menu
Home » Woning kopen » Bouwnummer 0ong

Bouwnummer 0ong - ALMERE

U bepaalt samen de andere bewoners de sfeer van uw woonomgeving. Qua inrichting en qua parkfaciliteiten maar ook de manier waarop u de beschikbare ruimte organiseert. Zo kan het omliggende land worden Lees meer
Koopsom:

€ 357.000 v.o.n.

  • Type

    Vrijstaande woning
  • Bouwvorm

    Nieuwbouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 036-5330077Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

U bepaalt samen de andere bewoners de sfeer van uw woonomgeving. Qua inrichting en qua parkfaciliteiten maar ook de manier waarop u de beschikbare ruimte organiseert. Zo kan het omliggende land worden verpacht. Of er kan een gastenverblijf worden gebouwd en geëxploiteerd. Of er kunnen extra faciliteiten worden ontwikkeld.

Neem voor de actuele stand van zaken op met de makelaar: 036-5330077.

Parkland is een uniek woon- & natuurproject in ontwikkeling. Een ruim opgezette parkomgeving waar u woont samen met actieve bewoners. Vlakbij de golfbaan van Almere en de roeivereniging. De basisschool is een kilometer verderop. Nabij Almere Stad en op een steenworp afstand van Amsterdam en ’t Gooi.

Parkland is naast een mooie woonomgeving, een inspirerende omgeving. Wandelen, tuinieren, fietsen, golfen, joggen of actief spelen met de kinderen. Parkland biedt alle faciliteiten voor een actief en gevarieerd leven met tijd voor uzelf en aandacht voor elkaar. Om het park heen ligt agrarisch land dus zelfs het houden van dieren is mogelijk. Altijd al gedroomd van een pony of een paard?

In Parkland worden moderne vrijstaande en 2-onder-1-kapwoningen gerealiseerd in verschillende uitvoeringen.

VRIJSTAANDE WONINGEN
• Ruime woonkamer, keuken casco
• 3 slaapkamers en een badkamer op de verdieping
• Zolder met mogelijkheid voor een 4e slaapkamer

OPTIES MOGELIJK:
- Ruime garage
- 4e slaapkamer op de tweede verdieping;
- bijkeuken;
- eigen wensen voor de tegels en het sanitair;
- separaat toilet op de 1e verdieping;

MODERNE UITSTRALING
De gevels worden voorzien van fraaie witte baksteen. Dit in combinatie met de donkere daken geeft een prachtige uitstraling.

Indien u interesse heeft in 1 van deze woningen vernemen wij dit graag van u zodat wij u meer informatie kunnen sturen over desbetreffende woning en beschikbaarheid. Bijgevoegde vogelvlucht beeld geeft een indicatie van hoe Parkland eruit kan komen te zien. Wij hopen u op korte termijn te mogen ontmoeten voor een informatief gesprek.

Ja, ik heb interesse in Bouwnummer 0ong!

Meer informatie
Bel ons
036-5330077

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Almere
Terug naar de zoekresultaten