menu
Home » Woning kopen » Gouverneurstraat 3 - Almere

Gouverneurstraat 3 - Almere

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE. Nabij het centrum van Almere bieden wij een 3 kamerappartement aan! Op enkele minuten loopafstand bevinden zich het NS Lees meer

€ 225.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Prospect
Vragen? Bel 036 533 00 77Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

Nabij het centrum van Almere bieden wij een 3 kamerappartement aan!

Op enkele minuten loopafstand bevinden zich het NS station Almere Centrum, de bushalte en het stadshart van Almere. Ook zijn er in de nabijheid diverse voorzieningen zoals scholen, kinderdagverblijven en het Beatrixpark.

INDELING.
Begane grond:
Algemene entree, brievenbussen, trapopgang en toegang tot eigen berging.

Eerste verdieping:
Hal met separaat toilet en toegang tot de ruime woonkamer met halfopen keuken, twee slaapkamers van diverse afmetingen en de badkamer. De keuken betreft een standaard keukenblok zonder inbouwapparatuur. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Het balkon is toegankelijk vanuit de keuken.

ALGEMEEN:
- Servicekosten circa € 103,00,- per maand;
- Asbestclausule van toepassing;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Vragen? Geena Rotgans helpt je graag!

Ja, ik wil Gouverneurstraat 3 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
036 533 00 77

Deel deze woning:

Terug naar de zoekresultaten