menu
Home » Woning kopen » Het Kompas 6

Het Kompas 6 - DRONTEN

In opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf wordt per openbare inschrijving aangeboden deze ruime tussenwoning met balkon, bijkeuken, vrijstaande berging, ondergrond en tuin. Procedure openbare inschrijving: Lees meer
Vraagprijs:

€ 139.500 k.k.

 • Type

  Tussenwoning
 • Bouwvorm

  Bestaande bouw
 • Kaveloppervlakte

  212 m²
 • Status

  Ingetrokken
Vragen? Bel 0321-336111Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

In opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf wordt per openbare inschrijving aangeboden deze ruime tussenwoning met balkon, bijkeuken, vrijstaande berging, ondergrond en tuin.

Procedure openbare inschrijving:
Voor openbare inschrijving zullen de richtlijnen van de NVM worden gehanteerd. Meer informatie over deze procedure is op ons kantoor te verkrijgen.

De kijkdagen hebben inmiddels plaatsgevonden.

Sluiting inschrijving en openen briefjes: donderdag 25 januari 2018, 10:00 bij notariskantoor De Wilde de Ligny in Dronten, De Helling 126.


Indeling

Begane grond: Overdekte entree, portaal met garderobe, meterkast en toiletruimte. Aansluitend bevindt zich de tussenhal met praktische kelderkast, trapopgang naar de verdieping en doorgang naar de woonkamer en de keuken. De woonkamer biedt een inbouwkast en de zithoek aan de voorzijde van de woning. De eetkamer bevindt zich aan de achterzijde. De gesloten keuken beschikt over een eenvoudig keukenblok, warmwaterboiler en inbouwkast en biedt toegang tot de bijkeuken met verwarming en aansluiting voor de wasmachine.
De diepe tuin is gelegen op het westen en voorzien van een houten berging en achterom via het achterpad.

Eerste verdieping: Ruime overloop met aansluitend vier slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 15, 12, 8 en 5m² groot. 3 Slaapkamers beschikken over ingebouwde kasten. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een balkon en een wastafel. De badkamer beschikt over de originele granitovloer, een douche met thermostaatkraan en een wastafel;

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken bergzolder met dakraam. De c.v.-ketel is op deze verdieping gesitueerd.

* bouwjaar 1965; perceeloppervlak: 212m²
* Op loopafstand van het centrum gelegen
* Achtertuin op het westen
* Vrij zicht aan de voorzijde
* Onderzoeksrapporten met betrekking tot de aanwezigheid van asbest en verkennend bodemonderzoek zijn bij ons op kantoor ter inzage aanwezig.
* Aanvaarding uiterlijk 10 weken na het tot stand komen van de overeenkomst.
* Overdracht via notariskantoor De Wilde de Ligny te Dronten

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Ja, ik wil Het Kompas 6 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
0321-336111

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Dronten
Terug naar de zoekresultaten