menu
Home » Woning kopen » Bouwnummer 0ong

Bouwnummer 0ong - ALMERE

Vanaf 14 juni om 16:00 uur start de verkoop en vindt u alle benodigde informatie, zoals plattegronden en prijzen van de Vonderij op de projectwebsite van de Vonderij. U kunt nu alvast een persoonlijk Lees meer
Koopsom:

€ 377.500 v.o.n.

  • Type

    Hoekwoning
  • Bouwvorm

    Nieuwbouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 036-5330077Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

Vanaf 14 juni om 16:00 uur start de verkoop en vindt u alle benodigde informatie, zoals plattegronden en prijzen van de Vonderij op de projectwebsite van de Vonderij.

U kunt nu alvast een persoonlijk account aanmaken op de projectwebsite. Na 14 juni kunt u via uw account een inschrijfformulier invullen. Zorg dat u deze hebt ingevuld voordat de inschrijving start op 26 juni. De e-mail bevestiging van het inschrijfformulier is uw definitieve inschrijving die u moet insturen op woensdag 26 juni 2019, vanaf 20.00 uur.

In deze wijk heb je het beste van twee werelden: het strand van Almere Poort om de hoek en de stad dichtbij. De Vonderij bestaat uit 67 huizen in 8 verschillende typen. De huizen liggen dichtbij de groene duinvallei of heerlijk centraal in de buurt van station Almere Poort. De huizen worden ontwikkeld met extra aandacht voor gezond leven, genieten van het buiten zijn (veranda’s) en natuurlijke materialen. We stellen de 8 typen huizen graag even kort aan je voor!

Het Dwarsduinhuis (10 huizen)
In het Dwarsduinhuis woon je in de straatjes die aansluiten op de noordelijke wandelroute. Vanaf hier ben je zo bij station Almere Poort of volg je de route om lekker uit te waaien op het strand. Maar met een tuin op het oosten of westen is het in de tuin ook heerlijk om van de zon te genieten. Verder heeft elk huis een kleine óf grote dakkapel en een luifel voor de deur.

Bouwnummers 99 t/m 101 en 112 t/m 116
• Twee rijtjes van vijf huizen
• Woonoppervlakte: 126 – 131 m2
• Kaveloppervlakte: 133 – 203 m2
• Breedte huis: 5,4 meter (binnenmaat)
• Diepte huis: 8,8 meter (binnenmaat)
• Buiten berging: 8 m2

Omgeving
Zandpoort is onderdeel van Olympiakwartier West in Almere Poort. Hier heb je het beste van twee werelden: je woont er als het ware achter de duinen, met alle stadse voorzieningen en gemakken in de buurt. ‘s Zomers heb je de vrolijke reuring van het strand en de haven en ’s winters kan je lekker even uitwaaien langs het IJmeer of langs het Muiderzandpad. Ook sportievelingen komen aan hun trekken. Op een steenworp afstand heb je het Topsportcentrum Almere, met een zwembad, fitnesscentrum en diverse sporthallen. De watersporter kan bij Marina Muiderzand zijn hart ophalen.

Ja, ik heb interesse in Bouwnummer 0ong!

Meer informatie
Bel ons
036-5330077

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Almere
Terug naar de zoekresultaten