een prima appartement voor een gezin met kleine kinderen, of voor grootouders die de kleinkinderen graag te logeren hebben.

Vereniging van Eigenaren
Lidmaatschap van de Vereniging van Eigenaren (VvE) hoort er natuurlijk ook bij als je eigenaar bent van een appartement in Extravert. De VvE is verantwoordelijk voor het onderhoud aan het gehele complex, inclusief het gemeenschappelijk parkeerterrein.

Entree
De voordeur van dit appartement bevindt zich in de hal van de hoofdentree van de hoogbouw van Extravert. Deze hal is ook bereikbaar via de gemeenschappelijke berging, waar je een eigen plek hebt om bijvoorbeeld je fiets te stallen.

Veel daglicht
Het eerste wat opvalt als je vanuit de hal de woonkamer binnenkomt, is het vele daglicht dat binnenvalt door de grote ramen. Iets meer dan 38 m2 kun je hier naar eigen inzicht invullen. Komt de eethoek links of rechts te staan? En waar komt de bank? Het leuke van een nieuw appartement is toch ook het inrichten ervan.

Jouw recept voor je eigen keuken
Bij de appartementen in Extravert bepaal jij zelf hoe je keuken eruit komt te zien. Bij aankoop van je appartement ontvang je namelijk een keukencheque ter waarde van € 3.750. Hiermee stel je een keuken samen op basis van jouw recept. Zodat de keuken wordt, zoals jij het graag hebt. Waarbij je er wel rekening mee moet houden dat je keuken is voorzien van een aansluitpunt voor elektrisch koken.

Een fijne badkamer
Je badkamer in dit appartement is compleet en luxe afgewerkt. Dat maakt het een fijne badkamer. Ingericht met stijlvolle producten van Grohe en Villeroy & Boch. En voorzien van vloerverwarming, een douche met douchescherm, wastafel, toilet en een elektrische designradiator.

Voor je bezoekers is er ook nog een apart toilet in de gang. En ook hiervan is de afwerking luxe en compleet.

Drie slaapkamers
In dit appartement zijn drie slaapkamers opgenomen, waarvan de grootste 13 m2 is. De andere twee slaapkamers zijn ieder 7 m2 groot. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om één van deze kamers te gebruiken als werk- of studeerkamer. Je hebt in ieder geval lekker de ruimte hier.

Berging
Je appartement in Extravert heeft ook een eigen berging, waar plaats is voor je wasmachine en eventueel wasdroger. Daarnaast heb je ook nog een eigen plekje in de gemeenschappelijke berging van het complex. Voor je fiets bijvoorbeeld.

Parkeren
Parkeren doe je op de gemeenschappelijke parkeerplaats aan de achterzijde van het complex.

Ja, ik heb interesse in Bouwnummer 005 0ong!

Meer informatie
Bel ons
036-5330077

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Almere
Terug naar de zoekresultaten